Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim..

Sunucu VAC korumalı ise ceza alır raporlanması ve incelenmesi gerekir, Vac korumasız sunucularda bir ceza söz konusu değil sunucu kendi tespit edip keser cezasını.

Ve VAC yiyince envanter'deki CS:go itemleri kitlenir takas satış yapılamaz.
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    ama 1 aydır orda oynuyor bu ban şeyinden de ban yer diye düşünüyordum hala yemedi. Hile satın alıp kullanıyor adını vermiyim şimdi VAC engelliyormuş bu ama rekabetçi girelim deyince girmiyor
  • Victoriou_S kullanıcısına yanıt
    Vac ban sezgisel zaten.. Dosyaları undetected olmayan hileler zaten kullanmak akıl işi değil , oyunu oynayışından karar veriliyor çoğu zaman
  • En güzeli silah yarışı, girin 2,3 el atın, stresinizi alın yeter, cs de daha fazlası gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hileciler bitmez.

• Arkadaşlar hile yapanların ban yemesi iyi oldu tamamda dün bir oyuna girdim epeydir oynamıyordum full velet aim wall ne varsa açıp oyunun içine ettiler.Hiç oynamadım bile maçı salladım.Hepsine iletişim engeli attım hiç bu kadar oyundan soğumamıştım.

NOT:Hile kullanan herkes ban yemedi.Yiyenler(Arkadaşlarım kuzenlerim) hepsi çok zaman önce olsada,bir kereliğine açmış olsalarda,1 sn için açmış olsalarda ban yedi.Kendileride kabul ediyor zaten o yüzden artık boşa ağlamayın.İyi olduğu düşüncesindeyim bu dalganın.Keşke daha fazla hileci yeseydi.

Ayrıca vac yiyenlerin çoğu maalesef Türk.Bu da ne kadar kısayoldan bir şeyleri kazanma isteğimizi gösteriyor bence yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 8 Temmuz 2017; 15:6:59 >
  • Hileciler bitirilmesine bitirilir, yeterki kararlı bir duruş sergilesin. Steam programı kurulurken anakartı sistemine tanımlayacak. Böylece ban yediğinde bir daha o anakartlı bilgisayardan cs go girmesi önlenecek. Hatta daha da ileri gidip birdaha o tanımlı anakarttan yeni steam hesabı açmasını önleyecek. Ancak bu şekilde önlenir cs go hilecileri. Zengin şerefsizlerde 1 kere, 2 kere değiştirir anakartı. Daha sonrasında onlarda yola gelir.
  • arkadaşlar cs go oynayacak makinem yok uzun sürede olmayacak sanırım sormak istediğim bu vac ban dediğimiz durum oyunun kendi geliştirici konsolunuda kapsıyor mu mesela sourceda sv_Cheats 1 yazıp birşeyler denesem ban mı yerim? ve oradan yiyince cs go hesabımda mı ban yemiş olur. ayrıca klavye ve mouselardaki makrolarda banlanılmalı bence onlarda yasak değil mi? Cidden bilmiyorum ve soruyorum lütfen dalga geçmeyin burası bir forum bilgi paylaşım ve sorma platformu
  • supreme olduktan sonra hile aldım 1 haftalık yaklaşık 1 ay önce oyunu bıraktım.

size şunu diyebilirim. ben rakibe hile gelirse açma kafasıyla almıştım hileyi ama üst ranklarda o kadar inanılmaz hileler varki oyun artık hileyi kim daha iyi kullanıyor kim overwatcha takılmıcak yarışına dönmüş lem üstü oyunlarda

bu tabloyu gördükten sonra oyunu bıraktım benim sağlam bi arkadaş vardı oda banlanmış demekki sağlamlığı ordan geliyomuş
    benim banlandığımıda o söyledi çokta umrumda değildi açıkçası banlanmam oyunu kaldırmıştım pc den zaten gayet güzel oldu inş kullanan herkes banlanırda oynamak isteyenler rahat rahat oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orain -- 8 Temmuz 2017; 15:55:27 >
  • He he ya hile açmıyorsun sistem seni banlıyor işi gücü yok zaten olm basın gidin bakın dalganıza daha çok ban atar umarım valve böyle tiplere ileri zekalılar sizi ağlayın AĞLAAAA
  • orain kullanıcısına yanıt
    Global hesabimi troll takılarak eaglea düşürdüm.Global supremedan daha fazla hile var adamlar globalden daha iyi oynuyor resmen

• Yıl olmuş 2017 hala crosshair oyunu oynuyorsunuz olm ya bırakın bu oyunu asıl efsaneyi oynayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SirusBro -- 8 Temmuz 2017; 16:24:0 >
  • Ohh "Baba ne hilesi envantere bak peh peh "ciler gitmiştir umarım. Adama hilesin bu bu yüzden diyoruz, digeri atlıyor adamin envantere bak diye:)

Beter olun ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 8 Temmuz 2017; 16:53:28 >
  • harun26180 H kullanıcısına yanıt
    1.6 sxe de oldugu gibi hdd ban

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Valla assault harici tüm rehine maplerinde hep rush yapıyorlar ct benim gördüğüm kadarıyla

Assault ta t full defansa girip ct açık bir noktadan içeriye girmeye çalışıyor

Diğerlerinde iki tarafta rush yapıyorlar birbirlerinin basesine(milita da evin bahçesine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuralları Çiğneyen Adam -- 8 Temmuz 2017; 17:2:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağlayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycho53

Hiç zannetmem. Kim niye uğraşsın , o itemlerin hepsi şimdi çöp. Adamın Sağlam bir virüs yemesi lazım , Dosyalar değişsede ban yemezsiniz, VAC onu anlar sizi oyuna sokmaz uyarı verir, Değiştirilmiş dosyalar var VAC korumalı sunucuya giremezsiniz der, Dedicated Server açma işlemlerinin bazıların'da da bu uyarı ortaya çıkar ama BAN yedirmez.

Hack olduğundan emin olduğum bir adamı.

Normal basit eğlence modunda defalar ca peş peşe reportlayarak Banlattığımı bilirim , tek sistem OverWatch değildir.. Birileri işlerini düzgün yapıyor bunu belirtmek istedim.. Sonra o adamın steam porfiline girdim , oyundan düştü.. Geçmiş bağlantıdan girdim Bir BAKTIM VAC Arkadaş ekledim yorum lar falan hiç geri dönmedi çakal hırto..

Öküz gibi aimbot kullananların yakalanması çok kolay.. WH Kolay.. Triger > No recoil > anti spread olarak azalıyor .

Cheat engine ile bile herhangi bir degeri degistirince aninda vac atiyor. Bunun gibi basit bir virusle yapilabilir. Kastettigim buydu.

Itemleri kiskanan, cekemeyen biri yapmistir diye dusunuyorum, kimse o envanterle hile kullanacak kadar aptal degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: corsairms

Birde mesela adam 10 gün önce en son çevrimiçi olmuş ancak bugün ban yemiş onuda soran arkadaşalr oluyor onuda açıklıyayım

Hileyi hesabınıza 1 kere injeckt etmeniz yeterlidir o cs go yu ne zaman açsanız zaten kayıtları vardır hangi kodlar ile açıldıgına dair siz hileyi injekt ettiginiz zaman oyunun kodları değişir ve o değişen kodlar ile oyun açılır valve bir hilenin kodlarını yakaladıgı zaman vac sistemine bunu tanıtır ve o hileli kodlar ile açılmış bütün hesaplar ban yer geriye dönük bile olsa ban yer ben işte 2 ay önce açmıştım şimdi neden ban yedim olayı bundan birazcık anlanacak şekilde anlattım sürçü lisan olduysa affola.

Öyle bi durum yok güncelleme geldikçe oluyor o 1 sene önce açtığın hileden ban yemezsin

• Cs community'sinin haline bak herkes hile kullanmak için kendince bahane bulmuş bravo.
    Valve Battle Eye ile anlaşsa da şu hilecilerden kurtulsak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedlEyel -- 8 Temmuz 2017; 18:16:12 >
  • pgl krakow 2017 turnuvası için aldığımız sticker ları herhangi bir takım için kullandıktan sonra desteklediğimiz takım elenirse stickerlar geri dönüyormu? (daha önce böyle bir işlem yapmadım)
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.