Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    Pardon ekran kartını sattığımdan beri onboard Cpu ile oynuyorum.. Entegre gpu.. Dust2 den hiç çıkmadım..
  • Cheat engine ban attırmıyor diye biliyorum , Cs kendini kapatır , Cheat in açılmasına izin vermez vs.. bunun gibi durumlar yaşanır zaten Dword değişemez , Market bot u kullanımı oldukça mümkün bir şey buda bir hile.

Ben dediğinize maalesef katılmıyorum hocam.. Hayal varibiraz.. Kişinin abuk subuk dosyaları açması virüsü kapması falan zor şeyler bunlar..
  • axiadam kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Crysis 3 ilk çıktığında 200 lira gibi bir para verdim.. Tertemizdi. bir kaç ay sonra oyun 9.99 € gibi bir fiyata düşünce. Yani 30 lira. Oyun hileden geçilmez çekilmez bir hal almıştı.

Ama valve oyunu pahalandırmaz işine gelmez o kadar kasadan vs.. itemlerden nasıl dürzecek o zaman milleti.
  • Herhangi birinin hatalı ban yeme olasılığı çok düşük arkadaşlar, kimse basit bir recoil makrosundan ban da yemez, VAC bu konuda çok katı, adamlar yanlış ban atmamak için kesin olarak hileye ait olacak olan kodların ve fonksiyonların signature'ını çıkartıyorlar. Hatta parça parça da değil, hataya mahal vermemek için tüm hilenin signature'ı çıkartılıyor. Detected olan bir hilenin kaynak kodunu bulup çok küçük şeyler değiştirerek tekrar undetected yapılabiliyor. Eğer ban hatalıysa VAC otomatik olarak kaldırır, herkesin ban sebebi kayıtlıdır sistemde ayrıntılı olarak. Birde bazı makrolar oyunun kendi belleğini okuyor veya manipüle ediyor, bu tarz makrolar tabikide banlanabilir, makronun kaynak koduna bakıp anlayabilirsiniz bellekle ilgili bir işlem yapıyor mu diye.

Ayrıca VAC'ın SADECE signature scanning yaptığını da ifade etmem gerek, yani VAC bir programın oyuna bir handle açıp belleği manipüle etmesine rağmen eğer elinde eşleşen signature yoksa hile olduğunu bile bile banlamaz. Isteseler adamlar tertemiz yaparlar oyunu ancak neden yapmıyorlar, para için mi, bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sadece sensivity 9999 du niye vac ban yedim

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt
    max 1000 olmuyor muydu
  • hileciler ban yediyse sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broly7

Herhangi birinin hatalı ban yeme olasılığı çok düşük arkadaşlar, kimse basit bir recoil makrosundan ban da yemez, VAC bu konuda çok katı, adamlar yanlış ban atmamak için kesin olarak hileye ait olacak olan kodların ve fonksiyonların signature'ını çıkartıyorlar. Hatta parça parça da değil, hataya mahal vermemek için tüm hilenin signature'ı çıkartılıyor. Detected olan bir hilenin kaynak kodunu bulup çok küçük şeyler değiştirerek tekrar undetected yapılabiliyor. Eğer ban hatalıysa VAC otomatik olarak kaldırır, herkesin ban sebebi kayıtlıdır sistemde ayrıntılı olarak. Birde bazı makrolar oyunun kendi belleğini okuyor veya manipüle ediyor, bu tarz makrolar tabikide banlanabilir, makronun kaynak koduna bakıp anlayabilirsiniz bellekle ilgili bir işlem yapıyor mu diye.

Ayrıca VAC'ın SADECE signature scanning yaptığını da ifade etmem gerek, yani VAC bir programın oyuna bir handle açıp belleği manipüle etmesine rağmen eğer elinde eşleşen signature yoksa hile olduğunu bile bile banlamaz. Isteseler adamlar tertemiz yaparlar oyunu ancak neden yapmıyorlar, para için mi, bilemiyorum.

VAC sadece signature scan yapmaz, flagged offsetler var onları kurcalarsan untrusted yersin, VAC sunuculara giremezsin. pSilent, teleport, speedhack, FOV gibi bazı flagged özellikleri değiştirirsen sıkıntı çıkar. Direk VAC Ban bile atabilir.

Edit: FOV, pSilent gibi şeyler de farklı yöntemlerle bypasss edilebiliyor ki onlar da Overwatch'te açıkça "ben burdayım" diye bağırıyor.

Edit2: Bazı DLL injectorlerin injection yöntemleri de ayrıca detectedtir, onları da signature scan ile tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 9 Temmuz 2017; 1:11:11 >

• Kuralları Çiğneyen Adam K kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saatten sonra 200 lira yapsa da fayda etmez çünkü 4 senedir şimdiki fiyattan satılıyor. Ama yeni çıkacak CS oyunu için baştan 200 lira civarı yapabilirler. Keşke go da 200 lira civarı olsaydı ama 1 hafta bedava deneme sürümü oynatabilirdi herkese. Böyle daha iyi olurdu hack açısından. Siz 50 lira demişsiniz ederine ama bence 50den çok daha fazla eder. Zaten oyunda elle tutulur,göze hitap eden en ucuz skinler 40-50 liradan başlıyor. Oyuncular 1-2 skin az alıp oyunu alırdı hilede az ya da yok denecek kıvama gelirdi. Overwatch'ın en ucuz paketi çıktığında 39 euroydu ve sert hile politikasıyla güzel bir seviye tutturdu. Hem oyun pahalı hem hile politikası katı. Cs 12-16 lira olunca herkes sigara parası gözüyle bakıp açıyor. Oyunun kalitesini düşüren kesinlikle fiyatıdır. 1 hafta deneme sürümü verip 150-200 tl yapsalardı inanın şu an kalitesi çok daha yüksek olurdu ama bu kadar kitleye hitap eder miydi bilinmez..

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Hocam cheat engine ile oyunda başlangıç parası rekabetçi dahil değiştirilebiliyor. İlk el 16000 yapıp awp-auto alanlar vardı ama aldığı an oyundan düşüyor ve sonrasında vac yiyor, fakat silah yere düşüyor takımdaki diğer elemanlar alabilir yani. Cheat engine ile oyuna müdahale etmek mümkün ama hemen oyundan düşüp ban yiyorsunuz saniyeler içinde. Ondan cheat engine kullandım 2-3 ay sonra yedim diyenler pek inandırıcı değil,eğer cheat engine ile oyuna müdahale ederseniz 1 dakikaya kalmaz yiyorsunuz, onun harici cheat engine açık ama oyuna müdahale etmiyorsanız sadece vac hatası verip oyundan düşebilir,kapatıp devam edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Hocam cheat engine ile oyunda başlangıç parası rekabetçi dahil değiştirilebiliyor. İlk el 16000 yapıp awp-auto alanlar vardı ama aldığı an oyundan düşüyor ve sonrasında vac yiyor, fakat silah yere düşüyor takımdaki diğer elemanlar alabilir yani. Cheat engine ile oyuna müdahale etmek mümkün ama hemen oyundan düşüp ban yiyorsunuz saniyeler içinde. Ondan cheat engine kullandım 2-3 ay sonra yedim diyenler pek inandırıcı değil,eğer cheat engine ile oyuna müdahale ederseniz 1 dakikaya kalmaz yiyorsunuz, onun harici cheat engine açık ama oyuna müdahale etmiyorsanız sadece vac hatası verip oyundan düşebilir,kapatıp devam edebilirsiniz.

Cheat Engine açıkken oyun oynamayı tavsiye etmem. En fazla GTA Online oynarım. Cheat Engine çünkü VAC sessionlarını düşürebiliyor. Bu da hoşgeldin bekleme cezası.

• bu hiç bir zaman halolmaz, steam in düz mantıgı vardır , 1 hesap ban yemişse geri dönüşümü olmaz nedenini sordugunuzdaysa ban attıysa haklıdır mantıgıyla ilerliyor , siz ne kadar haklı olursanız olun fark etmez sizin haklılık payınıza bakmazlar ,vac da bi hikaye anlatayım benim arkadasım silver 3 gom dan müzik dinlediği için vac sistemi dosya karsılasmasında farklı bi dosya olarak gördüğü için ban verdi nedeni gom video calar programı güncellenmediği için ilk günkü dosyaları vardır diye, yani cabanız bosuna olur istediginiz kadar haklı olun boşa kürek cekersiniz demek istiyor vac sistemi destek bile yardımcı olamaz, bakın isterseniz youtubeye bakın dünyanın en iyi cs go oyuncuları bile ban yiyor ve hiç bir zaman onların banı acılmadı hatta turnuvada ban yiyen playerlar var onların banları su an bile acılmadı o playerlar farklı hesaplarda katılıyor turnuvalar hadi eyw.. steam kadar karakter yoksulu bir varlık görmedi ben ;)

• Bir arkadaşım da oyuncu koltuğu kullandığı için VAC yemiş.Başka birşey kullanmadım diyor çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: broly7

Herhangi birinin hatalı ban yeme olasılığı çok düşük arkadaşlar, kimse basit bir recoil makrosundan ban da yemez, VAC bu konuda çok katı, adamlar yanlış ban atmamak için kesin olarak hileye ait olacak olan kodların ve fonksiyonların signature'ını çıkartıyorlar. Hatta parça parça da değil, hataya mahal vermemek için tüm hilenin signature'ı çıkartılıyor. Detected olan bir hilenin kaynak kodunu bulup çok küçük şeyler değiştirerek tekrar undetected yapılabiliyor. Eğer ban hatalıysa VAC otomatik olarak kaldırır, herkesin ban sebebi kayıtlıdır sistemde ayrıntılı olarak. Birde bazı makrolar oyunun kendi belleğini okuyor veya manipüle ediyor, bu tarz makrolar tabikide banlanabilir, makronun kaynak koduna bakıp anlayabilirsiniz bellekle ilgili bir işlem yapıyor mu diye.

VAC sadece signature scan yapmaz, flagged offsetler var onları kurcalarsan untrusted yersin, VAC sunuculara giremezsin. pSilent, teleport, speedhack, FOV gibi bazı flagged özellikleri değiştirirsen sıkıntı çıkar. Direk VAC Ban bile atabilir.

Edit: FOV, pSilent gibi şeyler de farklı yöntemlerle bypasss edilebiliyor ki onlar da Overwatch'te açıkça "ben burdayım" diye bağırıyor.

Edit2: Bazı DLL injectorlerin injection yöntemleri de ayrıca detectedtir, onları da signature scan ile tutmaz.

Hocam untrusted ban ile VAC ban çok farklı şeyler. Dediğin gibi bazı convar değerleri, angle'lar vs. sürekli server tarafından kontrol ediliyor, mesela ben rekabetçi maçta hile ile sv_cheats değerini 1 yapabilirim, bu durumda untrusted ban yerim, hilem hala undetected'dır ancak yasaklı olan bir değeri değiştirdiğim için untrusted ban yemişimdir, VAC ban değil. Aynı durum aimbot yaparken angle'ları clamplamayı unutursak ta olur, untrusted ban tamamen server side iken VAC ayrıca client side'dır. Aynı şekilde bazı injectorler'de untrusted ban sebebi olabilir.
    Benim sadece signature scan yapılıyor derken vurgulamak istediğim şey, VAC'ın heuristic scan yapmamasıydı.
    Ayrıca VAC ban yersen profilde VAC diye görünürken, untrusted ban aynı overwatch ban gibi 'oyun yasağı' olarak görünür.
    Kısaca bu iki sistem birbirinden bağımsız çalışan ayrı sistemlerdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broly7 -- 9 Temmuz 2017; 10:13:59 >

• harun26180 H kullanıcısına yanıt
    CS:GO'da söylediğinize benzer bir sistem vardı.

CEG denilen bu sistemin amacı oyunu korsandan korumaktı.Oyunu indirdikten sonra ilk çalıştırmada steam donanım ve yazılım bilgilerinizi steam sunucularına gönderip sizin donanım ve yazılım bilgilerinizi şifreli anahtarı csgo\bin klasöründeki client.dll ve server.dll dosyalarına yazıyordu.Oyun açılıştaki siyah ekranda dll'lerdeki donanım bilgileri ile bilgisayarın donanım bilgilerini karşılaştırıyor eğer farklıysa oyun çöküyordu.

Eğer donanım değişikliği yaparsanız steam yeniden bu dosyalara oyunu başlattığınızda donanımınızı yazıyordu.

Ancak bu dll dosyalarından ceg'i kaldırmanın yöntemi bulundu sonrasında yeni sürümlerde valve bu açığı kapattı ancak bu seferde bu dll dosyalarına donanım bilgilerini yazan yazılım geliştirilince valve pes etti ve oyundan CEG'i kaldırdı.Şuan topluluk sunucularına Rev,Luma gibi emulatorlerle korsan kullananlar bağlanabiliyor.Rastgele bir steam id 32 ve steam id 64 generate eden yazılımlar var.Bu id'leri emulatoru ini dosyasına yazıyorlar.Eğer bu idlerden birisi şans eseri gerçek bir kullanıcının id'sine denk gelirse ve korsan kullanan bir kişi vac korumalı bir sunucuda hile yaparsa doğrudan steam id 32 deki kişi ban yiyordu bu yüzden steam id 64 geliştirirdi.Artık birisinin ban yemesi için hem steam id 32 hemde 64 aynı profile ait olmalı.Topluluk sunucuları steam id ile profil kontrolü yapamadığı için korsan kullanıcılar topluluk sunucularında oynayabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Hocam bu saatten sonra 200 lira yapsa da fayda etmez çünkü 4 senedir şimdiki fiyattan satılıyor. Ama yeni çıkacak CS oyunu için baştan 200 lira civarı yapabilirler. Keşke go da 200 lira civarı olsaydı ama 1 hafta bedava deneme sürümü oynatabilirdi herkese. Böyle daha iyi olurdu hack açısından. Siz 50 lira demişsiniz ederine ama bence 50den çok daha fazla eder. Zaten oyunda elle tutulur,göze hitap eden en ucuz skinler 40-50 liradan başlıyor. Oyuncular 1-2 skin az alıp oyunu alırdı hilede az ya da yok denecek kıvama gelirdi. Overwatch'ın en ucuz paketi çıktığında 39 euroydu ve sert hile politikasıyla güzel bir seviye tutturdu. Hem oyun pahalı hem hile politikası katı. Cs 12-16 lira olunca herkes sigara parası gözüyle bakıp açıyor. Oyunun kalitesini düşüren kesinlikle fiyatıdır. 1 hafta deneme sürümü verip 150-200 tl yapsalardı inanın şu an kalitesi çok daha yüksek olurdu ama bu kadar kitleye hitap eder miydi bilinmez..

Fiyatla alakasi oldugunu düşünmüyorum. Cunku bf1 gibi pahali br oyunda asiri hile var ama ban yiyende cok.

• Bu yaz sıcağında o kadar içimi serinlettin ki valve ohhh mis gibi oldu keyiften bir tane cs go alacağım😜😁😁😁😁

• lofer_freud kullanıcısına yanıt
    Yüzyılın en iyi tespiti

• Amma çok ağlayan vac kullanan bebe varmış ya hem forumda hem steam incelemelerde
  • Hackler geri döndü 2 tane non-prime maça girdim toplam bizim takimla beraber 8 kisi hackti Good job valve

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.