ülkeyi muhalefet yönetmiyor 22 senedir tek bir parti kendi başına iktidar ve ülkenin tüm yapısını a dan z ye kendi istediği şekilde şekillendirdi haliyle tüm bu sorumluluklar ve olan olaylarda iktidar partisine yazar sen sadece iktidar partisini savunmak için her konuda ağzına muhalefeti alıyorsun ben açılım sürecinden önce böyle olaylar görmüyordum senin yaşın kaç bilmiyorum ama eskiden belediye sokaga kürtçe yazı yazıcaktı öyle mi |
Van Belediyesi, TSK'nın imha ettiği PKK'lı terörist için cenaze töreni düzenledi. (2. sayfa)
-
-
Hocam bu kişi bence troll. Çok gale almamak lazım. Gelmiş diyor: "En çok terör ile mücadele AK parti döneminde oldu." Çözüm süreci zamanı calilere operasyon yapılmasın diye emri ben mi verdim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 27 Temmuz 2024; 22:4:53 > -
Yaa kimse saf veya cahil değil. DEM partiden 3-5 oy gelecek diye muhalefet sessiz kalıyor DEM partiye ve hatta çoğu zaman savunmak zorunda kalıyor bunu görmüyor musunuz veya anlamıyor musunz ? Selahattin Demirtaş güzellemelerinden DEM parti güzellemelerine el etek öpmelerden sürekli sessiz kalmalar veya selam çakmalar ne için bunları göremiyorsanız bırakalım gidelim...
Eskiden HDP zamanında barajı geçsin diye her evden 1 oy HDP'ye kampanyaları kim yaptı ?
Canlı şahitleri var HDP barajı geçti diye CHP bınası içinde zıp zıp zıplayanalr sevinç çığlıkları atanlar varmış.
Veya daya yeni son seçimde bazı illerde DEM ve CHP kent uzlaşısı mı yapmadı mı aklı ile dalga geçmeyin insanların. Veya DEM partili isimler CHP listelerinden belediye meclislerine girmedi bunlar hep bilinen şeyler.
Veya Hakkarı ye kayyum atandı daha 1 ay önce yaşananları görmedik mi ? Hayal miydi onlar !!! CHP hemen heyet topladı apar topar oraya gitti biz bunlara karşı çıkacaz diye bağırmadı mı haftalarca. Muhalefet 3-5 oy için resmen ateş ile oynuyor ve DEM partiye NEFES BORUSU OLUYOR benim gördüğüm. Siyaseten ilişkilerini koparsa ve terorü kına öyle gel siyaset yap dese iyi olmaz mı ?
Not: Açılım süreci öncesini bende hatırlıyorum sürekli sokağa çıkma yasakları ohaller polise çatışmaları sağı solu yakmaları zorla kepenk kapatmaları veya o bölgede dağlarda gezer teroristleri bazen şehre inip yol kesenleri halkı tehtit edenleri bende hatırlıyorum. Ama şuan terorist sayısı ne hale geldiği dağlarda doğru dürüst teorist kalmadığı kalanlarında Irak ve Suriyenin 40-50 km içersine çekilmek zorunda kaldığını bile görmüyorsunuz anlaşılan.
Not2: Şuan davası devam eden 27 isim olduğu söyleniyor DEM partili bunlara yüzde 90 Kayyum Atanacak yakın zamanda o zaman görecem ben sizi bu seferde ama abi AKP diye başalayıp gene çarpıtmazsınız inşAllah konuları. Veya CHP'nin kayyum tutumuna destek çıkmazsınız inşAllah...
t24Nedim Şener: DEM’li 27 belediye başkanına kayyum yoldahttps://t24.com.tr/haber/nedim-sener-dem-li-27-belediye-baskanina-kayyum-yolda,1163551
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 27 Temmuz 2024; 22:13:33 >
-
Tam bir bataklıkta gibiyiz. Birşey yapmayınca batıyoruz. Yapınca yine batıyoruz.
Bu belediyenin yaptığı suçtur. Kayyum atanması normaldir. Peki kayyum atandığı zaman sorunda bir çözüm oluyor mu? Olmuyor. Bunu da aleyhimize kullanıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayyum isteriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim içime hiç sinmiyor, o taraflara çok fazla sanayi kolu ve Suriyeli sürmek lazım.
-
Bunları belediye başkanı adayı yaparken soruşturmadan geçirmiyorlar mı? Adam kamuda çaycı olsa 7 göbek araştırılıyor.
-
ben ordudan ülkenin genel yapısından bahsediyorum adam muhalefet diyor belliki gerçekten bilgisiz biri veya yaşı çok küçük en fazla 20 o yüzden daha fazla cevap vermeyeceğim zaten
-
Şerefsizlere bak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçişleri Bakanlığı kayyım atamak için daha neyi bekliyor acaba? Sadece Van özelinde değil bu terör örgütünün siyasi uzantısının kazandığı bütün belediyelere kayyım atanmalıdır acilen bu videodaki vatansızların hepsini de Kuzey Irak'a sınır dışı edilmesi gerekiyor fark ettiniz mi son zamanlarda bunların biti yine kanlanmaya başladı bunlara hiçbir şekilde yüz verilmemesi gerekiyor artık Türk Milleti' nin sabrı da dayanacak gücü de kalmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda Akp propagandasi yapmaktan kafasi corba olmus nedersen de adam ekmeginin pesinde
Ona kac forumda bu gorevi yaptigini sorman yeter konudan kacmasi icin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 28 Temmuz 2024; 0:31:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle haklısın. Yahudi ve Ermenileri gönderip. Doğu ve Güneydoğu'ya vatandaşlık vererek Suriyelilerin tamamını yerleştirmek gerek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X