Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selcukgns

quote:

Orijinalden alıntı: Paetzold

Forumdan İsmail ile maç attik az önce.. Maç sonu

500 liralık kulaklık + oyuncu koltuğu ve bir miktar bilek= 58-2-5

Hic sorma. Adamlarda saklamada yok artik. Tavsiyem bu siralar rekabetciye mumkunse hic girmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

ilk el temiz oynadı sadece sonrasında ssg aldı maçıda onunla bitirdi adam :D

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Ergenler yüzünden bu halde bütün oyunların suyu çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

ilk el acmayi unuttu sanirim

• quote:

quote:

quote:

yada dur bi deniyim falan dedi şunları

21 level olana kadar bunlardan çok görürüm ben daha

• quote:

quote:

quote:

quote:

cok kotu reyis gordun. insanin oynayasi gelmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cok kotu reyis gordun. insanin oynayasi gelmiyor

sen prime sın yine bu denli çok gelmiyor be :D

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    ismail yine iyi yırtmışsın pre hile olan ekipler var geçen gün kafa attım monitore sinirdenç

Not: Gerçek manada kafa attım sinirli biri değilim sadece rage moda girince eşyalara zarar verme huyum var :P
  • ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    bencede komik ama le'den 6 maçta 6 hile ile mge düştüm mm atmıycam diyorum arkadaşlarımın hatrı için girip kanser oluyorum,bariz ullanmasalar su pisliği her açtığımda teşekkür mesajı görmekten sıkıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monarchisoliders

bencede komik ama le'den 6 maçta 6 hile ile mge düştüm mm atmıycam diyorum arkadaşlarımın hatrı için girip kanser oluyorum,bariz ullanmasalar su pisliği her açtığımda teşekkür mesajı görmekten sıkıldım.

le-lem hilenin çok olduğu yerler ama ben prime da o kadar hileye rastgelmedim reis lobi girdiklerinin prime olmasına dikkat et
  • ahaha uzatmayın mı Macro bi ban sebebi değildir. Mouse'un özelliğini kullanıyorsun diye gidip oyundan ban yiyecek değilsin. Oyunun ana dosyalarına müdahale varsa yersin o banı. Bence uzatmayından ziyade saçmalamıyalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

ahaha uzatmayın mı Macro bi ban sebebi değildir. Mouse'un özelliğini kullanıyorsun diye gidip oyundan ban yiyecek değilsin. Oyunun ana dosyalarına müdahale varsa yersin o banı. Bence uzatmayından ziyade saçmalamıyalım.

macro ban sebebidir.
  • Vac ile ilgili bir sorum olacak. Steamdan aldığım Max Payne 3 oyunu benim monitörü desteklemediği için bir cheat engine (özel ayarlanmış bir .exe diyelim, cheat engine yüklemedim) dosyası açarak giriyorum Max Payne 3'e. Bunu yapmam Cs goya girdiğim zaman vac yememi sağlar mı? Not, oyuna girerken kapalı oluyor. Bunu yaptıktan sonra da girdim bir şey olmadı ama riske girmek istemiyorum, zaten çok az giriyorum Cs goya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Master

Vac ile ilgili bir sorum olacak. Steamdan aldığım Max Payne 3 oyunu benim monitörü desteklemediği için bir cheat engine (özel ayarlanmış bir .exe diyelim, cheat engine yüklemedim) dosyası açarak giriyorum Max Payne 3'e. Bunu yapmam Cs goya girdiğim zaman vac yememi sağlar mı? Not, oyuna girerken kapalı oluyor. Bunu yaptıktan sonra da girdim bir şey olmadı ama riske girmek istemiyorum, zaten çok az giriyorum Cs goya.

Farklı hile yazılımları genel olarak csgo nun datasına ulaşmadığı için ban yemezsin ama valve arada kafayı sıyırıp ban atabiliyor mesela şu an ki vac ban dalgasında böyle bir şey yapmış olabilirler sen eğer o nu csgoya girerken kapalı tutuyorsan bir şey olmaz genel olarak yine bir şey olmazda işte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

Orijinalden alıntı: -Master

Vac ile ilgili bir sorum olacak. Steamdan aldığım Max Payne 3 oyunu benim monitörü desteklemediği için bir cheat engine (özel ayarlanmış bir .exe diyelim, cheat engine yüklemedim) dosyası açarak giriyorum Max Payne 3'e. Bunu yapmam Cs goya girdiğim zaman vac yememi sağlar mı? Not, oyuna girerken kapalı oluyor. Bunu yaptıktan sonra da girdim bir şey olmadı ama riske girmek istemiyorum, zaten çok az giriyorum Cs goya.

Farklı hile yazılımları genel olarak csgo nun datasına ulaşmadığı için ban yemezsin ama valve arada kafayı sıyırıp ban atabiliyor mesela şu an ki vac ban dalgasında böyle bir şey yapmış olabilirler sen eğer o nu csgoya girerken kapalı tutuyorsan bir şey olmaz genel olarak yine bir şey olmazda işte :D

Oyuna da çok az giriyorum aslında, arada ölüm maçı giriyorum. Rekabetçi toplam 2 kez girmişim.

• İyi oldu iyi. Hep hack geliyor zaten. Gözleri korksun bi.

DH Ölücü
  • -Master kullanıcısına yanıt
    Birşey olmaz rahat ol.

• Son birkaç gündür oyuna sık sık güncelleme geliyor. Banlanmalar devam ediyor. Overwatch izleyin değerlendirmeye alıniyor.

• 2004 de cs yi bırakmıştım son 1 aydır cs go oynuyorum akşamları 2-3 maç rekabetçi atıyorum ortam bok olmuş resmen her maç hileci var hileciler hileciler ile kapışıyor valve bitmiş.
  • bu hilecilerde zeka kırıntısı yok yeminle...

hayrına raporlayım diyen varsa steam profili

http://steamcommunity.com/profiles/76561198173984185/

Bu arada bizim hileciler gecen 12`den sonrayı bekliyor. Biraz önce casual dust 2 attım. Rahat 2 map üst üste 10 adam raporladım ve hepsi bariz hile. Bunlardan 5-6 tanesi türk tabiki...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.