Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d3v1ljan

Valvenin vac ban sistemi sağlıklı çalışdığını düşünmüyorum yoksa vac ban yiyen insanlar için atılan ticketlarda hesaplara inceleme yapılıp ona göre karar veririlerdi o yuzden adamlar bununla uğraşmamak için açıkca yazmışlar vac ban kaldıramayız diye.ABSOLUT hile kullandığını sanmıyorum envanterde 6k $ dolar birinin hileye neden ihtiyaç duysun ki mantıklı değil.Adamın işi zaten trade burdan para kazanıyor riske girmez.Şu dalga geçenleri anlamıyorum bir gün sizde sebepsiz yere ban yediğinizde anlayacaksınız ama sanmıyorum.

hehe aynen geldi gene hile kullanmadım ama ban yedimciler ve savunucu kankileri

• Şöyle bi durumda var indirim bittikten 5 saat sonra vac dalgası geliyor. Tamamen ticari bişey bu. Demekki sen bunu engelliyebiliyorsun ve engellemeyip paranı kazanıp sonradan banlamak cok igrenc bisey. Absolutun bende kullandığını düsünmüyorum ama belki 1 kereden bisey olmaz ya diyip kullanmış olabilir ama corsair'in dediği gibi injek olduktan sonra bitiyor. Yukarda yazdığım çalışkanın hile kullanıp ya sende hilesin hangisini kullanıyorsun dediği bile oldu bana. O yüzden ona üzülmüyorum acıkcası. Bakalım sabaha kadar totalde kaç kisi ban yiyecek
  • Şu oyundan hileyi silseler kafadan 100 bin kişi daha kazanırlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSRK kullananlar geçmiş olsun
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    ehehe geldi valve vac ban savunucuları hile savunuyormuş gibi oluyor öyle yazınca kafanız basmıyor sanırım.Hile acacak kadar salak değildir bu traderlerin adamlar para kazanıyor bu işten ne işi olur hile ile siz ban yiyince bende ehehe gülerim size.Bu sistemlerin nasıl %100 doğru çalıştığına inanabiliyorsunuz anlamıyorum.Farklı sebeplerden ötürüde banlanmış olabilir virüs vs tarzı bişey.Yada ondan haberisiz başkası pcde hilede açmış olabilir demek istediğim bu ama sizin kafanız basmıyor.Tek derdiiniz hepele hüpelee kafasıdasınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0ZMİK -- 6 Temmuz 2017; 2:18:2 >
  • Bende vac sisteminin düzgün çalışmadıgını düşünüyorum ancak hatalı vac olarak değil hala algılayamadıgı hileler oldugu için

aşagıdaki resimde 1. sıradaki hile siteleri yakalananlar 2. sıradakiler belki 3. sırdakiler yakalanmyalanlar zaten kapattım isimlerinide çektigim şeritten anlarsın yakalanmayanın ne kadar çok oldugunu ve bide private hileler ama dedigim gibi hatalı vac olarak düşünmüyorum önceden 1 kere bile açması yeterli hileyi hesabında.

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017)

• https://i.hizliresim.com/4MPPdp.gif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: d3v1ljan

Valvenin vac ban sistemi sağlıklı çalışdığını düşünmüyorum yoksa vac ban yiyen insanlar için atılan ticketlarda hesaplara inceleme yapılıp ona göre karar veririlerdi o yuzden adamlar bununla uğraşmamak için açıkca yazmışlar vac ban kaldıramayız diye.ABSOLUT hile kullandığını sanmıyorum envanterde 6k $ dolar birinin hileye neden ihtiyaç duysun ki mantıklı değil.Adamın işi zaten trade burdan para kazanıyor riske girmez.Şu dalga geçenleri anlamıyorum bir gün sizde sebepsiz yere ban yediğinizde anlayacaksınız ama sanmıyorum.

hehe aynen geldi gene hile kullanmadım ama ban yedimciler ve savunucu kankileri

Aynen geldim ve söylüyorum hile kullanmadım. NET. Sadece ben değil hile kullanmayan 5 arkadaşım banlandı. Arkadaş listemde 1 tane hileli var üstelik saklamaz da deagle alır eline bam bam bam dalar ama o hala aktif... Tamamen para tuzağı. Girdiğim 10 maçtan 7'si hileli gelir o hilecilerin çoğuna bir şey olmamış. Arkadaşım deliriyor, ben deliriyorum. Desteğe VAC ban ile ilgili mesaj atın diyor atıyorum bireysel talepleri cevaplamıyoruz diyor napayım şirket mi kurayım sana yazmak için şerefsiz VALVE Böyle bir şey yok ya. Eminim ki şimdi "kesin kullanmışsındır yoksa banlanmazsın"cı çok bilmişler gelir ama KULLANMADIM. CS:GO da kullandığım tek hile "sv_cheats 1" onu da zaten kendileri yapmış benlik mevzu değil. Salak salak işler, hileci ile maça bile girmeyen adamlar banlandı bu gece.

• corsairms kullanıcısına yanıt
    Hocam tebrik ederim siteleri sansürlemişsiniz
    Başka türlü site reklamı gibi bir durum oluyor
  • Eğer en ufak hile kullandıysalar iyi olmuş. Hatalı bir durum var ise üzüldüm çünkü hepimizin başına gelebilir. Yine de hataya pek ihtimal vermiyorum.

• Hahahahaha çok çok iyi oldu mutluluktan uçuyorum şu an

Ooh ne artık adam gibi oyun oynayacağız teşekkürler valve

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    Kardeşim 4 yıla yakın bir süredir cs go oynuyorum. Forumdan da birkaç arkadaşım var steamde, arada gireriz. Şükür, 1 kez bile ban yemedim bu 4 senede. Tanıdığım onlarca hacker oldu. Hatta gerçek hayatta çok yakın olduğum hacker arkadaşım bile var. 4-5 hesabı banlandı artık şuan kaçıncısını kullanıyor bilmiyorum, açık açık da kabul ediyor hack olduğunu. Son hesabında da 6-7 aydır yeni bir hack kullanıyor ve banlanmadı. Hatta bu son kullandığının overwatch'a bile düşmeyi engellediğini söylüyor ki banlanmadığına göre teoride haklı.
    O kadar insan tanıdım ki haksız yere banlanan anlatamam. Hatta aynı senin gibi bu şekilde "hack kullanmışsınız ban yemedim diyosunuzcular" da oldu. Bir tanesiyle oyundayken bir anda sebepsiz yere ban yedi. Yemin ediyorum aynı sizin gibiydi. Haksız yere vac yedim diyenlerle dalga geçiyordu, kendisi de banlanınca aklı başına geldi. Bak bu saatte cidden efendi gibi açıklıyorum sana ki yapma insanları kışkırtma diye. Etme bulma dünyasıdır, bugün yarın sana aynısı olur, durduk yere ban yersin, gelirsin buraya, bu şekilde dalga geçerler çaresiz kalırsın. Çevremde çoook fazla haksız yere ban yiyen var. Valve'nin vac sisteminin saçmalığı da ortada, hack kullananlar kolay kolay banlanmıyor. O nedenle ayıp etmiş oluyorsun. Bence efendilik et ve özür dile veya dileme/sus.

• SLAM programını kullananlar da banlanmış sanırım kesin bilgi degil hltvde gördüm. eger aranızda varsa kullanan ve ban yemeyen yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pizzadust -- 6 Temmuz 2017; 2:30:10 >
  • Valve durdu durdu sonunda patlattı bombayı. Çoğu hack tespit edilip banlanmış. Umarım bir daha göz açtırmazlar hileye.
  • Santuri Efendi kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdığınız kişi bu forumun en ukala kişisi buna laf geçiremezsiniz

• Daha şunu anlayamayan insanlar var.
    Haksız yere ban yemezsiniz. Açık ve net yazdım galiba.
  • Hiç beklemediğim insanlar ban yemiş profili yenileyip duruyorum yermiyim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlEyel

Daha şunu anlayamayan insanlar var.
    Haksız yere ban yemezsiniz. Açık ve net yazdım galiba.

Hocam aynı fikirdeyim ve bunu an itibariyle biri 2100 saat diğeri 160 saatlik 2 hesabı ban yemiş biri olarak söylüyorum
    Ama; şundan da eminim ki senin ligin ya nova yada master guardian. Yükselememenin sebebini bir tek hilecilere bağlıyor bir nevi burada millete çemkirip ağlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristallo -- 6 Temmuz 2017; 2:50:2 >
  • Neyse ben profilimi şuraya koyayımda haksız vac ban yersem dalga geçersiniz benle

steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/legendspy
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Neyse ben profilimi şuraya koyayımda haksız vac ban yersem dalga geçersiniz benle
    steamcommunity.com
    Steam Community :: Error
    http://steamcommunity.com/id/legendspy

PAYDAY 2 - kayıtlarda 2.3 saat - 582 / 582 başarım kazanıldı.

haklısın hocam.

Keşke bütün oyunlarda hileler ban yese.

Not : Bir de idle master kullananları da ekleseler ne güzel olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristallo -- 6 Temmuz 2017; 2:54:5 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.