Bildirim
Valley Bencmark, Tüm Ekran Kartları F/P Ürün Karşılaştırma Test ! (7. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Selamun aleykum.. Abicim yine cilgin bir konu yine kartlari yaktiracak cildirtacak bir konu.. Guzel olmus emegine saglik.. Eve dondugumde 290 larin skorlarini zorlayacagim yine.. Ama abicim kucuk bir oneride bulunsam? Ana sayfada kartlari. Aldiklari puana gore siralasan bence kargasadan kurtulur.. Birazcik karisik olmus... :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alayküm Selam Kardeşim. Ve ayrıca Konuya Hoş geldin.
Aslında kart sıralamalarını Genel anlamda Fiyata göre sıraladım. 1-2 gün daha bekleyip dediğiniz gibi Kartları Performansa (puana) göre sıralarım.
Önerin için teşekkür ederim -
Rica ederim abicim.. 2 gune konu sallanacak insallah.. Eve gidip su testi bi yapayimda:) :) herkese iyi aksamlar..
-
Powercolor r9 290 PCS+ default hız
-
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Evet benim kart biraz düşük puan verdi. Bir iki defa daha deneyeceğim. İstediğiniz şekilde (programla) SS ekleye bilirsiniz, Yanlız Ayrıntı (OC ayarlarınız vs.) eklerseniz makbule geçer.
Tabii paylasirim da diger sistem bilsenlerinizi solermisiniz acaba oc.siz modda falan mi olctunuz? Yada ekran bilesenleri yoran bir programi acik mi biraktiniz antivurusu kapatmanizi oneririm
1280 e 720 tamamen işlemci testi görüntü çok net onu gösteriyor ekran kartı ile alakası hiç yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia
Üstteki Arkadaş gibi, veya örnekte gösterildi gibi SS ekleyin.
-
Evet işlemcinin de faydası var. Fakat Ekran kartı ile hiç alakası yok demek oldukça yanlış bir düşünce.
@TeknoMNST nickli arkadaşla benim Skoruma bir bak. Oysa benim işlemcim 4,5 OC'u.
Nuke_Mania'nın Skoru doğru değildir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: er36po
Nuke_Mania'nın Skoru doğru değildir.
doğru değil derken -
Bakın sakın beni yanlış anlamayın.
Örnekte gösterildiği gibi SS eklenmediği taktirde inandırıcı olmuyor.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Pusu47
quote:
Hocam deafult değerlerde bu skoru alması windows 7'de mümkün değil.
Ya işlemci çok etkiliyor sonucu ya da bir yanlışlık var bu işte.
Bu da benim skorum:
3570k 5,0ghz - R9 290 Trix OC 1140/1645mhz
powercolor güncel bios yayınladı onun da etkisi var tabi 015.045.000.009.000000 kart fabrika çıkışlı 1040mhz belleklerde 1350mhz olarak geliyor. işlemci i7 4770 3.9ghz işlemcinin etkisi yok olay kartta
Hocam pcs+ r9 290 hızları 1050mhz gpu 1350mhz ram olarak fabrika çıkışı. Alıntı yaptığınız resimde benim hızlara bir göz atın. 1140mhz gpu 1645mhz ram hızlarında.
Bu da kartı sizin ayarlarınızdaki sonucu
İşlemcim 5,0ghz 'de stabil çalışıyor. Sizin daha düşük frekansta daha yüksek skor almış olmanız çok ilginç. Kartınız 290 mı yoksa 290x mi?
-
@er36po
bunun bir yarışma olmadığını biliyorum o yüzden hile hurdaya girmeye niyetimde yok sadece insanlar kartın performansını görsün istedim yoksa anladım sizi bende yukardaki resim yeterli herhalde
@Pusu47
bendeki kart düz 290 windows 7 iyi ayarlanırsa çok iyi performans verebiliyor. ama kartın biosu felanda etken insanlar küçük bir bios dosyası ne yapabilir felan demişti ben güncelleyin iyi olur felan deyince ama diğer faktörler de önemli
aramızdaki puan farkı sizin sisteminiz de bi problem olduğunu gösteriyor o kadarda fark olmaması lazım hatta beni geçmeniz gerekiyor. benim pc de sıkıntı yok problemi kendinizde bakın bir yanlışlık benim testte hile hurda işine de hiç bulaşmam
-
quote:
bendeki kart düz 290 windows 7 iyi ayarlanırsa çok iyi performans verebiliyor. ama kartın biosu felanda etken insanlar küçük bir bios dosyası ne yapabilir felan demişti ben güncelleyin iyi olur felan deyince ama diğer faktörler de önemli
aramızdaki puan farkı sizin sisteminiz de bi problem olduğunu gösteriyor o kadarda fark olmaması lazım hatta beni geçmeniz gerekiyor. benim pc de sıkıntı yok problemi kendinizde bakın bir yanlışlık benim testte hile hurda işine de hiç bulaşmam
Hocam ben size hile yaptığınız imâ edecek bir şey yazmadım zaten. Benim sistemde de sorun yok buradan işlemcinin testi etkilediği sonucuna varıyorum. Aksi durum pek görünmüyor.
Aynı testi extreme hd ayarında yapıp sonucu ekleyebilir misiniz?
Bir de bunun kartın biosuyla bu kadar fark yaratacağını düşünmüyoum. Sonuçta saat hızları sizinkinden daha yüksekken bile gerisinde kalmış.
Win7 ayarlamarı da bu kadar etki etmez. asıl sonuç 1080p testinde yatıyor galiba.
-
Aynı kartın OC'lu sonuçlarına bakıldığında ilk başta inandırıcı gelmedi. Ayrıntı paylaştığınız için teşekkürler.
Bu paylaştığınız Skor bir çok kişinin işine çok yarayacak.
Anlaşılan o ki bende dahil OC yaptığımız halde neden düşük Skor aldığımız ortada gibi. Demekki ya sistemde ya driverde yada kartın Bios'un da bir sıkıntı var.
Bu paylaşımınız benim veya bizlerin daha yüksek Skor almamızı sağlaya bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 15 Eylül 2014; 0:30:28 >
extreme hd seçilmiş test
birçok ayar performansı etkileyebiliyor. ama önemli olan akıcı oyun oynabiliyorsa insan istediği ayarlarda alınan puanlar sadece cep yakmaya devam eder. birinci felan olmaya niyetim yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X