aynı gün sadece 1 adet işlemi sayaca ekler, kalan 6 alışverişiniz boşa gitmiiş |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (399. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Her ay gelen akaryakıt mobil temassız ve karekod kampanyası gelmemiş umarım kalkmamıştır her ayın 1 inde cepte kazanda gözüküyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha yeni Platinium kartı yerine Express kart almıştım. Şimdi bu kartın yerine hesaba 100.000 TL verip Platinium One alayım diyorum. Banka bu kadar sıklıkla kart değiştiremezsiniz der mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstad NFC bozuldu, o pos'ta oluyor bu pos'ta olmuyor derken Vakıfbank problemi kökten halletti, kampanya kaldırıldı.
Akaryakıt kampanyası da yok maalesef, bazen 1-2 gün geç gelen kampanya oluyordu ama bakalım, bekleyip göreceğiz.
Merhaba arkadaşlar
Aidat iadesi için önereceğiniz bir yöntem var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorma halen çalışmıyor verifone pos larda kampanyalar gelir umarım
İyi günler, şöyle bir bilgi vermek istiyorum; hem platinum plus metal hem de milplus platinum kart ile aynı anda lounge kullandım. Milplus platinum kartın son ekstresi 30.000 tl’nin altında olmasına rağmen lounge ücreti her iki karta da iade edildi. Metal kartın ekstresi 30.000 TL’nin üzerindeydi. Ayrıca lounge ücreti 1.000 TL olmuş (Esenboğa).
Arkadaşlar Express karttan geçmek için hangi kartı tavsiye ediyorsunuz bana fiyat performans olarak. Yurtdışına hiç çıkmıyorum ama alışveriş yapıyorum benzin alıyorum
Şartları sağlıyorsanız platinum plus metal gayet iş görür. Puanlar milplus sitesinde 2,5 ile çarpılıyor. Aidatı karşılamak için yeterli bir oran. Ücretsiz olan platinum plus ta puanlar 2 ile çarpılıyor.
limitim 435k oldu artık bu karta yetiyor ama başvuru kısmında kart seçeneklerinde üst segmentler görünmüyor. sisteme geç işliyor herhalde
Metal kart sistemde gözükmüyor müşteri hizmetlerini arayıp başvuru yapabilirsiniz.
milplus.com.tr'den otel rezervasyonu yapmaya çalıştığımda avans olarak sadece 6 ay seçeneği çıkıyor. 12 ay avans kullanamıyorum sebebi nedir acaba? Kartım platinum plus metal.
-
metal dışında diğer platinumlar da yok. en iyisi bekleyeyim biraz daha
Bende metal kart var ancak mobilde kart başvurusu kısmında milplus platinum dışındaki platinum kartlar bende de görünmüyor. Dolayısıyla sizin mobile ekleneceğini zannetmiyorum. Doğrudan müşteri hizmetlerinden başvurulabilir.
Platinum plus için web şubede gözüküyordu en son kontrol etmekte yarar var
Bende şöyle bilgi vereyim. Metal kredi kartım ve Private Kredi Kartımla 4 kişi Saw lounge girdim 1 karta iade gelmedi. Kayıt açtırdım sonuç "aynı statüdeki kartlarla sadece birinden faydalanırsınız" diye sonuçlandı. Sizin Metal ile Milplus aynı statüte olmadığı için yatmış iade.
-
Mobil subede, kredi kartı basvurularim kısmında kart tipini Vakıfbank world kart olarak seçip basvurursaniz limitiniz 300k üstü oldugundan kartiniz platinum plus olarak onaylanır. O şekilde platinum plus alabilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vakıfkart sitesinde “Platinum Plus Metal, Private Metal, Private, Reserve kart ve Platinum Plus kart ile aynı gün yapılan Lounge kullanımları için kampanya kapsamında yalnızca 1 kart ücretsiz Lounge hizmetinden faydalanabilecektir.” şeklinde bilgi bulunuyor. Dediğiniz gibi milplus platinum bu segmentte yer almadığı için aynı gün lounge iadesi yapıldı. Ancak milplus kartın ekstresi 30 bin TL’nin altındaydı. Metal kartın ekstresi milplus kartı da etkilemiş galiba. Metal kartın ekstresi 30 bin TL’nin üzerindeydi.
Sabiha lounge ne olmuş yahu rezalet. Bir de çocukla bana 2000tl çektiler. Bir tane kutu içecek kalmamış yemekler leş midem bulandı. Şimdi bu berbat olan yer ile Vakıf anlaşma iptal etse Vakıf a kızarız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X