Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cenkbjk Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.245
Cevap
465
Favori
908.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vakifbanksa sual olmaz 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

Aynen öyle yaptım ayın 1 inden beri yapıyorum sayıyor yeter ki kampanya gelsin 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

bugün ben de şubeye uğradım. bilgisayardan baktı. bizde herhangi bir başvuru ekranı yok. müşteri hizmetlerini arayıp oradan başvuru yapmanız gerekiyor dedi. şubelerden yapılıyormuş dedim. hayır siz arayın dedi. dışarı çıktım. aradım müşteri hizmetlerini. biz yapmıyoruz şubelerden yapılıyor dediler. yapmıyorlar dedim. bana başka bir ildeki "özel bankacılık şubesi"nin numarasını verdiler. onlara bir sorun isterseniz dediler. aradım diğer ildeki şubeyi. kadın ben buradan yapamam. bulunduğunuz ildeki portföy yöneticinize ben tarif edeyim. siz tekrar şubeye gidin dedi. gittim aynı şubeye. bayan bu sefer bilgisayardan başvuru formu doldurdu . mail gönderdim dedi. henüz bir sms veya başvuru maili falan gelmedi bana. allah bilir yanlış yapmışlardır.

Son durum bu şekilde görünüyor uygulamada.

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

• piri.reis kullanıcısına yanıt
    Yeni mi başvurdunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Evet. Dün saat 14.30 da

Nerden başvurdunuz peki ?

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

Öğleden önce şubeye gittim buradan yapamıyoruz müşteri hizmetlerini arayın dediler. Müşteri hizmetlerini aradım şubeden yapılıyor dediler. Öğleden sonra Tekrar şubeye gittim. Bilgisayardan form doldurdu mail attı tamam başvurunuzu aldım dedi.

• Merhaba metal kart ile 02.02 de restoran harcaması yaptım 2000 tl üstü, harcama dönem içine yansıdı fakat herhangi bir indirim gözükmüyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Hayırlı olsun

Detayı ile ilgili link bulamadım internette?

aidatı falan var mı bu kartın?

• seformus S kullanıcısına yanıt

İndirim, harcama anında yansıyor hocam. Sektör farklı görünüyor olabilir.

• HaydarBasak kullanıcısına yanıt

Aidatı yok diye önceki sayfalarda buraya yazmışlardı

merhaba hocam, ben de platinum plus ile ayın 1inde harcama yaptım 2000 tl üstü restoran. Bana da yansımadı. Müşteri hizmetlerinden kayıt açtırdım. Bir tür yiyecek olarak görünüyor restoran olarak görünmüyor ama yine de bakalım dedi.

Ayın ilk günü platinum plus için restoran harcaması kampanyası cepte kazanda görünüyordu 31.12.2025 bitiş tarihi olacak şekilde. Hatta müşteri hizmetleri de evet geçerlilik süresi devam ediyor diye onayladı. Bugün baktığımda kampanya görünmüyor. Ocak sonu bitmiş görünüyor. Vakıfbank ile çalışmak pişmanlık gerçekten.

Anında düşmesi gerekiyor örnek olarak aynı zaman harcama yapmışız

• Bence degerlendirebilene bu ayin en iyisi yemek sepeti 😃

• platinum kart verip express karta geçmiştim aidat yok diye.

asıl niyetim platnum one almaktı

hesaba 100 bi tl üzerinde yatırdım. arıyorum vakıfbankı ama otomatik mesaj zaten mevcutta bir kredi kartınız olduğu için başka karta izin vermiyor diyor.

bir yolu var mı platinum one almanın?

Hocam bu kart için hangi şartları sağlamak gerekli ? Bende metal kart var, sartlar uygunsa basvurmak ısterım

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

hesapta 100000tl varsa mobil uygulamadan vakıfbank world card seçip başvurun. kart platinum one olarak onaylanır.

• uguraci kullanıcısına yanıt

Evet hesapta 100.000 TL’den fazlası var . Şu an mobilden girdiğimde bunları sünüyor bana. Alttan üçüncü sıradaki vakıfbank word kartı mı seçeyim yoksa troy vakıfbank World kart mı?
    Burada platinum one göstermiyor ama umarım bunu seçince dediğiniz gibi platinum One olarak gelir. Kart aidatlı vakıfbank word kart gelir diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 4 Şubat 2025; 19:28:58 >

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt

Öncelikle VakıfBank kredi kartı limitiniz 600 bin lira ve üzeri olması lazım. Diğer şart ise 15 milyon üzeri mevduat VEYA diğer banka kredi kartlarının 1,5 milyon üzeri limit olması.

• new_yorker N kullanıcısına yanıt

hocam aynı durum bana da oldu, 2-3 gündür kontrol ediyorum. bugün yansımış indirim

• 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.