Şimdi Ara

Value Oran (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
17
Favori
28.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: value_oranci

Arkadaşlar bugün ve yarınki maçlar için tahminlerim resimdedir.. Güvendiğim ve oynaması makul olan maçları banko yaptım.. Kendi risk analizlerinize göre güzel kuponlar yapabilirsiniz..
     Value Oran

arsenal fener macına ne diyorsn hocam

• mavikann kullanıcısına yanıt
    çok değil 3-4 mesaj önce yazmıştım Arsenal maçı ile görüşümü ama mesajları okumadan kolaya kaçıp direk soru sormuşsun:) Ben de kolaya kaçan Rıdvan Dilmen tarzı bir cevap veriyim o zaman "Gol olur":)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jnic

702 kodlu sa stars-sea storm maçı handikap ters açılmış avrupaya göre. wnba ile ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama ne dersiniz bu maçla ilgili?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.. Ben de gece maça yakın bakarım diye analiz etmemiştim basket maçlarını ama şimdiden gördüğüm iyi oldu hemen kuponuma ekledim.. Dediğin gibi handikapı yanlış tarafa koymuşlar.. Bu şekilde olması gereken oran yaklaşık 1.5 civarında ama iddaa 1.7 ile göz dolduruyor.. Güzel bir fırsat yarattığın için tekrardan teşekkürler..

Rica ederim. Umarım yanıltmazlar bizi. Bol şans.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Bugün için kupon bekliyoruz. Ben Schalke'nin 2 oranı kaçmaz diyorum, Arsenal H1 Görüşlerin nedir.

Ayrıca diğer reklam yapan kalpazanlar gibi saçma sapan kuponlar vermemişsin. konuyu bende takip edeceğim.

Ayrıca Fener- Arsenal maçı banada kazandırdı. Bizim ülkede insanlar kendi takımlarının maçlarına çok duygusal yaklaşıyor. Fener formasıyla Arsenal'a 50 tl bastım adam ağzı açık bana bakıyor.

Schake her ne kadar favori olsa da sanıldığı kadar rahat alamayacaktır maçı.. ama dediğin gibi 2.0 oran cazip duruyor.. dediğim gibi kolay olmasa da süpriz severler için handikaplı yener 4.0 oran da fena değil..

Arsenal H1 için açılan 1.8 orana ne iyi ne de kötü diyebilirim.. Avrupa oranları ortalama 2.05 civarında.. Bence de olması gereken bir oran açmış İddaa.. Oynamak mantıklı diyemeyeceğim..

Schalke maçını çıkardım 2 tane Kg yok ekledim verdiğin kupondan hayırlısı bakalım

• derby maçı ne olur 1.70 ten güzel duruyor ?
  • Arkadaşlar iddaada eşine zor rastlanır bir hatalı oran daha buldum sizlerle paylaşmak istedim..

475 Varbergs - Degerfors
    Tahmin : 2.5 Altı Oran : 2.5
    Tahmin : Toplam Gol 4-6 Oran : 2.35

Tavsiyem : Bir kupona Banko olarak 1. tercihi koyun başka bir kupona banko olarak 2. tercihi koyun.. Eğer maçta 3 gol olmazsa 4-6 gol olursa 1.17 lik bir oran alt gelirse 1.25 lik bir bahsiniz tutmuş oluyor.. özetlersek eğer size maçta 3 gol olmaza 1.2 lik oran mantıklı geliyorsa dediğim şekilde oynayabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih.balci

derby maçı ne olur 1.70 ten güzel duruyor ?

Evet güzel bir tercih gibi duruyor ama ben kuponuma koymazdım..
  • peki basel 1h ? ilk maç basel 4-2 yenmiş
  • quote:

Arkadaşlar iddaada eşine zor rastlanır bir hatalı oran daha buldum sizlerle paylaşmak istedim..

475 Varbergs - Degerfors

Tavsiyem : Bir kupona Banko olarak 1. tercihi koyun başka bir kupona banko olarak 2. tercihi koyun.. Eğer maçta 3 gol olmazsa 4-6 gol olursa 1.17 lik bir oran alt gelirse 1.25 lik bir bahsiniz tutmuş oluyor.. özetlersek eğer size maçta 3 gol olmaza 1.2 lik oran mantıklı geliyorsa dediğim şekilde oynayabilirsiniz..

hocam oran cok iyi fakat ben bunu oynarsam o mac 3golde kalir oyle de sanssizim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doguuk

quote:

Arkadaşlar iddaada eşine zor rastlanır bir hatalı oran daha buldum sizlerle paylaşmak istedim..

475 Varbergs - Degerfors

hocam oran cok iyi fakat ben bunu oynarsam o mac 3golde kalir oyle de sanssizim

O zaman oynayıp oynamadığını söyle de ben de ona göre yüklü gireyim ya da dokunmayayım

• Arkadaşlar oran buldukça paylaşmaya devam ediyorum...

410 Morton - Montrose
    Tercih : KG VAR Oran : 1.7 veya
    Tercih : 7+ Oran : 13.0

Diğer 7+ maçım ise
    421 Liverpool - Notts County Oran : 13.0
    Riskli görenler 4-6 gol de deneyebilirler.. Oran : 2.20
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi value_oranci -- 27 Ağustos 2013; 18:48:37 >
  • Basel - Ludogorets Razgrad ilk yarı 0.5 üstü
    Paok - Schalke 02 Çifte Şans
    Küçük oran olabilir misli yüksek oynayanlar için ideal.
  • value_oranci kullanıcısına yanıt
    kardeş yanlıs anlasılma var ben 24 agustosta yazmısım yani gecen c.tesi sana sormusum
    sen yeni gördün galiba
  • quote:

çok güvenmediğim için yanlış yönlendirmeme adına sizlerle paylaşmadım ama bu alt maçım da tuttu.. Alt maçları buldukça sizlere paylaşacağım..
     Value Oran

resmi yenileyebilimisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 27 Ağustos 2013; 18:32:28 >
  • Peterbroug-reading 1 olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat_670

quote:

çok güvenmediğim için yanlış yönlendirmeme adına sizlerle paylaşmadım ama bu alt maçım da tuttu.. Alt maçları buldukça sizlere paylaşacağım..
     Value Oran

resmi yenileyebilimisin

Chrome'dan dolayı mı yoksa genel bir sorun mu bilmiyorum ama edit ekranında resim koyamıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: semih.balci

Peterbroug-reading 1 olurmu ?

Lütfen şu olur mu bu olur mu diye sorular sormayın.. Maalesef ben kahin değilim.. Sadece kendi bildiğimce oynanması mantıklı oranları paylaşıyorum..
  • quote:

Arkadaşlar oran buldukça paylaşmaya devam ediyorum...

410 Morton - Montrose

Diğer 7+ maçım ise

410 ve liverpool 1/1 olur mu hocam sizce? gördüyseniz cevap verirseniz sevinirim acil.

Edit : Üstteki mesajı şimdi gördüm sorduğum soru içime oturdu kusura bakmayın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 27 Ağustos 2013; 18:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Arkadaşlar oran buldukça paylaşmaya devam ediyorum...

410 Morton - Montrose

Diğer 7+ maçım ise

410 ve liverpool 1/1 olur mu hocam sizce? gördüyseniz cevap verirseniz sevinirim acil.

Edit : Üstteki mesajı şimdi gördüm sorduğum soru içime oturdu kusura bakmayın hocam.

Bilgi olsun diye söylüyorum.. Çok çok çok mantıklı değilse ağır favori olan takıma 1/1 oynamıyorum.. Çünkü dikkat edersen İY 1 Oran : 1.35 --- 1/1 Oranı :1.35 .. İkisinin de aynı olması kadar saçma birşey yok.. Bu tabi ki MBS'den dolayı oluyor.. Böyle durumlarda 1.6 civarında olması gereken 1/1 oranı 1.35 gibi çok komik bir şekilde önümüze sunuluyor.. Neden? iki adet çok basit cevabı var.. birincisi MBS 2 yaptığı için yanına başka bir İY/MS koyup garanti banko, vb. gibi inanışlarla çok para yatırılıp gelmediği zaman süpriz denilip geçiliyor.. ikincisi oynanan takım ağır favori olduğu için "eşek değil ya ilk yarıyı da kazanıversin" diyen insan sayısının bir hayli fazla olmasıdır.. İddaa istediği gibi oran kırıyor ve insanlar yine de oynamaya devam ediyor.. Bütün sebep budur.. Türkiye'de herkes protesto edip iddaa'yı bıraksa bakın nasıl yükselir oranlar..

Saygılar..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.