Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler durum nasıl iyileşme var mı sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek fazla yok gibi banlanmayan hileciler banlanan hilecilerden çok olduğu sürece değişmez ancak prime mm çokta kötü değil en azından abartıldığı kadar kötü olmadığını düşünüyorum.
  • sirswagger 0 ban ile atlattık dalgayı yazmış facebook sayfasına.Bu arada idle ban sebebi diyen arkadaşlar, idle ı zaten cs go ve diğer vac korumaları oyunlarda kullanmıyor çoğu kişi.Kullanmadan nasıl banlansın.Genelde alınan bundle oyunların kartları için kullanılıyor.
  • inşAllah haksız bir yere gelen hile kullanan herkes banlanır.

• Aga be şu banlanan hesaplardaki itemleri hayrına dağıtsa ya Valve. Hep para hep para, sevap da lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Bu konu steam forumunda tartışıldı ve ilgili moderatörler oyunu etkileyecek her türlü yazılımlar mouse yazılımları da dahil vac ban sebebi olabilir dedi.

Önüne gelen kişi sekmeme makrosu kullansın o zaman oh ne ala. Ban yiyenler ağlamadan önce 2 defa düşünsün.

tam da dediğin gibi maus makroları oyunu etkileyen yazılım olmadığı için (hack yazılımları gibi oyun dosyalarına müdahale etmediği için), vac yemezler. yani vac maus girdisine aracı bir yazılım müdahale ediyor mu diye kontrol etmez.

anti-recoil makroları sadece senin elinle yaptığın recoil patterninin tersini yapmaya yarıyor. yani mucize bişey değiller. taradığında bütün mermiler aynı noktaya gitmez 1.6 daki no-recoil cfgleri gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Beyler durum nasıl iyileşme var mı sizce?

Yukarıda yazmıştım. Son oynanması çok düşük 5 altı oyuncular çok gelmeye başladı. Ban dalgasının etkileri gibi herkes son nefesini kullanıyor. Bir süre beklemek gerek. Ban dalgasından etkilenmediği belirtilen sitelere de darbe gelebilir. Eğer Valve bu işin arkasında ciddi olarak duracaksa.
  • Macronun çözümü basit aslında. Ateş ederken sektikten sonra ateş etmeden önceki konumuna geri geliyor. Gerçek silahla böyle birşey olmaz. Bunun yerine rastgele bir noktada dursa macrolar işe yaramaz.
  • http://steamcommunity.com/id/mcanbal/

Bu şerefsize 3 ay önce ayar olmuştum 50 kere raporladım. 1500 liralık envanterle hile kullanıyordu . dün banlanmış. artık haber mi aldı ne olduysa envanteri boş. Ne olacak şimdi? temiz hesaba aktardı envanteri bi hesap daha açıp yine hile kullanacak. Keşke işlemci seri numarasına ban atmak gibi bir olayları olabilse... hesap değiştirmek kolay işlemci değiştirsinler de görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Aga be şu banlanan hesaplardaki itemleri hayrına dağıtsa ya Valve. Hep para hep para, sevap da lazım.

Haha (bu smile vacban olanını yönetimden bekliyoruz. popülere hizmet)

VACDAYS yapılsa o gün herkese vacban depo da biriken silahlar düşse

• quote:

Orijinalden alıntı: AekiSaukeda

Senin yaptığını doğru bulmuyorum ama bu iki arkadaş da saçmalamış. 25000 saati varmış ama ow da banlanabileceğini fala düşünüyor.
    Mouse u aşağıya çekmek senin için çok kolaysa zaten bu arkadaştan bir farkın yok. Sana üstünlük kurabilecek bir şey yok ortada.Bu hile değil. Duvarın arkasını görmüyor ya da aim bir anda kafaya kaymıyor. Yine kendi yapması lazım ama sprayi kendi atmıyor. O da kendine zarar. Spray bile atmayı bilmeden yükselecek, bazı durumlarda kontrol kendinde olmayacak.

makro kullananın kendine zararı falan yok... silahların recoil patternlerini ezberlemek için ne kadar çalışırsan çalış anti-recoil makrolar kadar düzgün spray atamazsın. (anti-recoil makrolar oyunun senden istediği bir yeteneği harici bir unsura yaptırmaktır ve hiledir.)

• Bir kaç hafta önce oyuna bakmıştım en son ve 2 owewatch izledim ikisi de farklı haritalardan geldi biri mirage diğeri cache bildiğin yere bakarak adam vuran tipler, artık o kadar iş ilerledi ki eskiden dust 2 hile diğerleri daha temiz derdik şimdi o konu da yok olmuş gibi. Birde belli etmeden kullananlar var pek dikkat çekmeyip, işi ilerletti herkes çoğu hileci ben burdayım demiyor haliyle, olan keyif almak adına oyun oynayanlara oluyor valve şu işe sağlam çözümler getirmeli, hiç sanmıyorum ama bir umut işte...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Bir insan bir maç içerisinde 3-5 kere 360 atarsa huylanırsın demi, bunun gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Macronun çözümü basit aslında. Ateş ederken sektikten sonra ateş etmeden önceki konumuna geri geliyor. Gerçek silahla böyle birşey olmaz. Bunun yerine rastgele bir noktada dursa macrolar işe yaramaz.

crossun aynı konuma geri gelmesi ne alaka? sonuçta makro recoil patterninin tersini kusursuz şekilde yapıyorsa her şekilde işe yarar. sprayi bitirdikten sonra crossun nerde olduğunun ne önemi var? önemli olan recoil patterninin tersini en kusursuz şekilde vermek. ben mermileri birbirine en yakın şekilde yollayabileyim de spray bittikten sonra cross yere mi bakar havaya mı bakar bi önemi yok yani...

anti-recoil makrolar anca şu şekilde engellenir. oyun ya random recoil pattern koycak, her seferinde farklı bi patternle tarayacak. ya da recoil patterni tamamen kaldırıp mermilerin inaccuracysini baya bi arttıracaklar mermilerin gittikçe genişleyen bir çember içine gitmesi sağlanacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Macronun çözümü basit aslında. Ateş ederken sektikten sonra ateş etmeden önceki konumuna geri geliyor. Gerçek silahla böyle birşey olmaz. Bunun yerine rastgele bir noktada dursa macrolar işe yaramaz.

crossun aynı konuma geri gelmesi ne alaka? sonuçta makro recoil patterninin tersini kusursuz şekilde yapıyorsa her şekilde işe yarar. sprayi bitirdikten sonra crossun nerde olduğunun ne önemi var? önemli olan recoil patterninin tersini en kusursuz şekilde vermek. ben mermileri birbirine en yakın şekilde yollayabileyim de spray bittikten sonra cross yere mi bakar havaya mı bakar bi önemi yok yani...

anti-recoil makrolar anca şu şekilde engellenir. oyun ya random recoil pattern koycak, her seferinde farklı bi patternle tarayacak. ya da recoil patterni tamamen kaldırıp mermilerin inaccuracysini baya bi arttıracaklar mermilerin gittikçe genişleyen bir çember içine gitmesi sağlanacak.

bu sefer de hile one tapciler ortaya çıkar hocam. yani oyun o kadar hileye açık bir oyun ki, birini engelleseler bir yenisi mutlaka çıkar.

• vac dalgası yalnızca cs'yi değil, tf2'yi de etkiledi. iyide oldu
  • Phant0mAssassin kullanıcısına yanıt
    evet tf2 f2p olduğu için daha da kötü. sniper alıp döne döne hs atıyorlar

GET GOOD, GET LMAOBOX
  • Klavye-fare macroları da hileye giriyor.
  • Hileyle global olan arkadaşım var. Crsk kullanıyordu ban yememiş. Banlar rastgele atılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_celik

quote:

Macro çok hızlı ve tek tek sıktığı için oyun hep ilk mermi olarak algılıyor, ilk mermi sekmiyor haliyle buda sekmeden silah kullanmak demek. Bunuda engelleyemezler. En iyi yolu mouse programlarını loglamak sonra ona göre işlem yapmak.

Norecoil sistemleri hazır spray olarak çalışmıyor. Ateş etme tuşuna bastığında anda ekran pozisyonunu alıyor ve basılı tutarken ne kadar değişirse o da tam tersine hareket ettiriyor senin yerine. Mesela 1 cm yukarı kaydı aim o da 1 cm aşağı çekiyor. Silah random recoil koymak işe yaramaz maalesef.

Hileyi engellemek çok zor iştir. Çünkü sen ne yaparsan yap, dosyaların adamın pcsinde duruyor her türlü açar inceler.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.