Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflat4 -- 11 Temmuz 2017; 1:24:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu hilenin kesin çözümü vac`ı yeniden programlanması örneğin mm de oynayan kişilerin anlık ekran görüntüsü ile taranması overwatch`a bile gerek kalmaz bu arad csrk hileyi yeniledik diyor yine vac yiyenler olmuş sdfsadfadf :)
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Bir tek esp hilesi mi var cs de?
  • ugurss222 kullanıcısına yanıt
    Battlefield de punkbuster sistemi var hile açan adam kısa sürede banlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logitech gaming softwarede auto jump ve tech-9 için macro ayarlamıştım bir sorun olmuyordu 2 senedir . suan durum nedir kullanmalımıyım? Macroları kendim yazdım 18ms de bir sürekli zıplıyo yada sol tık yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam hiç kullanmazdım ne olur ne olmaz.
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Haklısın bende kullanmak istemiyorum ama hile gibi bir durumla alakasıda yok climb sw oynadığım için 2 saatte 5000 defa space basmak yoruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu banlar yeterli olmadı şu an oyunda hiç olmadığı kadar hile var 1 oyunda 3 hile var en az şu an durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Arkadaşın başına da aynısı geldi hocam. Sizi bilmem ama ben arkadaşımın hiçbişey kullanmadığından eminim. Sürekli beraber oynadığımız hatta çok iyi oynadığını izleyerek gördüğüm bildiğim biri. VAC demek sadece hile demek değil bi sürü afedersiniz "gavat" bunu anlamıyor.

Macro kullanmıştır ban yemiştir uzatmayın. Bilgisayarındada farklı hile yazılımları virusler vs. mevcuttur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Arkadaşın başına da aynısı geldi hocam. Sizi bilmem ama ben arkadaşımın hiçbişey kullanmadığından eminim. Sürekli beraber oynadığımız hatta çok iyi oynadığını izleyerek gördüğüm bildiğim biri. VAC demek sadece hile demek değil bi sürü afedersiniz "gavat" bunu anlamıyor.

Genelde bu tarz banlar hile kullanan lobide yer alıp sürekli "info" ile oynamaktan oluyor. Hile açmadım demesi bu yüzden olabilir.

OW Ban yer alıyor profilde. Fakat profil de "OW" yazmıyor.

sonuç olarak beni ilgilendirmiyor fakat böyle de bir durum olduğunu unutmayın.

edit : düzeltme @fearlestorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 11 Temmuz 2017; 22:59:51 >
  • acbold kullanıcısına yanıt
    OW Ban VAC diye yazmaz. "Kayıtlarda 1 oyun yasaklanması" olarak geçer. Eğer bu VAC ise "Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması" olarak geçer. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
  • acbold kullanıcısına yanıt
    Seni ilgilendirmeyen bir mevzu hakkında yeterince bilgin yoksa yorum yapmamalısın ki insanlar yanlış bilgilenmesin.
  • Şu an aşırı wallhack var oyunda rekabetçi atmak mümkün değil bence sıradaki ban wave beklicez.
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak banlanmış oluyor. Profilde alt alta yazıyor genelde. Gözümden kaçmış olabilir düzelttim zaten. Abartacak bir şey yok.

hile yapmadan banlandığını söyleyen +1 kişi daha sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuralları Çiğneyen Adam

O zaman oyunu kimse almaz

Cs-go nun max değeri 50 tl dir bence

1 kuruş fazla bayılmam

Ben hileden temizlemek istiyorlarsa dedim. 50TL'de olur, yeterki olsun. Indirime girince 12TL nedir.
  • Forumdan İsmail ile maç attik az önce.. Maç sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paetzold -- 14 Temmuz 2017; 16:7:22 >
  • VAC ile banlanan yüksek rütbeli hesapların sahipleri kuyruk acısını RAGE ile çıkarmaya çalışıyorlar. Çok canlar yaktı bu VAC dalgası.
  • Bugün uyku tutmadı diye bir maça girdim girmez olaydım. Karşıda ki takım ilk 4 el üst üste kaybedince direkt hile açtı, smoke içi vurmalar, duvar arkası vurmalar, sürekli bakarak çıkmalar falan derken bizim karma lobiden denk gelen takımda başladı hilesi olan açsın diye, ne biçim iş bu arkadaş ya? Yaş 32, şu oyunu senelerdir oynuyorum, WCG zamanı bölge elemelerine bile katılmışlığımız oldu ama hiç bir zaman bu kadar saçma bir dönem yaşamamıştı CS ortamı.

Hele ki bazen öyle adamlara denk geliyorum ki Nova3/4/MGE1/2/E hiç fark etmiyor, diyorum bu adamları kim boostladı acaba, zerre yetenek yok, ses duymaz, kafası çalışmaz,
    takım uyumu yok vs, hayret ediyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bugün uyku tutmadı diye bir maça girdim girmez olaydım. Karşıda ki takım ilk 4 el üst üste kaybedince direkt hile açtı, smoke içi vurmalar, duvar arkası vurmalar, sürekli bakarak çıkmalar falan derken bizim karma lobiden denk gelen takımda başladı hilesi olan açsın diye, ne biçim iş bu arkadaş ya? Yaş 32, şu oyunu senelerdir oynuyorum, WCG zamanı bölge elemelerine bile katılmışlığımız oldu ama hiç bir zaman bu kadar saçma bir dönem yaşamamıştı CS ortamı.

Hele ki bazen öyle adamlara denk geliyorum ki Nova3/4/MGE1/2/E hiç fark etmiyor, diyorum bu adamları kim boostladı acaba, zerre yetenek yok, ses duymaz, kafası çalışmaz,
    takım uyumu yok vs, hayret ediyor insan.

Aynısı oldu 14-0 yeniyorduk adamlar hack on yaptı 16-14 yenildik. 1 mermi tutturamıyan adamlar bi anda global falan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 14 Temmuz 2017; 17:32:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Forumdan İsmail ile maç attik az önce.. Maç sonu

500 liralık kulaklık + oyuncu koltuğu ve bir miktar bilek= 58-2-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukgns -- 14 Temmuz 2017; 17:50:30 >

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.