Şimdi Ara

Value Oran (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
17
Favori
28.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: value_oranci

Arkadaşlar bugünkü maçım 586 Manisaspor - Sanliurfaspor... Risk tercihinize göre ;
    3.5 Gol Altı 1.2
    2.5 Gol Altı 1.65
    1.5 Gol Altı 3

Maç 0-0 sona erdi.. Merakımdan soruyorum oynayan oldu mu hiç:)
  • quote:

Arkadaşlar bugünkü maçım 586 Manisaspor - Sanliurfaspor... Risk tercihinize göre ;
    3.5 Gol Altı 1.2
    2.5 Gol Altı 1.65
    1.5 Gol Altı 3

teşekkürler, yazmıştım kupona geldi.
  • value_oranci kullanıcısına yanıt
    Ben oynadım ama yanına trabzon altı ekleyınce patladım yine
  • Yanına inter turku 0-1 golü de ekleyip sisteme yazacaktım, kafama tüküreyim ms 2 verdim

@value_oranci
  • Burası sana cidden uğurlu geldi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kaç haftadır kaybesiyorum haftaya bi yollada oynıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence iyi gidiyorsunuz. Skor tahminlerini tutturmanıza aşırı şaşırdım.
    Hafta içi güzel maçlar bekliyoruz
  • quote:

quote:

3.5 Gol Altı 1.2
    2.5 Gol Altı 1.65
    1.5 Gol Altı 3

Maç 0-0 sona erdi.. Merakımdan soruyorum oynayan oldu mu hiç:)

bu maça 0/1 gol yanına da chelsea0/2 dedim galiba chelseaden yatcam
  • alt maçlarını bekliyorum nazar değmesin...
  • çok güvenmediğim için yanlış yönlendirmeme adına sizlerle paylaşmadım ama bu alt maçım da tuttu.. Alt maçları buldukça sizlere paylaşacağım..
     Value Oran
  • Gerçekten süper gidiyosun hocam. Bende yeni yeni başladım maçlarını okumaya ama gerçekten çok iyisin. İlk önce güzel bir banko kupon koysanda ondan gelen parayla süpriz kuponlara yatırsak Bir de bu oran okuma işi dediğin olay , yani yanlış verilen oranlar derken avrupa oranı ile iddaa oranını mı karşılaştırıyosun ?
  • value_oranci kullanıcısına yanıt
    cepte 20 lira kaldı yardım et Dom
     Value Oran
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta07

Gerçekten süper gidiyosun hocam. Bende yeni yeni başladım maçlarını okumaya ama gerçekten çok iyisin. İlk önce güzel bir banko kupon koysanda ondan gelen parayla süpriz kuponlara yatırsak Bir de bu oran okuma işi dediğin olay , yani yanlış verilen oranlar derken avrupa oranı ile iddaa oranını mı karşılaştırıyosun ?

Bunu bende merak ettim.Mesajım bulunsun.
  • Bugün için kupon bekliyoruz. Ben Schalke'nin 2 oranı kaçmaz diyorum, Arsenal H1 Görüşlerin nedir.

Ayrıca diğer reklam yapan kalpazanlar gibi saçma sapan kuponlar vermemişsin. konuyu bende takip edeceğim.

Ayrıca Fener- Arsenal maçı banada kazandırdı. Bizim ülkede insanlar kendi takımlarının maçlarına çok duygusal yaklaşıyor. Fener formasıyla Arsenal'a 50 tl bastım adam ağzı açık bana bakıyor.
  • 1.manisa alt maçına ben de oynadım ama trabzon alt yatırdı beni
    2.nazar değmesin
    3.beyler arkadaşı maç ver-kupon ver..vs tarzı olaylara sokup hataya zorlamayalım 'value' buldukça bizlerle paylaşıyor zaten
    destek verip bilgi alış verişiyle hepimiz kazanalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGB

1.manisa alt maçına ben de oynadım ama trabzon alt yatırdı beni
    2.nazar değmesin
    3.beyler arkadaşı maç ver-kupon ver..vs tarzı olaylara sokup hataya zorlamayalım 'value' buldukça bizlerle paylaşıyor zaten
    destek verip bilgi alış verişiyle hepimiz kazanalım

Ağzına sağlık... Ben bildiklerimi o kadar paylaşıyorum ama yine de bana bir kupon yapsana bugüne maç var diye çok mesaj alıyorum.. Tekrardan belirtmek isterim ki ben kahin değilim şikeli maç satmaya çalışan bir dolandırıcı da değilim.. her verdiğim maç tutacakmış gibi davranmayın lütfen..

Evet Avrupa oranlarıyla İddaa oranlarını karşılaştırıp İddaa'da oynamanın mantıklı olduğunu düşündüğüm oranları paylaşıyorum sizlerle.. İddaa oranı yayınladıktan sonra orana çok dokunmuyor ancak Avrupa'da düşen oranlar oluyor.. bu da İddaa'da oynamayı cazip hale getiriyor..Hatalı oran dediğim şey tam anlamıyla budur.. Çok bariz hatalarda zaten oranları güncelliyorlar.. Her ne kadar benim sizlerle paylaştıklarım cazip oranlar olsa da KESİNLİKLE tutmayan tahminlerim olacaktır.. bunun bilinciyle tahminlerimi yorumlamanızı rica ediyorum.. @Babblebabble @Vendetta07

• quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Bugün için kupon bekliyoruz. Ben Schalke'nin 2 oranı kaçmaz diyorum, Arsenal H1 Görüşlerin nedir.

Ayrıca diğer reklam yapan kalpazanlar gibi saçma sapan kuponlar vermemişsin. konuyu bende takip edeceğim.

Ayrıca Fener- Arsenal maçı banada kazandırdı. Bizim ülkede insanlar kendi takımlarının maçlarına çok duygusal yaklaşıyor. Fener formasıyla Arsenal'a 50 tl bastım adam ağzı açık bana bakıyor.

Schake her ne kadar favori olsa da sanıldığı kadar rahat alamayacaktır maçı.. ama dediğin gibi 2.0 oran cazip duruyor.. dediğim gibi kolay olmasa da süpriz severler için handikaplı yener 4.0 oran da fena değil..

Arsenal H1 için açılan 1.8 orana ne iyi ne de kötü diyebilirim.. Avrupa oranları ortalama 2.05 civarında.. Bence de olması gereken bir oran açmış İddaa.. Oynamak mantıklı diyemeyeceğim..

• 702 kodlu sa stars-sea storm maçı handikap ters açılmış avrupaya göre. wnba ile ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama ne dersiniz bu maçla ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jnic

702 kodlu sa stars-sea storm maçı handikap ters açılmış avrupaya göre. wnba ile ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama ne dersiniz bu maçla ilgili?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. Ben de gece maça yakın bakarım diye analiz etmemiştim basket maçlarını ama şimdiden gördüğüm iyi oldu hemen kuponuma ekledim.. Dediğin gibi handikapı yanlış tarafa koymuşlar.. Bu şekilde olması gereken oran yaklaşık 1.5 civarında ama iddaa 1.7 ile göz dolduruyor.. Güzel bir fırsat yarattığın için tekrardan teşekkürler..
  • Arkadaşlar bugün ve yarınki maçlar için tahminlerim resimdedir.. Güvendiğim ve oynaması makul olan maçları banko yaptım.. Kendi risk analizlerinize göre güzel kuponlar yapabilirsiniz..
     Value Oran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi value_oranci -- 27 Ağustos 2013; 16:30:33 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.