Şimdi Ara

VAMPİRLE GÖRÜŞME Yİ İZLEDİNİZ Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neıl jordan ın 1994 yapımı interwiev with the vampire adlı filminde tom cruise antonio banderas brad pitt ve kirsten dunst rol alıyor....atmosferi harkulade bence...........
  • en sevdigim filmlerdendir.. konusu ve tabiki oyuncular harika
  • brad pitt'in ilk filmi sanırım, izlemedim..
  • güzel filmdir
    unutmadan christian slater ve thandie newton da bu filmde rol alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 1 Mart 2006; 18:18:49 >
  • ilk filmi degil ama sıkı filmdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: Roswell

brad pitt'in ilk filmi sanırım, izlemedim..
  • En sevdiğim filmlerden biri.Harika bir film bence özellikle Brad Pitt.. Vampirken yakışıklı olan da tek o..
  • ben çok sevmiştim bu filmi...romantizm ve atmosfer çok iyi harmanlanmiş kadro müthiş izleyeli baya oldu ama bende baya iz bıraktiysa.......

hatirladigim bi sahne vardi kanini içtiklerinde insanlardan biri kurumuz bir ceset olarak kaliyordu ve vampirligi bard!a ogreten tom cruise o cesetle dans ediyordu.o sahne müthiş vurucu,degerlerin yıkılışını insanlıgın sınırını gosteren müthiş bir sahneydi.....ama bizim brad'in prensipleri vardi.fare kani içerdide insanlara zarar veremezdi....
  • güzel filmdi.. brad pitt vampir olmasına rağmen ne kadar masum görünüyordu yaa...
  • izlemez miyimmmm süpper ötesi bir filmdir defalarca bıkmadan izledim ...!!! izlemeyenlere de şiddetle tavsiye ederim!
  • Vampir temasını işleyen örneklerin en iyileri arasındadır..... Çok severim.... Hele de son sahnesini.....
  • ben bunu hala izlemedim iyi mi? hemen ilk once izlenecekler listesine alayim.
  • yuhaa nereden hatırladınız yaw
    unutulmazlardandır
    brad pitt ciği dünyaya duyuran filmdir be
  • oldukça gusel film. tom cruise film için 16 kilo zayıflamıştı yanlış hatırlamıyorsam. kirsten dunst ufacık tatlı bir kızdı filmde. şimdi büyüdü spiderman de oynuyor kesinlikle izlenilmesi gereken bir film
  • Sorman yanlış,izledük...
  • tv de izleyipte dvd sini aldığım filmler arasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.