Arkadaslar diyelimki opel corsa van arav aldık .. arkası kasalı cam yok yani koltukta yok . Bu ruhsatta van diye gecior heralde . Biz bu araca koltuk ve cam taktırsak ne kadara mal olur ve ruhsata hususi oto diyemi gecirmemiz gerekir . Tüm bu işlemlerin maliyeti toplamda ne kadar olur . Cunki bi dizel van buldum 14 ytl ye 30bin km de ... 2004-2005 model olması lazım . Bilginiz varsa cvplarsanız sevinirim ...
malesef deiştiremiyorsun. kamyonet olarak geçiyor ruhsatta. biz 1 ay kadar önce şirketteki van corsayı 51.000km deyken 12.5 milyara sattık. 2005 model ve full dü.
peki bu satlık olanlar arka cam ve koltuk eklendi takıldı gibi ilanlardaki araclarda ozaman bi sorun olmuyor koltuk ve cam eklemesinde .. ruhsattada kamyonet die varsın gecsin :)
quote:
Orjinalden alıntı: oMoN
peki bu satlık olanlar arka cam ve koltuk eklendi takıldı gibi ilanlardaki araclarda ozaman bi sorun olmuyor koltuk ve cam eklemesinde .. ruhsattada kamyonet die varsın gecsin :)
van aracı aldıkları zaman eger sıfır aldılarsa ruhsat almadan once yaptırıyorlar. yani galeriden cıkarttıkları gıbı anında kuaföre falan sokuyolar kesiyolar biçiyolar sonra da ruhsata gidiyolar.
ruhsata kamyonet dıye gecer ama sornadan çevirme oldugu zaman cezası olabılır. van aracı binek gibi göstermekten dolayı
ARKADAŞLAR KÜLLİYEN YANLIŞ BİLİYORSUNUZ...... ARACIN SINIFI KAMYONET 2+1 DİR BUNU CAMLIVANA ÇEVİRMEK İSTİYORSANIZ YANİ 4+1 YAPMAK İSTİYORSANIZ ARACI KUAFÖRE DEĞİL BİR BU İŞLERİ YAPAN BİR ÜST YAPICI FİRMAYA GÖTÜRECEKSİNİZ ARKA CAMLARI AÇIP BİR 3LÜ KOLTUK ARKAYA KOYACAKSINIZ ARAÇ OLACAK 4+1 CAMLIVAN KAMYONET DİKKAT HUSUSİ DEĞİL AMA VE LAKİN BU İŞLEMİ YAPTIĞINIZDA ARAÇ CAMLIVAN OLACAĞI İÇİN ARACIN PANELVAN OLAN %4 ÖTV Sİ CAMLIVAN OLDUĞU İÇİN %10 OLACAK VE SİZ ARADAKİ %6 LIK ÖTV FARKINI DEVLET BABAYA VERECEKSİNİZ ARACIN PROJESİ ÇİZİLECEK RUHSATI DEĞİŞECEK VS VS AMA ARACI HUSUSİ YAPMAK İSTİYORSANIZ ÖTV OLACAK SİZE %40- 50 - 60 HER NEYSE BU SEFER DEVLET BABA YA 10.000 YTL NİN ÜZERİNDE VERGİ FARKI VERECEKSİNİZ Kİ BUNA DA DEĞMEZ GİDİN GALERİDEN SIFIRINI ALIN DERİM AMA 4+1 KAMYONETE ÇEVİRMEK DAHA MANTIKLI YAKLAŞIK 2.000 YTL MASRAFIN OLUR DEĞERSE YAPTIRIRSIN ............
benim işyerim istanbul levennte her gün sanayinin ordan geçiyorum 0 fabrika çıkışlı tırlarla geliyorlar renault kangolar, doblolar, vitolar hepsi burda vanlı olarak hepsini açıyolar. koltuk takiyorlar ,camlarını değiştiriyorlar. vip dizay bile yapiyorlar sonrada çok iyi biliyorum ruhsatta binek olarak işli oluyor. bilen bilir istanbul levent sanayiyi
en son transit connect çevirtti bi arakdaşım 2800 ytl masraf oldu koşturduğuda yanına kar kaldı
transit connnect kaç modeldi.. yanlış anlamadıysam 0 araçlarda sorun olmuyor ama ben 2004 corsa dizel buldum, 11 ytl ye full, koltuk da var ama cam yok. onu nasıl tek kapılı binek hususi oto haline getirebilirim? net fiyat söyleyebilen yok mu? kim yapar, nerede yapar?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme