< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblood -- 14 Ocak 2019; 16:27:29 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneblood -- 14 Ocak 2019; 16:27:29 > |
bir ülkede dürüst insan hep mi kaybeder hep mi mazlum olur arkadaş!!! yeter artık ya. vergisini ödemez af gelir, cezayı ödemez af gelir, kredisini ödemez faizleri silerler. lan sayın bilmem ne yaptığım kurumu. adam gibi borcuna sadık insanlar enayi mi!!11!11!! vallahi de billahi de tillahi de yazık.
|
maaş hesabım uzun süredir ekside. 2 kredim var oradan otomatik çekiyor. haliyle ekside kalıyor. görevli baktı sisteme ödemeniz düzenli dedi. içimden sizin düzeninize sokayım dedim. bu dönemde çalıp çırpacan arkadaş. başka türlü kurtuluş yok. şimdi ödemeyen adam misler gibi faizi yarıya indirip paşa paşa ödemesini yapacak. ben de her ay eksideki hesap için daha fazla faiz ödemeye devam edeceğim. hep bizi düzüyorlar, düzen böyle
|
Vakıftan 1,48'den 48 ay kredi çektim, 12 ay aksatmadan ödedim 36 ay kaldı, eğer geciktirmiş olsaydım şimdi 0.98'den yeniden yapılanacaktı, ulan geciktiririz zarar ederiz zamanında ödedik gene zarar ediyoruz
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |