Şimdi Ara

VALVE CS GO VAC BAN DALGASI (06/07/2017) (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
5
Favori
58.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • buradaki yorumlara bakıcak olursak herkesin gamehouse var herkes arkadaşlarının ne halt yiyip yemediklerini anbean bilebiliyor. yersen
  • arkada borno açıp ah uh seslerini takımımdakilere dinleterek oynuyordum hile sanıp vacban atmışlar . valla başka bir kullanmadım hakim bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Hackler geri döndü 2 tane non-prime maça girdim toplam bizim takimla beraber 8 kisi hackti Good job valve

oyunun fiyatı çok ucuz olduğu sürece hilenin azalma şansı yok bence, yada sürekli böyle ban dalgaları olmalı haftada 1 falan o zaman millet korkar biraz.

geçende seninde dediğin gibi non prime girdiğim maçta hem bizim takımda wh vardı hem karşı takımda, resmen hileler savaşıyor bazen :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

forumdan item sattığım absolut niye ban yemiş ki ? Adam profilinde ticaret yapıyor bir terslik var bu işte.

vac-ban.com'da 7 kişinin takip ettiği biri temiz olamaz (pro oyuncular hariç). bi daha ticaret yaptığı hesapta hile açmaması önerilir. rest in pepperonis...

https://www.vac-ban.com/76561198296435813/stats.html
  • 20 30 tane arkadaşım var hepsi haksız yere vac yedi. yani nasıl haksızlık değil diyebiliyorsunuz anlayamıyorum. VAC sisteminin benim arkadaşlarımı benden iyi tanıyacak hali yok. arkadaşlarım vac yedi. benim arkadaşlarım hile açmaz çünkü onlar benim arkadaşım. bu bir adaletsizliktir anlatabiliyor muyum? dışarda elleri cepte binlerce gezen hileli varken benim arkadaşlarımın vac yemesi bana koyuyor. benim arkadaşlarıma vac atamazsınız.
  • noxiousu kullanıcısına yanıt
    Okumayın beyler benim arkadaşlarım zebani csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin GroBkreutz -- 9 Temmuz 2017; 23:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Ne taktikleri var bunlarin bir bilseniz...

Mesela arkadasimi 2,3 haftadir oynadigi adamlar turnuvaya katiliyoruz raidcalli indir gel diyip link verip dolandirmislardi. Programi indirip calistirdiginda skinleri gitmisti. Bu tabii ki mobil onay sistemi gelmeden onceydi. Onun sansina vac yememisti ama bunu yapan cok basit sekilde vac da yedirebilirdi.

Belki ya her linke tiklanir mi diyorsunuzdur da basiniza benzer bir durum gelince oyle kolay olmadigini anliyorsunuz.

• beyler temizinden ban yedim,steam guard falan vardı hesapta.
    şimdi yeni steam hesabı alsam steam guard eklesem tekrar mı vac ban yiyorum?
    ne kadar süre geçmesi gerekiyor/sürekli kalıyor mu?
    bilenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflat4 -- 10 Temmuz 2017; 1:57:20 >
  • 10.07.2017 Ban dalgası tekrar geldi hayırlı işler

• eflat4 E kullanıcısına yanıt
    aynı numarayı başka bir hesaba ekleyemezsin
  • Hocam kişi kendi güvenlik önlemini alacak o halde , link okumayı, link tarat mayı bilmiyor ise anti-virüs te kullanmıyorsa o kişi değmeyin hacker ların keyfine..

Bi yerden sonra akıllanır öğrenir insan, link oyunu basit bir oyun kapmamak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erco35coast

wallhack kullanarak takımına info sağlayan ama belli olmasın diye kötü olynayanlar hala duruyor.
    adamlar eliyle koymuş gibi herseferinde nerden girdiğimizi nerde olduğumuzu görüyor.
    Valvenin cs:Go açıkken arkada windows dosyaları hariç programın çalışmasına izin vermemesi pc de tarama yapması lazım.

Owerwatch sistemi wallhack la info verenleri göremiyor valvenin buna çare bulması lazım.

Mikrofon seslerini duyamadıktan sonra her şey yalan boktan ow sisteminde.

Ow sistemi hilecileri korumak için yapılmış bir sistem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banlanan 80 bin hesabın 15 bini cs go hesabı arkadaşlar.
  • Arkadaşlar selam yaklaşık 2004 den beri cs oynamıyordum 2-3 haftadır rekabetçi oynamaya başladım çift keleş rütbesine kadar ulaştım geçen gün oyuna girdiğimde bir uyarı aldım siz ve bir kaç kişi hile falan bir şeyler yazdı onayla ya tıkladım 3 maç boyunca rütbesiz oynadım sonra rütbem geri geldi.
    Bunun anlamı nedir aim wall falan işim olmaz. Benim takımımda hileci mi vardı acaba? Öyle ise ne yapmak lazım işim gücüm yok öldükten sonra takımımda ki adamları mı izleyeceğim temiz mi değil mi diye ben mi banlicam kicklicem adamı oyundan
  • v1gor kullanıcısına yanıt
    Aynı lobiden maça girdigin takım arkadaşlarından bazıları ban yemiş ve senin onlarla oynadıgın maçlar silinmiş.

Aynı lobiden girmediğin zaman solo olarak girdigin zaman takımında hileci olsa o hileci ban yese seni etkilemez olay sadece aynı lobiden girersen etkiler.
  • sanırım bu son dalgada geçmişe dayalı da vac atıldı fakat buraya gelip arkadaşlarım haksız ban yedi, bende öyle, ban atamazsınız deyip ağlamayın boşuna. 1750 saatim var ben ve oynadığım arkadaşlarımdan kimse vac ban yemedi. ateş olmayan yerden duman çıkmaz. geçmiş olsun.
  • csrk telafi olarak 31 gün veya 25 TL lik cüzdan kodu veriyormuş XD , hileciler bitmez , hileciler bu oyunun yarısı zaten diyen birisi vardı bu forumda hakikaten doğru söylemiş.
  • Csrk nın verdiği 31gün hile veya 25 TL lik cüzdan kodundan sonrada csrk kullananlar vac ban yemiş vac sistemi gene yakalamış csrk battı büyük ihtimalle batmasada kimse ordan almaz ucuz olduğu için diğer yerlere göre bir hile sitesinden kurtulmuş olduk :D facebook sayfasındaki yorumlarda okudum.
  • 3000 bin saatim var benim gibi olanlarda ne ban yiyen var ne de başka bir şey hep yanlışlık ban size mi oluyor. Para hack ile bir yere kadar
  • Son girdiğim 5 oyunda en az 3-4 hileci vardı. Son oyunda herif çaktırmadan wall yaptığını sanıyordu. Baktı ifşa oldu mevlana hack dediğimiz aimbotu açtı. Rahat rahat takıldı kafasına göre. Resmen artık Vac`a meydan okuyor adamlar. Her ban dalgası sonrası daha da azıyor hileciler. Valve yerinde olsam utancımdan çözüm bulana kadar serverları kapatırdım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.