HP dv2000t Core Duo T2300E 1.66G/512 GB/60GB/BT/12 Cell
825 USD " SIFIR "
Intel Core Duo T2300E processor for 2x1.66 GHz speed 512 Mb DDR2 SDRAM 60 Gb Serial ATA 5,400 rpm hard drive 14.1" BrightView wide screen LCD Built-in webcam Intel Graphics Media Accelerator 950 Super Multi 8x DVD +/-R/RW with Double Layer Support (upgrade from the standard DVD/CD-RW drive) Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG Network w/Bluetooth (upgrade from just wireless) 12-cell Lithium Ion battery (upgrade from standard 6-cell battery) for around 8 hrs battery life
Microsoft Works + Money software Genuine Microsoft Windows XP Home operating system Other Included Features: System 400MHz front-side bus
Memory Total memory slots: two DIMM Maximum memory expansion: 2GB
Software HP Photosmart Premier v6.0 HP QuickPlay Direct v2.1 QuickPlay for Windows v2.0 Symantec Norton Internet Security 2006 Microsoft Windows Media Player 10 Microsoft Money 2006 Real Rhapsody Muvee AutoProducer 4.5 Sonic Digital Media Plus 7.0 Adobe Acrobat Reader 6.x Microsoft Works 8.0 AOL Music HP Games Powered by Wild Tangent Intuit Quicken New User Edition 2006 Vongo Microsoft Office Trial 2003
Weight 5.29 lb.
Slots/ports Expansion port 3 connector ExpressCard/54 slot (also supports ExpressCard/34) Three USB 2.0 IEEE 1394 Firewire S-video TV-out Integrated Consumer IR (remote control receiver) Two headphones out Microphone in RJ-11 (modem) RJ-45 (LAN) VGA
Speakers Built-In Altec Lansing stereo speakers
Battery runtime Upgraded (12 cell): up to 8:00 hrs
hayırlı olsun yurtdışında çok ucuz diyorlar ama insan güvenemiyo ki .
burdaki garantileride goruyorsun be abi.. ne kadar garanti mumamma
hayırlı olsun
SAĞOL .. MAKİNA BİRAZ YOLCULUK YAPACAK AMA .. ATLANTADAN ALINDI NEWYORKA ( CONFIRMED ADRES ) ORDAN DA İNDIANA YA GİDECEK .SONRA BURAYA .. BİŞEY OLURSA YOLDA OLUR :)
quote:
Orjinalden alıntı: partner2
SAĞOL .. MAKİNA BİRAZ YOLCULUK YAPACAK AMA .. ATLANTADAN ALINDI NEWYORKA ( CONFIRMED ADRES ) ORDAN DA İNDIANA YA GİDECEK .SONRA BURAYA .. BİŞEY OLURSA YOLDA OLUR :)
daha gelmedi mi yani? walla seni biraz stresli günler bekliyor. eline sorunsuz ulaşır inşallah
yok dun PROXY koydum 785 + shipping e bana kaldı .. gece 3 te oldu olay :) olay anında uzerımde pijamalarım vardı ..
yani cihaz daha sahip olamdım sadece parasını odedım :)
Onboard ekran kartlı o yüzden pek iş görmez,bu ürünün göze çarpan en büyük artısı uzun pil ömrü
yok zaten oyun falan oynamıyorum ...
butun parayı pile mi verdik :(
Öncelikle hayırlı olsun..Fiyatına göre gayet iyi.. Ekran kartına gelince bu senin ne beklediğine bağlı.. Yani tabiki oyunları yüksek detayda pek oynayamazsın..Ama gene de çok zorlamayan oyunları orta düzeyde oynarsın diye düşünüyorum..
bunu size bi tanıdığınız mı getirecek yoksa direk adresinize mi gelecek ebayden gumruk olayları fln bakalım nasıl olacak hayırlı olsun
bunu bir arkadaşım getirecek .. getirecek olan türk olursa sıkıntı bazen olabilir ama amerkan vatandaşı getirecek bana.. o durumda çko falza problem olmuyor..
ebay da genelde lokal shipping yapıyorlar.. araştırırsanız worldwide shipping yapanda var.. ama tavsiyem bir tanıdıın geitrmesi ...
buraya yollatabilirenizde .. eger istanbuldaysanız : 0212 565 14 00 topkapı koli müdürlüğünden bilgi alabilirsiniz. istanbul teslimatları oraya geliyor.. % 10 100-150 ytl arası vergi veriyorsunuz.. ama turkiyeye shipping de bir o akdar ttar zannedersem ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme