< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 25 Ağustos 2017; 6:53:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 25 Ağustos 2017; 6:53:3 > |
Kardeşim 4 yıla yakın bir süredir cs go oynuyorum. Forumdan da birkaç arkadaşım var steamde, arada gireriz. Şükür, 1 kez bile ban yemedim bu 4 senede. Tanıdığım onlarca hacker oldu. Hatta gerçek hayatta çok yakın olduğum hacker arkadaşım bile var. 4-5 hesabı banlandı artık şuan kaçıncısını kullanıyor bilmiyorum, açık açık da kabul ediyor hack olduğunu. Son hesabında da 6-7 aydır yeni bir hack kullanıyor ve banlanmadı. Hatta bu son kullandığının overwatch'a bile düşmeyi engellediğini söylüyor ki banlanmadığına göre teoride haklı.
O kadar insan tanıdım ki haksız yere banlanan anlatamam. Hatta aynı senin gibi bu şekilde "hack kullanmışsınız ban yemedim diyosunuzcular" da oldu. Bir tanesiyle oyundayken bir anda sebepsiz yere ban yedi. Yemin ediyorum aynı sizin gibiydi. Haksız yere vac yedim diyenlerle dalga geçiyordu, kendisi de banlanınca aklı başına geldi. Bak bu saatte cidden efendi gibi açıklıyorum sana ki yapma insanları kışkırtma diye. Etme bulma dünyasıdır, bugün yarın sana aynısı olur, durduk yere ban yersin, gelirsin buraya, bu şekilde dalga geçerler çaresiz kalırsın. Çevremde çoook fazla haksız yere ban yiyen var. Valve'nin vac sisteminin saçmalığı da ortada, hack kullananlar kolay kolay banlanmıyor. O nedenle ayıp etmiş oluyorsun. Bence efendilik et ve özür dile veya dileme/sus. |
![]() |
T iken hangi bölgeye giderseniz gidin CT'nin çoğunluğu oradaysa
Rakip hazırlıksız yakalandığında bile acayip acayip HS atıyorsa Çok geniş bölgelere hiç korkmadan çıkıp, sağını solunu kontrol etmeden geziyorsa Kör olduğu halde vurabiliyorlarsa Çatışırken siz bir objenin arkasına geçtiğinizde tam orantılı olarak takip ediyorsa bunların hepsi hiledir arkadaşlar yok şu kadar saati var, yok şu kadar itemi var, o adam çok iyi oynuyor masalı yapanın ANASINA AVRADINA ilkesizce sövün geçin |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neboland -- 6 Temmuz 2017; 1:26:6 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corsairms -- 6 Temmuz 2017; 1:52:14 > |
|