Şimdi Ara

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
16
Favori
18.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam Azıcık Titan Black'a kıyın. 780'in çokta gerisinde kalmasın.
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Üstat stok hali ile nerede duruyor diye merak ettim, Selamlar
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    A.S
    Gerçi Benim OC'lu Titanı geçmişsiniz ya
    Üstat bu arada kartım imzada yer alıyor , mobilden görünmüyor ise,
    Evga Titan Black Signature Edition,
    Beni de eklemeyi unutma.....
    Öncelikle sıvı soğutmaya harcadığım paraya yazık olmuş demeniz bence kendinize haksızlık biraz, sıvı soğutma demek böyle extreme değerler yakalayabilmek değildir, Yüksek aşamalı stabil bir o.c ile sessiz bir sistem ve buna bağlı olarak cpu+gpu bileşenlerinden max performans elde edebilmektir esas amaç; bu bağlamda bileşenlerinde ömürlerinin daha uzun olması bir gerçektir.

Her aynı marka ve model kart ortalama aynı o.c kapasitesine sahip olsada aynı birebir hızlara ve değerlere ulaşabilir diye birşeyde yoktur, hız aşırtma işi tecrübeye ve bilgiye dayansada bununla birlikte birazda sahip olduğunuz kartın veya cpu'nun golden chip olmasınada bağlı olan birşey. Kullandığım kart tabiikide özel bileşenlerle donatılmış ve sıvı soğutmada extreme o.c ile yüksek değerler alabileceğiniz bir kart; lakin her 780 Lightning'te 1500Mhz'e çıkacak diye bir kaidede yok. Bundan önce kullandığım 780 Lightning kartım max 1420Mhz gibi bir hatırı sayılır bir değere çıkabiliyordu fakat bellekleri Elpida idi ve o mhz'e ulaşabilmem için 1.4v'nin üzerine voltaj vermem gerekiyordu. Şimdi ise bu aldığım skor, bu kartla sadece 1.35v ile aldığım skordur.

Ekran kartı EK firmasının sadece bu kart için özel ürettiği bir full cover sıvı blokla soğutuluyor, kartımıda günlük kullandığım değer GPU@ 1260Mhz + Memory@ 1802'de kullanıyorum ve 4930k işlemcimde 4.5Ghz'de. Sıvı soğutma için kullandığım bileşenler ise XSPC+EK+Koolance ve HardwareLabs olarak çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIREWALL -- 13 Eylül 2014; 22:38:49 >

Üstat şu ana kadar forumda gördüğüm en iyi custom setuplar dan birine sahipsiniz.Elinize, emeğinize sağlık.Kendinize haksızlık etmeyin, sisteminizi güle güle kullanın, selamlar
  • FIREWALL kullanıcısına yanıt
    Üstadım Bilgi için sonsuz teşekkürler
  • vdtkc kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Skorunuz birazdan eklenecek.
  • Nedemek ben teşekkür ederim, sizinde emeğinize elinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

MSI GTX 780 Lightning GPU @1497Mhz Memory @1902Mhz

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

Çok güzel değerler Nusret hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Türkiye'deki Sıfır fiyatı ne kadar?

Sanırım piyasada yok fakat tahminin 1100-1150 arasında
  • Bende biraz gezindim fakat Doğru bir sonuca ulaşamadığımdan size sormak zorunda kaldım. Fiyatını 1150 olarak yazacağım o halde.
  • raptors46 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah abi teşekkür ederim :)
  • Benden bu kadar, bu test win7 de daha kötü sonuç veriyor
    Asus GTX780 Ti Matrix Platinum @ 1470Mhz / 8400Mhz

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !
  • B.M.W kullanıcısına yanıt
    Yarın Güncellerim hocam.

Bu arada FIREWALL'ın Skorunu nasıl buldunuz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Yarın Güncellerim hocam.

Bu arada FIREWALL'ın Skorunu nasıl buldunuz hocam?

skor baya iyi ama o skorda win8 in emeği çok büyük , çünkü 1470mhz deki 780 ti bile yaklaşamıyor, kaldı ki aralarında 20mhz var ve ti nin +%25 shader farkı var. Buradan win8 in bu tip düşük çözünürlüklü testlerde win7 ye ciddi fark attığını görebiliriz. Ama çözünürlük yükseldikçe iş değişecektir, mesela arşivimden bir test paylaşayım, forumda bu skoru geçebilecek tek gpu lu kart var mı bilmiyorum :

• quote:

Orijinalden alıntı: FIREWALL

MSI GTX 780 Lightning GPU @1497Mhz Memory @1902Mhz

Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test !

Nusret, win8 sayesinde yine işi götürdün Ama bu durum bile beni halen win7 den vazgeçirmeye yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.M.W -- 14 Eylül 2014; 0:57:36 >

hocam kartlar için puan/para oranı yapıp hangisi daha f/p ürünü anlamaya çalışalım onu da skorların yanına yazalım daha aydınlatıcı olur diye düşünüyorum ne dersiniz
  • Sonuçlar çok düşük çıktı vapor x r9 290 kullanıyorum puan 3089 1195/1595 e oc li niye böyle oldu ki acaba? heaven da normal çıkıyor sonuçlar.
  • ASUS R9 280 TOP CROSSFİRE
    FX 9370 @ 5100 MHz / RAM @ 2430 MHz

1280+720=2000

1920+1080=3000

:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi_ter -- 14 Eylül 2014; 5:32:17 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.