Şimdi Ara

Vakit : Rakip eleme vakti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 3 yıldır ygs sınavına giriyorum ve makine mühendisliği okuyorum.
    Sınav olayı gerçekten çok garip bir durum. 2 kademeli sınav olduğu için bir takım rakipler burada barajı aşamıyor, bir kısmı YGS den tercih yapıyor falan.
    Fakat, sistem öyle karışık bir sistem ki, 1 yıl önce yaptığınız aynı netlerle neredeyse dağlar kadar fark olan bir sıralama ile karşılaşıyoruz.
    Lys olayı biraz daha eleyici aslında, her ne kadar ygs nin %40 ı deseler de %60 lık lys gerçekten çok çok önemli.
    Bugün sınava 84 gün yani 12 hafta kalmış. Bence hedefi olan bütün arkadaşlarımın bir program yapmaları onlara önemli şeyler katacaktır.
    Puanı kesilenler olsun, ygs de istediği yere gelemeyenler olsun bir çok kişi ygs deki sıralamasını dert edip çalışmayı bırakıyor.
    Ama ben bu forumda 58 binden 12 bine çeken adam da gördüm. Puanım kesildiği halde istediğim üniversiteyi ve bölümü kazanabildim.
    Kısacası, 84 günlük geriye kalan vakit son dakikasına kadar rakip eleme vaktidir.Sizi sizden daha iyi kimse tanımaz ve bence kendinize en uygun programı hazırlayıp çalışın arkadaşlar. Seneye bırakma düşüncesi olan arkadaşlar da bence çalışsın kazanabileceği tüm bilgileri şimdi kazansın. İnşallah çabalarınız boşa çıkmaz.

Bu 2014 LYS
    Kırık obp ile 2015 LYS
     Vakit : Rakip eleme vakti]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByUzzy -- 25 Mart 2016; 14:10:11 >

• benim de puanım kırık. ygs1'de 5700'üncü oldum, hedef mf4'te 7k. sabahtan beridir hayatta olmaz diye düşünüyordum ama sizi görünce umutlandım yine. lys netlerinizi de gösterir misiniz?
  • Emin ol imkansız diye bir şey mantık sınırları içinde yok.
    Yapacağına önce kendin inan , gerisi teferruat. ;-)
    Üstteki kısım 2014
    Alttaki kısım 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByUzzy -- 25 Mart 2016; 14:26:54 >
  • ByUzzy B kullanıcısına yanıt
    Helal kardeşim. Hem pes etmemen hem de bu başarıyı saglaman çok güzel. Herkese güzel bir motivasyon oldun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByUzzy

Emin ol imkansız diye bir şey mantık sınırları içinde yok.
    Yapacağına önce kendin inan , gerisi teferruat. ;-)
    Üstteki kısım 2014
    Alttaki kısım 2015

çok teşekkür ederim hocam, gaz verdiniz :D
    ancak bu fen netleri bana çok fantastik geliyor. yani ben ancak birer soru bankası ve bölüm denemesi (denge) bitirebilirim fenlerden. oluru var mı bu şekilde? matematik ve geometriyeyse hardocre derecesinde önem vereceğim. geçen seneki netlerim de bunlar:

• Hocam matematik netiniz çok iyi lys'de. Hangi kaynaklardan yararlandığınızı sorabilir miyim ?

• Bu ss iyi iş görür @ahbeazizim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu finalleri ne yapacağız
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ashotinthedark kullanıcısına yanıt
    Fem , apotemi , final ve arıkan yayınları deyim. Türev ve İntegral kesinlikle arıkan yayınlarından çözülmeli.
    Yazarak formül ezberlediğim oluyordu. Sayısal konuları sözel gibi yazardım.
  • Zor sinavin gozunu seveyim. Yaklaşik 25 puan 5500 kişiye denk gelmiş o aralikta. Oysa şimdi oyle mi? Daha ilk sinav olmasina ragmen ilk yirmi binde 20 puana 10000 kusur fark ediyor.
    Sonuna kadar diri olan kazanacak bu sinavi. Şu kıytırik sinav sonrasinda kendilerinde calişma gucu bulamayanlar ise elenmenin eşiginde olduklarindan bihaberler. Konu sahibine de ss'ler icin ayrica teşekkurler

• ByUzzy B kullanıcısına yanıt
    okullar da başlıyor. eleme hırsı insanı motive ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.