Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlphaFéin

quote:

Orijinalden alıntı: broly7

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Seni de inşallah bir güzel patlatırlar yakında. Steamin yüzünü göremezsin umarım.

Dünyada banlanıp da ağlayan suçunu kabul etmeyen tereyağ gibi üste çıkmaya çalışan sadece Türk oyuncular. Kuzenime verdim eşim yapmış falan filan. Yersen.

Ben sırf ban yemeyip başka insanlara muhtaç olmamak için 3 senedir c++ öğreniyorum, vacın nasıl çalıştığını da çok iyi biliyorum, sadece para kazanmak için yapılmış bir sistem, isteseler %99 unu banlarlar tüm hilelerin ancak yapmıyorlar...

Ayrıca neden bela okuduğunu da anlayamadım, ben bu işe emek verdim ve yakında satıp para kazanmayı bile düşünüyorum.

ya arkadaş source code'u leaklenmiş hilelerden kopyala yapıştır yamuk yumuk birşey yapmışsındır ne bu havalar yok vac'i biliyorum vs. komik.

Kopyala yapıştır yapmıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ayrıca en azından bir şeyler başardım, sen neler yapıyorsun merak ettim beni kopyala yapıştırla suçladığına göre?

birini eleştirmek için o konuda uzman olmaya gerek yok. programlama konusunda hiçbir bilgisi olmayan insanların kopyala yapıştırla sözde hile programı "yazdığını" biliyorum. %99 sende öyle yaptın.

Zanna düşüyorsun kardeşim, ben bu işle uzun zamandır uğraşıyorum, uykusuz kaldığım bir sürü gün var, herkesi bir kefeye koyma lütfen. Evet, en başta başka insanların kodlarından yararlandım, 0 dan her şeyi kendim yazmadım, ama olayın arkasındaki mantık ve matematiği öğrenince ortaya orjinal bir şeyler çıkarmaya başladım. Ayrıca benim hiç kimseye kendimi kanıtlama gibi bir amacım da yok, beni tanımazken bile nasıl bilgin olmadığı açık olan bir konuda bana iftira atabiliyorsun, şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 haftadır cs'yi bıraktım oynamıyorum, pubg daha çok sarıyor açıkcası.

vac ban dalgasından dolayı hileciler gitmiştir diye gireyim dedim bu sabah bir rekabetçiye, 2 maç attım ikisinde de hileci geldi hem kendi takımımda hem karşı da.

nasıl bir vac dalgası anlamadım, daha çok hileci dolmuş gibi csgo
  • quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Başarım programına ban falan atılmıyor hepsi hilecilerin kendini aklama çabası.

Başarım programı saat kasma kart düşürme hepsini kullandım hesabımda sorun yok.

sam kullanırken vac korumalı bir oyunda vac serverında açarsanız, vac ban yiyorsunuz.

saat kasma programların bazıları vac banı tetikliyor.

Genelde hileciler buna sığınmakla beraber, vac ban'ı tetikleyen birçok program mevcut geçmişte.

Valve'nin kendisi örnek vermiş ve istisnai programları kendi sitesinde açıklamış.

Mesela Obs kullanıp vac ban yiyen, mouse, keyboard'un kendi makro programlarını kullanıp vac ban yiyenler var. Yok değil.

Sam kullanıp vac serverları bağlı iken kullanan zaten aptaldır. Programı yazanın kendisi de programın kullanımının açıklamasında yazmış. Hack kullanıp banlandıysanız iyi olmuş, kullanmadan banlandıysanız ticket atın, ticket'a cevap gelmezse steam call center'ı arayıp ticket numarasını bırakın, ilgilenirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Seni de inşallah bir güzel patlatırlar yakında. Steamin yüzünü göremezsin umarım.

Dünyada banlanıp da ağlayan suçunu kabul etmeyen tereyağ gibi üste çıkmaya çalışan sadece Türk oyuncular. Kuzenime verdim eşim yapmış falan filan. Yersen.

Ben sırf ban yemeyip başka insanlara muhtaç olmamak için 3 senedir c++ öğreniyorum, vacın nasıl çalıştığını da çok iyi biliyorum, sadece para kazanmak için yapılmış bir sistem, isteseler %99 unu banlarlar tüm hilelerin ancak yapmıyorlar...

Ayrıca neden bela okuduğunu da anlayamadım, ben bu işe emek verdim ve yakında satıp para kazanmayı bile düşünüyorum.

ya arkadaş source code'u leaklenmiş hilelerden kopyala yapıştır yamuk yumuk birşey yapmışsındır ne bu havalar yok vac'i biliyorum vs. komik.

Kopyala yapıştır yapmıyorum, bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Ayrıca en azından bir şeyler başardım, sen neler yapıyorsun merak ettim beni kopyala yapıştırla suçladığına göre?

birini eleştirmek için o konuda uzman olmaya gerek yok. programlama konusunda hiçbir bilgisi olmayan insanların kopyala yapıştırla sözde hile programı "yazdığını" biliyorum. %99 sende öyle yaptın.

Zanna düşüyorsun kardeşim, ben bu işle uzun zamandır uğraşıyorum, uykusuz kaldığım bir sürü gün var, herkesi bir kefeye koyma lütfen. Evet, en başta başka insanların kodlarından yararlandım, 0 dan her şeyi kendim yazmadım, ama olayın arkasındaki mantık ve matematiği öğrenince ortaya orjinal bir şeyler çıkarmaya başladım. Ayrıca benim hiç kimseye kendimi kanıtlama gibi bir amacım da yok, beni tanımazken bile nasıl bilgin olmadığı açık olan bir konuda bana iftira atabiliyorsun, şaşırdım.

seninde bilgin yok.

• Tamam, böyle devam et. 👏🖒
    Ayrıca de ayrı yazılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broly7 -- 7 Temmuz 2017; 13:50:0 >
  • quote:

Tamam, böyle devam et. 👏🖒
    Ayrıca de ayrı yazılacak.

acıyorum sana valla yazık şu zamanını daha önemli şeylere harca yok hekmiş hileymiş (blokladım seni)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santuri Efendi

Kardeşim 4 yıla yakın bir süredir cs go oynuyorum. Forumdan da birkaç arkadaşım var steamde, arada gireriz. Şükür, 1 kez bile ban yemedim bu 4 senede. Tanıdığım onlarca hacker oldu. Hatta gerçek hayatta çok yakın olduğum hacker arkadaşım bile var. 4-5 hesabı banlandı artık şuan kaçıncısını kullanıyor bilmiyorum, açık açık da kabul ediyor hack olduğunu. Son hesabında da 6-7 aydır yeni bir hack kullanıyor ve banlanmadı. Hatta bu son kullandığının overwatch'a bile düşmeyi engellediğini söylüyor ki banlanmadığına göre teoride haklı.
    O kadar insan tanıdım ki haksız yere banlanan anlatamam. Hatta aynı senin gibi bu şekilde "hack kullanmışsınız ban yemedim diyosunuzcular" da oldu. Bir tanesiyle oyundayken bir anda sebepsiz yere ban yedi. Yemin ediyorum aynı sizin gibiydi. Haksız yere vac yedim diyenlerle dalga geçiyordu, kendisi de banlanınca aklı başına geldi. Bak bu saatte cidden efendi gibi açıklıyorum sana ki yapma insanları kışkırtma diye. Etme bulma dünyasıdır, bugün yarın sana aynısı olur, durduk yere ban yersin, gelirsin buraya, bu şekilde dalga geçerler çaresiz kalırsın. Çevremde çoook fazla haksız yere ban yiyen var. Valve'nin vac sisteminin saçmalığı da ortada, hack kullananlar kolay kolay banlanmıyor. O nedenle ayıp etmiş oluyorsun. Bence efendilik et ve özür dile veya dileme/sus.

Overwatcha düşmek hackla alakası yok ki. Report sayısına bağlı. Hafta içerisinde belli bir sayıda report yersen overwatcha düşüyorsun diye biliyorum. Bi adam bana haftada 1 maçta hack açıyorum direk mevlana gibi geziyorum overwatch a düşmüyorum diyodu. Haftada 1 sıfırlanıyomuş reportlar. 3 ay oldu bariz hacki göstermesine rağmen ban yemedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 310 hour oynamışım global elitim. 5 yıllık tecrübe jetonu var oyunu ilk çıktığında almıştım. 2012-2013 yılları arasında yaklaşık 200hour oynamıştım yani. 2017 yılında 100hour ile global oldum.
    Profilime bakan çoğu insan oyun saatimden dolayı hack diyor. 3200 hour cs 1.6 oynamışım ama kimse ona bakmıyor. 2010 yılında steame üye olmuşum çoğu insanın steamden haberi yoktu o zamanlar
  • Night Stalker Batman kullanıcısına yanıt
    11 rapor hakkı var 11 rapordan sonra ow ye düşersin ve izlenirsin raporlar 24 saatte sıfırlanır.

Tabi reportbot olayı var public olarak paylaşılan sitelerde reportbotların hiçbiri çalışmıyor hepsi fake private olarak satılanlar çalışmakta arkadaşınız maça girdigi zaman profilini atın 2 saatte banlatayım arkadaşınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

beyleeeeeeeer şu kız oyuncular var. hepsinin 3-4 bin saat oynama süreleri vardı. diyorum ulan ben bile erkek başıma sürekli oynadığım halde o kadar saate ulaşamadım. bunlar ne zamandır oynuyo, ne kadar oynuyo diye böyle steam profillerini gezerken denk geldiğimde düşünürdüm.

şimdi düşünüyorum acaba o hesaplar, o kızlar, saat hilesini kullanarak mı yükselttiler. ve bu hesaplar acaba ban yedi mi?

şimdi kızların profillerini hatırlamadığım için girip bakamıyorum. ama bu xantares'in kız arkadaşının hesabını bulursak, ordan diğer saati yüksek hesaplara ulaşabiliriz. bakalım onlar ban yemiş mi. ya çünkü bi kız 4 bin saat cs go oynayamaz. lan kızsın sen kız hayırdır anasını satiyim.

daha şu son sayfada öğreniyorum cs go da saat yükseltme mevzusunu. valve iyi çalışmış gardaş helal olsun.

iyice saçmaladın kız diye oynayamıyor mu

• vayy arkadas neler varmisda haberimiz yok ban ban ciki ban

• İyi olmuş,hak etmişsin.

Güzel kardeşim bindler oyun içi konsoldan yapılıyor,mantıken bind yapmak bir yazılım işi.

Ama sen 3.parti bir program ile makro yapıyorsun ve bu makro oyunun asıl mekaniğini bypass edip senin çok kolay adam vurmanı sağlıyor.

Aşırı derecede saçmalamışsın,

Monitör,ekran kartı gibi şeyler donanımdır,kimse sana iyi donanımın var diye ban atamaz.

Senin o AMA BENİM MOUSEM VAR YHA,KENDİ PROGRAMI diyerek yaptığın makroyu her türlü yazılıma herhangi bir mouse kullanılarak yapılabilir,yani ban yemeyi h-a-k e-t-m-i-ş-s-i-n.

Yeni alacağın oyunda kendi kolunla oynarsın artık.

Donanım ile yazılım arasındaki farkı araştır bence,silverda başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

Idle Master ban sebebi mi hocam ? VAC korumalı oyunlarda kullanıyorum ama sanırsam oyunda herhangi bir işlem yapmıyor bu program . Servera girmiyorsa sıkıntı yok değil mi ? Servera da girmiyor sanırsam . Yanlışsam düzeltin lütfen

idle ban sebebi mi bilmiyorum hocam, yalnızca arkadaşın temennisinin gereksizliğine vurgu yaptım ben. bir de benim idle kullandığım oyunlar server'lı falan değil, ufak tefek, kartı olmasa indirilmeyecek oyunlar. açıyorum idle'ı çalışıyor arka planda, kartlar düşünce kapıyorum. bu kadar.
  • Kendi adıma cs go dan çok uzun süre önce ümidi kestim bu oyunda hile ve troll bitmez valve dan bir anti cheat beklentim yok lanet olası half life 3 ü artık çıkarsalar benim için yeterli ayıptır 10 seneden uzun süredir insanlar bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömürcan

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

beyleeeeeeeer şu kız oyuncular var. hepsinin 3-4 bin saat oynama süreleri vardı. diyorum ulan ben bile erkek başıma sürekli oynadığım halde o kadar saate ulaşamadım. bunlar ne zamandır oynuyo, ne kadar oynuyo diye böyle steam profillerini gezerken denk geldiğimde düşünürdüm.

şimdi düşünüyorum acaba o hesaplar, o kızlar, saat hilesini kullanarak mı yükselttiler. ve bu hesaplar acaba ban yedi mi?

şimdi kızların profillerini hatırlamadığım için girip bakamıyorum. ama bu xantares'in kız arkadaşının hesabını bulursak, ordan diğer saati yüksek hesaplara ulaşabiliriz. bakalım onlar ban yemiş mi. ya çünkü bi kız 4 bin saat cs go oynayamaz. lan kızsın sen kız hayırdır anasını satiyim.

daha şu son sayfada öğreniyorum cs go da saat yükseltme mevzusunu. valve iyi çalışmış gardaş helal olsun.

http://steamcommunity.com/id/kediimedii

http://steamcommunity.com/id/MrsRiva

http://steamcommunity.com/id/bitchimabosss

http://steamcommunity.com/id/tinkywinkyy

https://steamcommunity.com/id/PinkANGEEEL

http://steamcommunity.com/id/averica123

http://steamcommunity.com/profiles/76561198097304201

http://steamcommunity.com/id/ezsra

http://steamcommunity.com/id/hunkypunky

http://steamcommunity.com/profiles/76561197998499410

http://steamcommunity.com/id/caglakalayy

MrsRiva tam kolsuzdu, yanlış hatırlamıyorsam rank'ı LE. 5 kille bitirmişti oyunu ve sinir krizi geçirmiştim diyebilirim

• oyunda son 1 haftadır kimsenin sebebini bilmediği ve çok az sayıda kişinin de etkilendiği bir olay var şimdi bu olaya sıkıca bir değinmem gerek.Gerek resmi basit eğlence sunucusu gerek topluluk sunucuları olsun ve devamlı oynadığım topluluk sunucularında çoğunlukla iyi oynayanların da fragların da düşüş oldu eskisi gibi oynayamıyorlar yani adam 20-5 gidiyorsa şimdi 10-9 filan bende de aynı sorun var nerede kime sorsam hiç cevap alamadım tek ben de olsa ya benlik yada benim pc de sorun olacak dedim ama iyi oynayan yakın arkadaşlara sordum adam vuramıyorum ve bu aralar oynayamıyorum diyor.Sizin de aranızda bunun gibi olay yaşayan varmı varsa bildiriniz oyunda bir türlü bizim aleyhimize işleyen gecikmemi var desem yoksa adamın kafasına sıktığım kurşun onu öldürmüyor onun bana sıktığı beni öldürüyormu desem bilemedim buna benzer rate ayarlı rate ayarsız hep denedim pc ye format attım fps değerlerim normal kendi cfg dosyam ile oynadım cfg siz de oynadım ama sıkıp da öldürmeye çalıştığım adamı öldüremiyorum okadar ısınma ve antreman maplarında çalıştım ve bu olayın ısınma maplerinde de olması bir başka olay botları bile vurarken zorlanıyorum belki karşına iyi oyuncular denk geliyor diyebilirsiniz ama oyuna yeni başlayanlara çok sık ölmek beni şüpelendirdi.Karşıma hile gelse bir şekilde fark edilir. Daha önce oyunu karşıma hile denk geldiğinde bir bırakırdım ama bu sefer oyuna devamlı oynayan birisi olmaya karar verdim ve kolayca pes etmek istemiyorum.

• wallhack kullanarak takımına info sağlayan ama belli olmasın diye kötü olynayanlar hala duruyor.
    adamlar eliyle koymuş gibi herseferinde nerden girdiğimizi nerde olduğumuzu görüyor.
    Valvenin cs:Go açıkken arkada windows dosyaları hariç programın çalışmasına izin vermemesi pc de tarama yapması lazım.

Owerwatch sistemi wallhack la info verenleri göremiyor valvenin buna çare bulması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 7 Temmuz 2017; 14:32:56 >
  • bu arada saat kasma meselesine gelirsek şuan bende arkadaş olarak ekli bir profil var çoğunuz belki tanır adam nasıl yapıyorsa aynı anda birden fazla saat kasıyor yunanistan da otuyor ve bankacıymış galiba
  • İyi olmuş.Mevlanalar sizi
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.