Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunun fiyatını yapsınlar 50 lira, VAC banıda donanıma atsınlar bak bakalım hileci kalıyor mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackwar19 kullanıcısına yanıt
    nerde nasıl izliyoruz?
  • Zamanında hilecilerden bunaldığım için oyunun zevki kalmamıştı benim için ve bıraktım.. doğru bir karar vermişim.. oh kafam rahat sinir yok stres yok.. arkadaşımla cs-source de bir iki güvenilir serverda takılıyoruz yetiyor bize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETERINARY

Şu oyunun fiyatını yapsınlar 50 lira, VAC banıda donanıma atsınlar bak bakalım hileci kalıyor mu.

hile gene devam eder ama bu kadar olmayacağı kesin, her indirim döneminde 16 liraya düşüyor yabancılar için bu fiyat eminim kazandıkları paraya göre çok çok daha ucuzdur e haliyle adamlar her indirim döneminde 2-3 tane hesap alıyordur hile yapmak için ama seninde dediğin gibi yapsalar oyun fiyatını en az 50 lira en azından hilecilerin büyük bir kısmını vazgeçirecektir bu pahalılık
  • Kuzenim bu oyunu valve complete pack ile aldı 28 liraya indirmde

Cs go 50 olsa paket 30-32 tl olur

Bence gereksiz fiyat yükseltmek ama vac ban donanıma atılsa hileciler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralları Çiğneyen Adam -- 8 Temmuz 2017; 13:25:3 >
  • DURDUK YERE KİMSE VAC YEMEZ BEBELER GİDİN LISELİ TAYFANIZI KANDIRIN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyundan soğuttular ayıp ya.
  • ø kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinin yarısı için az buçuk ekipman ve çalışan bir beyin yeterli, wh'yi anlamak istiyorsanız duvarın arkasındayken çıkar gibi yapar geri girersiniz ateş ederse ve göstermediyseniz bariz hiledir(sesi duymadığını varsayıyorum), ama onun dışında bir insanın trigger mi reflex mi olduğunu anlamanızın imkanı yok.
  • Ulan şu hile açanların birinin rankıda nova olsun
    hepsi LE ve üzeri :D
    ağla ağla forum forum gez ağla :D
    ağla ağlayın hileciler
  • ø kullanıcısına yanıt
    Ct iken nereye giderseniz gidin t otadaysa hile değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Söylediklerinin yarısı için az buçuk ekipman ve çalışan bir beyin yeterli, wh'yi anlamak istiyorsanız duvarın arkasındayken çıkar gibi yapar geri girersiniz ateş ederse ve göstermediyseniz bariz hiledir(sesi duymadığını varsayıyorum), ama onun dışında bir insanın trigger mi reflex mi olduğunu anlamanızın imkanı yok.

trigger mi refleks mi olduğunu anlamak çok basit.
    siz bir yere pusup nişan almış beklerken adam ak47 ile koşarak çıkıp tek atıyorsa bariz triggerdir.
    geçen gün maçta şüphelendiğim adam 1 vs 1 kaldı 20 canı var olduğu yerde bekleyip adamın çıkacağı yere bakıyor tek atıyor ulan canı az olan adam biraz korkar bi yere saklanır bizimki aimlocku açmış bekliyor bu şimdi trigger değilde nedir?
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt
    Bu trigger denen sey dusman crosshairdeyse ates ediyor sadece diye biliyordum, hatta awplerin pusarak triggeri acip beklediklerini duyardim.

Zaten sadece duvardan gorebiliyorsa onceden crosshairi kafaya yerlestirerek cikarlar, baska da bir hileye gerek kalmaz ki.

• Beyler absolute un envanteri çok kalabalık mış , 10 15k değerinde item var , bu adam ya zengindir.. Yada bir hile kullanmıştır VAC sadece oyundaki hile kullanımından yenmez.

Market teki trade sistemin'de de botlar mevcuttu bir ara , arkadaşım yaptı ve ban yedi.. Üzerinden zaman geçti yaklaşık 9 ay falan hala böyle bir şey olabilir. Valve sebepsiz yere ban atıp kendini riske atmaz.

Oyundaki ticket ları yine oyuncular değerlendirir OverWatch biliyorsunuz. İnsanlar hem fikir ise hesap ban yer abi. Bu kadar net.. Griefing durumları falanda var da onlar kalıcı ban olmuyor, envanteri dolu bir kişi için market ile ilgili bir bot vs.. kullandığını düşünürüm yada çok zengin "Kolsuz" Dur hack açmıştır aimbot vs.. Olabilir.
  • Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    CT genelde Defensive tarafı olduğu için.. Rush atmak her zaman olmaz CT de , OverWatch yapa yapa öğrenirsiniz, 10 kişi bir dosyayı alır , çoğunluk suçlu der ise. Banned... Bu kadar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Beyler absolute un envanteri çok kalabalık mış , 10 15k değerinde item var , bu adam ya zengindir.. Yada bir hile kullanmıştır VAC sadece oyundaki hile kullanımından yenmez.

Market teki trade sistemin'de de botlar mevcuttu bir ara , arkadaşım yaptı ve ban yedi.. Üzerinden zaman geçti yaklaşık 9 ay falan hala böyle bir şey olabilir. Valve sebepsiz yere ban atıp kendini riske atmaz.

Oyundaki ticket ları yine oyuncular değerlendirir OverWatch biliyorsunuz. İnsanlar hem fikir ise hesap ban yer abi. Bu kadar net.. Griefing durumları falanda var da onlar kalıcı ban olmuyor, envanteri dolu bir kişi için market ile ilgili bir bot vs.. kullandığını düşünürüm yada çok zengin "Kolsuz" Dur hack açmıştır aimbot vs.. Olabilir.

Ya da en mantiklisi hacklenmis, hackerler tarafindan oyun dosyalari değiştirilerek ban yedirilmistir.

• no recoil Anti spread , Kolsuz oyuncular için yeterli. Aimbot , triger , wallhack den daha işe yarar ve ban ihtimali düşük şeyler. Dosya Fud değil se ayrı.
  • Hiç zannetmem. Kim niye uğraşsın , o itemlerin hepsi şimdi çöp. Adamın Sağlam bir virüs yemesi lazım , Dosyalar değişsede ban yemezsiniz, VAC onu anlar sizi oyuna sokmaz uyarı verir, Değiştirilmiş dosyalar var VAC korumalı sunucuya giremezsiniz der, Dedicated Server açma işlemlerinin bazıların'da da bu uyarı ortaya çıkar ama BAN yedirmez.

Hack olduğundan emin olduğum bir adamı.

Normal basit eğlence modunda defalar ca peş peşe reportlayarak Banlattığımı bilirim , tek sistem OverWatch değildir.. Birileri işlerini düzgün yapıyor bunu belirtmek istedim.. Sonra o adamın steam porfiline girdim , oyundan düştü.. Geçmiş bağlantıdan girdim Bir BAKTIM VAC Arkadaş ekledim yorum lar falan hiç geri dönmedi çakal hırto..

Öküz gibi aimbot kullananların yakalanması çok kolay.. WH Kolay.. Triger > No recoil > anti spread olarak azalıyor .

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Overwatch ile nasıl izliyoruz?
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    150 Win den sonra OverWatch açılıyor , seçkin güvenilir oyuncu iseniz.. Yasağınız ban ınız yoksa. Dosyalar Seri numaraları ile geliyor , Suspect, Şüpheli var herkesin ismi kapalı konuşmalar ve Mic kayıtlarını biz görüp duyamıyoruz. İsimlerde olmadığından şüpheliyi oylamak adil bir karar oluyor , kişisel bir husumet ihtimali kalmıyor.

10 dakikalık bir yer izliyorsunuz çoğunluk suçlu derse cezası kesilip sizede sadece ufak bir Xp veriliyor amme hizmeti aslında.. Topluluk adına Xp bahane..

Edit: Çoğunluk ile aynı kararı verirseniz Xp veriliyor. Sadece suçlu olması gerekmiyor xp almak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 8 Temmuz 2017; 14:29:3 >
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    hm anladım hocam sağolun

Bide benim kafama takılan kuzenim hala ban yemedi sadece topluluk sunucusnda bir server da oynuyor şu anda top da birinci bunu raporlayınca bir şey olmuyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.