Arkadaşlar oyunu yükledim ancak oyuna girmeye çalıştığım vakit aşağıdaki hataları veriyor ardı ardına.
Bu iki hata arka arkaya geliyor. Eğer adı geçen "engine.dll" dosyasını bana gönderebilecek bir arkadaş varsa PM'den iletişime geçsin.
Neden yardım topiclerine bir zahmet kimse bir şey yazmıyor? Oynayamıyorum oyunu bir yardım etseniz diyorum...
Nedendir bilinmez vampire the masquarade de herkes bu ve buna benzer sorunlarla karşılaşıyor:). Eğer hala dosyayı sana gönderen olmadıysa burdan yazarmısın? Oyunu boşuna kurmuş olmayayım diyerekten:) ve oyuna yeni başlıyorsan elimde güzel bir türkçe yama var tüm görevleri türkçeye çeviriyor onuda verebilirim. Not:Bu mesajı özelden yazmadım çünkü konuyla kimse ilgilenmiyormuş gibi görünüyor bu beni rahatsız etti:)
Oyun yalnızca bug için yaratılmış gibi. Official Patch var mı bilmiyorum ama unofficial patchler ile neredeyse bütün buglar düzeltilmişti. Onun da linki kaldırılmış. Bu hatayı ben hiç almadım. Oyun kaynağını ya da bilgisayarını değiştirerek(yani bi dene başka bilgisayarda yüklemeyi) problemin nerede olduğunu anlayabilirsin. İyi oyundur güzel oyundur. Malkavian olarak diğer vampirliğe salt korku salmışlığım vardır.