Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KovenanT

bu hilecilerde zeka kırıntısı yok yeminle...

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017)

hayrına raporlayım diyen varsa steam profili

http://steamcommunity.com/profiles/76561198173984185/

Bu arada bizim hileciler gecen 12`den sonrayı bekliyor. Biraz önce casual dust 2 attım. Rahat 2 map üst üste 10 adam raporladım ve hepsi bariz hile. Bunlardan 5-6 tanesi türk tabiki...

Özellikle dust2 rekabetçi bariz geceleri peydahlanıyor bu hileci..lar . Esea almayı düşünüyorum hiç olmazsa öldüğümüzde hile mi bu demeyiz.

Acilen dust2'yi bırakman gerek diye kamu spotu yapması lazım sağlık bakanlığı.

• quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

bu hilecilerde zeka kırıntısı yok yeminle...

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017)

hayrına raporlayım diyen varsa steam profili

http://steamcommunity.com/profiles/76561198173984185/

Bu arada bizim hileciler gecen 12`den sonrayı bekliyor. Biraz önce casual dust 2 attım. Rahat 2 map üst üste 10 adam raporladım ve hepsi bariz hile. Bunlardan 5-6 tanesi türk tabiki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://steamcommunity.com/profiles/76561198410915697/

spinbot arkadaşlar dün gece geldi dalgasına girdiğimiz bi maçta.

raporlarsanız sevinirim
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    O Overwatch'çi ibişlerden birisi benim hesabı banlatmış. Şu anda ban mevcut.

Siste awp ile iki kişi indirdim. Bugün hesap banned.

CS'de uyarının kırmızı veya sarı olmasının bir anlamı var mı peki?

Bende bu hesap Overwatch tarafından yasaklandı yazıyor sarı uyarı şeklinde.

İşin kötüsü çevrimdışı botlarla bile oynayamıyorum. Bir tek maç izleyebiliyorum.
  • Halis mulis Türk hileci. Allah'ın noobu deathmatch'de bile açmış. Hayrına reportlayın.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198406898996
  • oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Ow yi sadece 1 kişi izlemiyor. Demek ki inceleyenlerin çoğu şüpheli bulmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanc64

İşin kötüsü çevrimdışı botlarla bile oynayamıyorum. Bir tek maç izleyebiliyorum.

11 report ile ow a düşersin farklı farklı kişiler izler. demekki sürekli report yemissin ow a düşünce izleyenlerin çoğu hile demiş.
  • Eskiye göre daha sık ban dalgası yapıyorlar. Ağustosun ortasında yine banlanmalar olmuş.

Düzenleme: Temmuzda 280 bin hesap ban yemiş. Ağustosta şuan 80 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 31 Ağustos 2017; 16:37:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Ow yi sadece 1 kişi izlemiyor. Demek ki inceleyenlerin çoğu şüpheli bulmuş.

Zoruma giden nokta da o zaten. Ben oyunu 2 temmuzda almışım 12 saat ancak oynamışım :)

Rankıma baksalar öldürdüğüm sayı kadar ölmüşümdür her maçta. Sağlık olsun ne yapalım.
    Başarım ilerlemesi muhabbetinden de 167 tanesinden 27'sini kazanmışım. hile ya da WH olsa kat kat fazlası olurdu ama başkasının lafına bakarak adam banlıyorsan sisteminin kusursuz işlemesi lazım.

Bir daha steam'den oyun alırken iki kere düşüneceğim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyX_X

quote:

11 report ile ow a düşersin farklı farklı kişiler izler. demekki sürekli report yemissin ow a düşünce izleyenlerin çoğu hile demiş.

Zoruma giden nokta da o zaten. Ben oyunu 2 temmuzda almışım 12 saat ancak oynamışım :)

Rankıma baksalar öldürdüğüm sayı kadar ölmüşümdür her maçta. Sağlık olsun ne yapalım.
    Başarım ilerlemesi muhabbetinden de 167 tanesinden 27'sini kazanmışım. hile ya da WH olsa kat kat fazlası olurdu ama başkasının lafına bakarak adam banlıyorsan sisteminin kusursuz işlemesi lazım.

Bir daha steam'den oyun alırken iki kere düşüneceğim :)

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    Oyunda reportbot kullananlar fazla. Hileci adam bile kullanıyor ow yi meşgul etmek icin.

• quote:

quote:

Banlananlari hepsi birer melek hocam. Boşa cevap yazmaya yorulmayin. Ne yazarsaniz yazin cevaplar klasik hepsinde.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Oyuna ek bir hile koruma yazılımı şart sXe gibi. Hemen hemen her oyunda var. Tamam hileciler yine olacaktır ancak daha az olur ek bir programla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

quote:

quote:

Banlananlari hepsi birer melek hocam. Boşa cevap yazmaya yorulmayin. Ne yazarsaniz yazin cevaplar klasik hepsinde.

Günahımı aldığın için teşekkür ederim :)

Hileciyim tabi o yüzden 2 Temmuz'da aldığım oyunu ban yediğim güne kadar toplam 12 saat oynamışım :)

Hileci olduğum için 167 başarımdan 27 tanesini kazanabilmişim. Haklısın :)

Hileci olduğum için neredeyse 2 ayda 12 saat, ayda 6 saat oynamışım. Haklısın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fearlestorm

Oyunda reportbot kullananlar fazla. Hileci adam bile kullanıyor ow yi meşgul etmek icin.

Karşıya hile geldi diye takım olarak trolledik. Hileci adam bizi reporbot ile reportladi 4 kisi griefing sebebiyle banlandık

• steamcommunity.com
    Steam Community :: oooooooooooooooooooooooooooo
    http://steamcommunity.com/id/asenchotaksitothetaxi

bu şereften yoksun haysiyetsizi raporlayın.

• oh iyi olmuş he kendi ülkeniz mi sandınız burayı abi ben yapmadım abi vallah billa kuran çarpsın allahıma kitabıma lafları----------------- valveye işlemez helal olsun valve türk firması olsa kesin akrabsını dayısını araya sokar açtırırdı hileli hesapları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 7 Eylül 2017; 8:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Halis mulis Türk hileci. Allah'ın noobu deathmatch'de bile açmış. Hayrına reportlayın.

http://steamcommunity.com/profiles/76561198406898996
    Vac yemiş hocam bu arkadaş

• ulan ne geceydi bee
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun arkadaşa

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.