Bu sorunun cevabını bilen var mıdır acaba? |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (400. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Akaryakıt mobil temassız ve karekod kampanyaları kalktı vakıfbank vanaları kapatmış bu ay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben en son gittiğimde oturacak yer yoktu. kapı önünde 20 kişi sıradaydı. kahvaltı saatinde gitmiştik. ne yumurta peynir kalmamıştı. sabiha gökçen pistle beraber yolcu sayısı katlandı ama onun dışında hiç bir şeyin kapasitesi artmadı.
-
Henüz tanımlanmamış olabilir mi?
düz platinum kullanmaktansa, platinum one a geçmeye değer mi? kart aidatı da yok.
yoksa plus veya metal e mi geçmek gerekli ?
-
999 TL kart ücreti yansıtılmış kredi kartıma. müşteri hizmetlerini arayıp kart aidatı işlemleri dedim. hiç müşteri hizmetlerine bağlanmadan milplus kartlarda kart iadatı iade edilememektedir isterseniz yıllık harcama sözü vererek puan alabilirsiniz dedi. hayır deyince direk kapandı. en azından şansımı denedim
-
Yok hocam kimsede gözükmüyor sanırım kaldırdılar
robot mu söyledi yoksa normal bir temsilci mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok robot söyledi. hiç müşteri hizmetlerine yönlendirmedi
-
Vakıfbank şubesine Reserve Kart başvurusu için geldim fakat bir bilgileri yok, sistemden size çıkmıyor cevabını verdiler. Müşteri temsilcisi de başvuru yapılan bir kart değil, biz otomatik yolluyoruz bu kartı diye bilgi verdi.
Bu konuda net bilgisi olan birisi aydınlatabilir mi rica etsem?
2 ay önce eşim için başvuru yaparken dilekçe yazmamızı istemişlerdi. Bugün, farklı bir şubeden başvuru yaparken dilekçeye gerek olmadığı, mail ile başvuru yapıldığını söylediler. Yer alan şartlardan karşıladıklarımı söyledim, ona göre mail attı temsilci.
Geçen hafta gittiğimde yalnızca Pazartesi günleri başvuru yapıldığını belirtilmişti. Ekranları başka güne izin vermiyormuş.
-
Akaryakit geldi
İlla world pos sartı yok sanırım. Herhangi bi postan gecse sıkıntı olmuyo de mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olmuyor lakin bazi benzin istasyonlari insaat sirketi uzerine felan oluyor. Onlari haliyle saymiyorlar
bugün ben de şubeye uğradım. bilgisayardan baktı. bizde herhangi bir başvuru ekranı yok. müşteri hizmetlerini arayıp oradan başvuru yapmanız gerekiyor dedi. şubelerden yapılıyormuş dedim. hayır siz arayın dedi. dışarı çıktım. aradım müşteri hizmetlerini. biz yapmıyoruz şubelerden yapılıyor dediler. yapmıyorlar dedim. bana başka bir ildeki "özel bankacılık şubesi"nin numarasını verdiler. onlara bir sorun isterseniz dediler. aradım diğer ildeki şubeyi. kadın ben buradan yapamam. bulunduğunuz ildeki portföy yöneticinize ben tarif edeyim. siz tekrar şubeye gidin dedi. gittim aynı şubeye. bayan bu sefer bilgisayardan başvuru formu doldurdu . mail gönderdim dedi. henüz bir sms veya başvuru maili falan gelmedi bana. allah bilir yanlış yapmışlardır.
-
Karekod ve temassız halen gelmemiş
Ben geçen yaz kullandım, inanılmaz kalabalıktı. Tüm bankalarda bu lounge promosyonu işinin biraz dozajı kaçtı açıkçası. Tamam herkes kullanabilse keşke ama kapasite çok düşük orada.
Bu durumla karşılaşıldığında yazılı şikayet edilmeli, bir önlem alınır ya da yeni salonlar açılarak kapasite artırılır.
-
Illaki gelir. Siz yapin isleminizi. Kampanya aciklamasinda odeme sonrasi kampanya katilimi yapsaniz dahi kazanirsiniz diyor.
Ayın 3’ü olmuş 1-28 arası geçerli diye kampanya geliyor. Arkadaş biz müneccim miyiz kaç lira üzeri olacak şartlar ne olacakta ona göre yapıcaz alımı. Adam gibi 1’inde ilan etsene şunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X