Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişen bir şey yok. Demin oyuna girdim, adamın nicki "VAC CAN'T STOP ME". Profiline bakıyorsun 2 level, sadece CS:GO var. Oyun saatine bakıyorsun toplam 100 saat, son 2 haftada 5 saat. Oyunu 40 5 gibi bir skorla bitiriyor, maç tekrarını izliyorsun bariz hack. Cidden bunaldım artık, eğlenmek için oynadığım oyunda geçen saatler çileye dönüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom. D kullanıcısına yanıt
    Biraz önce girdiğim oyundan...

Adamın hesabı lvl43 falandı. Update geldi uyarısı görünce oyunu kapadım. Steam hesabını almayı unutmuşum.

Edit: Aradım steamde buldum hesabı. Buyrun...
    https://steamcommunity.com/id/FeXy_Scrap-TF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 7 Temmuz 2017; 23:34:9 >

• yeri değil ancak önemli birşey sormak istiyorum 2 tane steam hesabım var. pgl krakow 2017 gold silver yada bronz broşlarından birini kazanırsam bu kazandığım broş hesapta kalıcımı oluyor yoksa diğer hesabıma gönderebilirmiyim. bilen varmı.

(hesap merge ediliyosa gibi düşündüm, yani aynı telefona kayıtlı iki hesap) teşekkürler.
  • Sâwyer kullanıcısına yanıt
    Hesapta kalıcı oluyor gönderme gibi bir olay yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralları Çiğneyen Adam

Vac olmayan serverlara giriyorsa yada korsan cs:go oynuyorsa(bir programı var korsan oynayanlar serverlara girebiliyor(vac korumalı serverlar hariç))ban yememesi normal

Yok eğer orijinal takılıyorsa başarılı hileymiş

Benim arkadasin 2 hesabi var ikiside vac yemedi. Global 1 senedir kullaniyor. Onceden bir hesap banlatmis ders almis yani. Simdi uyanik hilecilerden biri. Bu vac yiyenlerde yeni hesaplari alip daha dikkatli hileci olacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 8 Temmuz 2017; 1:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    Vac engelliyor ama belli edersen overwatch yiyorsun

Kuzen pub da açıyor sadece rekabetçi girince kapatıyor hala yemedi çakal

• Hile kullanmadığım halde ban yedim diyenler ya başka hile kullanılan bilgisayarda oturum açmıştır ya da arkadaşı, tandığı falan diyenin bilgisayarında hile kullanmıştır. Dosyaların değiştirilmesi, bozulması gibi durumlar da ban sebebi oluyor. O yüzden bilmediğiniz ya da arkadaşınızın bile olsa hile kullanılan bir bilgisayarda giriş yapmayın. Sonra niye banlandım diye ağlarsınız.
  • kristallo K kullanıcısına yanıt
    Şu SAM kullananlara ban çakıyorlar mı hâlâ anlamadım ama eğer yoksa böyle bir sistem yapmalılar.
  • Bu nasıl VAC dalgası? Demin girdiğim bir maçta biz 14-8 öndeyken karşıdaki iki kansız wh açıp hepimizi duvar ve sis arkası vura vura 14-16 bizi yendiler. Sinirlerim altüst oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Undersis

Bu nasıl VAC dalgası? Demin girdiğim bir maçta biz 14-8 öndeyken karşıdaki iki kansız wh açıp hepimizi duvar ve sis arkası vura vura 14-16 bizi yendiler. Sinirlerim altüst oldu.

bugun 10 maç attım abartmıyorum bak 8 inde hack vardı banlananlar tekrardan globale kasıyor oyunu sildim silecem şimdi yine girecem oyuna bakalım sonuç ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PomPom -- 8 Temmuz 2017; 3:47:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

quote:

Orijinalden alıntı: Undersis

Bu nasıl VAC dalgası? Demin girdiğim bir maçta biz 14-8 öndeyken karşıdaki iki kansız wh açıp hepimizi duvar ve sis arkası vura vura 14-16 bizi yendiler. Sinirlerim altüst oldu.

bugun 10 maç attım abartmıyorum bak 8 inde hack vardı banlananlar tekrardan globale kasıyor oyunu sildim silecem şimdi yine girecem oyuna bakalım sonuç ne olacak

En iyisi hiç oynamamak galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Cs oynamıyorsan skin niye vardı hesapta?

6 ay once oynuyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ow izlemek maç atmaktan daha zevkli ve heyecanlı hale geldi artık
  • Hile kullanan ... hepsi banlansın oyun zevki bırakmadılar

• çok severek oynuyordum ben bu oyunu. soğuttular. çıldırttılar. battlefield 1 aldım. birliğimiz bile var. gayet zevkli. komik eğlenceli. hileye 1 veya 2 kez rastlamısımdır. ( neredeyse 1000 maç attım ). cs go bu durumdayken oynamak çok saçma abi. bırakın hileciler takılsın kendi aralarında.
  • modsuz server acilsin. isteyen modlu isteyen modsuz oynasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla 1 hafta önce 13-2 den comeback attılar. Hile olduğuna kesin emindim. Oyunu açmamak üzere kapattım. Bu konuyu gördüm keyfim yerine geldi. Taaa ki hilecilerin global e yeniden kastıklarını duyana kadar. Aramakıllı banlanma yapılana kadar girmem

• quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Neyse ben profilimi şuraya koyayımda haksız vac ban yersem dalga geçersiniz benle

http://steamcommunity.com/id/legendspy

Cs hesabından çok csgo500 hesabına yazık olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

ow izlemek maç atmaktan daha zevkli ve heyecanlı hale geldi artık

kesinlikle wallhackli silverlari izlemek cok keyifli
  • beyler kendi hilenizi yazsanıza, üzülmezsiniz sonra.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.