Şimdi Ara

Valve'dan uyarı: Steam'de oyun değil, lisans satın alıyorsunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani steam kapanırsa oyuna ulaşamazsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Baska markete gidiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu yüzden her zaman crackleri destekleyeceğim. Oyunun dosyaları elinde var mı var, peki lisansı devre dışı bırakacak bir crack var mı var o zaman o oyun ömür boyu senin. Ama şimdi öyle değil, mesela Call of Duty oyuna her bağlandığında server bağlantısı istiyor. Bu server çöktün mü oyuna hiçbir şekilde erişemiyorsun.

• Paranla rezil olmak böyle bir şey.

• Mvnmt35 kullanıcısına yanıt
    Iste cevap bu. GOG DRMsiz olarak oyun dosyalarını saklayabileceğin bir lisans şemasıyla lisans satılan bir platform.

• goggames

elamigos

fitgirl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 13 Ekim 2024; 17:59:5 >
    Drm evet ama ordada hizmet eksikliği var ben bu gereksiz dil dosyalarını her oyunda yüklemek istemiyorum çok yer kaplıyor bomboş yere demek istediğimiz bu gog tada oyunlarım var ama kürek versiyonda olan özellik hic biryerde yok ben bunu kabul etmiyorum kürek versiyonu savunduğum falan yok ama eksik hizmet vermemeleri lazım yoksa kürek iyi derler tabi nasıl olurda spesifik oyunlarda kürek versiyon daha iyi olabiliyor mesela ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 13 Ekim 2024; 19:15:10 >
  • Mvnmt35 kullanıcısına yanıt

Markette bir ürünü beğenmediğin zaman ne yapıyorsun?

• Gabe

"Steam'de dijital bir ürün satın alınması, o ürün için bir lisans sağlar."

Bir internet büyüğü

"Korsan oyun arkadaşına para borç vermek gibi bir olaydır"

Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba yine market sorusu ile ? ne alakası var şimdi burda konumuz marketmi ? bu market cevabını verdik biz burda eleştiri yapıyoruz gidip korsan indirdigimimi zannediyorsunuz almıyorum artık zaten müşteriyi önemsemeyen hicbiryerden musteriyi önemsemeyen her firma bilinçli tüketici ile batmaya mahkumdur

• 3 yıl önce steam dan gta5 indirmiştim internetim yok diye hikaye bile oynayamıyorum ille de steam e girecek

• justbejust J kullanıcısına yanıt

Sen ne diyorsun ya ? Türkçe konuş lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsana bir gram acımıyorum.

torrrent crack devam baba

rdr 2 altyazılı 0 tl vererek oynuyorum cok guzelmış tesekkurler rockstar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam sene başından beri bir itlik köpeklik peşinde zaten, sadece kokusu yeni yeni çıkmaya başladı, 2 hafta önce bunlar iade ve kullanım ile alakalı Steam kullanıcı sözleşmesini bile değiştirdi.

O zaman bende şunu söylüyorum, Steam ve gabe denen herif, Tüm parasını verip aldığımız oyunların Lisans numarasını email yolla bana, çünkü lisanslarimi bana hiç bir zaman yollamadın.. Bir nevi parasını aldın ama ürünü yollamadın bana, madem lisans satıyorsun.. Oyundan bahsetmiyorum bize madem Lisanslarini sattın lisansını yolla bakalım, lisansları istiyorum, parasını verdiğim ürünü yollaman lazım bana, aksi takdirde dolandırıcılık oluyor bu, madem sen bana lisans satıyorsun tamam ben oyunumu Steam de oynamak istemiyorum oyunu resmi sitesinden edinip lisansımı kendim girip indirip oyuna eklerim..? Böyle saçmalık mı var oğlum bu ne saçma açıklama.. Ucu çok açık saçma bir şey bu, çek nereye istersen oraya gider yani..

Belli ki 2025 de Steam de bir şeyler olacak ve buna ön hazırlık derdine düşmüşler.. Epic games bunların fena ayarını bozdu, Yapılan açıklama sıkıntılı, detaylara ve ihtimallere baktığınızda sıkıntılı.. Yarın bir gün Steam şunu da diyebilir o zaman, sen benden aslında lisans ve oyunda almadın, o oyunlar zaten hiç biri senin değildi, lisans da almadın, sadece Kullanım hakkını aldın, o yüzden ben senin bu oyunu artık oynamanı istemiyorum senide istemiyorum v.s.v.s.v.s..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunların derdi ne anlamadım.
    Satın aldığım bir ürüne abd hükumeti ne karışır hangi hakla ?
    The Crew oyununun fişi çekip gitmesi bende online zorunlu oyunlara karşı bir mesafe oluşmasına neden oldu.
    forza horizon 3 forza mototrsport 7 saçma sapan müzik lisansı bitimi yüzünden fişi çekti.
    satın alanlar oynuyor ama nereye kadar microsoft sistem değiştirdiğinde oynanamayacak.
    spotify yada netflixle karıştırıyorlar oyun platformunu diziye yada filme sahip olmak istemeyebilirim ama oyuna sahip olmak isterim.
    kaşınıyorlar oyuncu tepkisini koyarsa geri adım atarlar ben artık oyun satın almayı düşünmüyorum korsan indiririm harddiskte arşivimde dururlar döviz darboğazı çeken bir ülkeyiz zaten orjinal lisans satun almak neyimize.

• mantıken öyle zaten doğru yanii

• Steam epic ps ve xbox Store her yerde aynı zaten yeni birşey değil steam kapanma ihtimali 0 dan bile düşük zaten ola ki popülerliği gelirlileri azalır zarar etme durumu olur microsoft tencent satın almak için hazırda bekliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kseo kullanıcısına yanıt
    Herkesi anlıyorum ama inatla para vermediği dijital içeriği tüketmeyen prensipli insaları öezllikle fakirlerse anlayamıyorum yani.. ne film izler ne dizi, ne oyun indirir program, sadece parası varsa yapar..

• satın almak bahane hırsızlık şahane. başka bir internet deyişi

• Madem aldığımız şey sadece Harf ve Rakamlardan ibaret o zaman daha ucuza satsınlar ne satıyorlarsa mesela dolara geçeden önce ucuza bir iki şey alabiliyordum 40 yılda bir ama artık pahalı geliyor herşeyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.