Şimdi Ara

Valorant hesabı satın alınır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben itemsatış veya gamesatış gibi sitelerde kendim kullanacağım valorant hesabı almayı düşünüyorum 2 veya 3 bin liraya.Youtubeda izlediğim videolarda hesabı satan kişi 1 2 ay sonra riota ticket atıp hesabım çalındı diyerek hesabı geri alıyor diyorlardı. Bunu yapmamaları için ne yapmam lazım onlardan hesabın bilgilerini(hesabın ne zaman açıldığı,ilk oynayan ajan vb) istesem bunu engelleyebilir miyim, nasıl engellerim veya direkt hesap almak mantıklı mı cevaplarsanız sevinirim

• Steam'de eskiden , ilk maili soralarda , şimdi ise oyun aldıgında kullandığı kartı soruyordu filanda soruyor ekstra olarak , Steam support

bence bunu düşünerek bir işlem yap . soracak olursan alma derim bide çalınmış hesap ise daha sıkıntı.

• Alma, bu tarz oyun firmalarından hesabını geri alabiliyorsun. Stabil soru soruyorlar eskiye dayalı, bazı tarihler soruyorlar. Bunları biliyor zaten satan elemanlar çalındı diye ticket atıp sorulan sorulara cevap veriyor. Köküne kadar değiştirsen de, adam doğru cevapladığı için hesabı adama geri veriyorlar. Boşa paranı kaptırma dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.