Şimdi Ara

vampire the masquerade redemption hakkında ,Türkçe yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben vampir filmlerinden ve benzeri oyunlardan çok sıkılırım ne izlerim nede oynarım. Önyargılarımı kırıp bu oyuna başlamıştım . gelmiş geçmiş en iyi wodarkness oyunu olduğunu bitirdiğimde ağzımda kalan o mükemmel tadı hissettiğimde anladım... vtm: redemption adlı bilgisayar oyunun nasılda kral bir oyun olduğunu bloodlines ı oynayıp bitirince anlıyorsunuz. redemption ı bitirdiğimde etkisinden kurtulmam için zaman gerekti ancak salya akıtıcı npc lerine tüm o tekmik özelliklerine rağmen redemptionı geçememiş durumda... tabii bloodlines da iyi oyun diyalogların karakterinize göre bayaa farklılık göstermesi iyi kotarılmış. ama dediğim gibi redemption daha bir rpg! bloodlines ancak vampirli-deusex olabilir...
    Bakın ben her türlü oyunu oynadım efsane diyebileceğim oyunlar mesela max payne 2 , half life 2 , Metal Gear Solid , Star Wars: Knights of the Old Republic .

Şu var bu güne kadar oynadığım en iyi ve efsane oyun vampire the masquerade redemptiondur . Çok az kişi bilir bu oyunu.Olumsuz yorum yapan bir kişiyi bile görmedim .

Ben anlamıyorum böyle mükemmel bir seriyi neden türkçe yama yapmazlar 2000 yılından bu yana beri 1 tane Allahın kulu oyun çeviriyi bırak youtubeta oynamamış bile . Sizin o oynadıgınız hikayesi boktan oyunlara 1000 basar bu oyun . Düşündükçe hala çıldırıyorum bu mükemmel konu ve oynanış şekli en önemlisi karakterler .Bir insan ölmeden önce bu oyunu oynamazsa hayatının yarısı boşa geçer laan bu nasıl çılgın bir oyun kelimeler kifayesiz kalıyor .

Bu oyunun Türkçe yama yapacak birisi lütfen oynasın bir kez bitirsin 3 günde bitecek bir oyunda değildir zaten basit değil 13 15 günde biter bu oyun ve bittiğinde bu mükkemmel oyunu insanlara kazandırmak için elinden geleni yapacaktır diye umuyorum . Bu oyunun Türkçe yamasını çevirebilecek bir kişi yok mu ?

vampire the masquerade redemption hakkında ,Türkçe yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nolonger -- 7 Temmuz 2017; 3:30:53 >

• Bloodline Türkçe yaması çıkacak sanırım bir sitede arkadaş çeviriyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.