Şimdi Ara

Van persie fizik olarak hazır değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu bile bile hollanda milli takımında oynattılar ayrıca pas gelmiyor lenn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O koşuyor hacı onun koşularını görüp pas atacak futbolcu yok Hollandada :D
  • benim anlamadığım bayadır var bu muhafız ve daha banlanmamış fbnin trollüğünü bu şahıs üstleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

benim anlamadığım bayadır var bu muhafız ve daha banlanmamış fbnin trollüğünü bu şahıs üstleniyor

yav he he. asıl troll sensin muammer efendi.

bu konuda eleştiri var ne trollügu

• Seninde arkanda topal ve Joséf gibi sözelciler olsa seninde fiziğin kötü olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız adamın halen efsane tekniği var ya , Şu yorumcuların kızdığı antreman görüntüsünü izledim. Halen çok yakışıyo adamın ayağına top

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 5 Eylül 2017; 17:10:55 >
  • adamın fiziği yok nasıl hazır olsun . Ölmüşte toprak atanı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adam koşmaya korkuyor omur boyu topal kalirim diye siz fizigi var yok diyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın menüsküs çapraz bağları tarzı bir sakatlığı var. Yani zorladın mı sakatlıktık nüksediyor. Ligdeki en iyi golcü ama hayır gelmez.

• Rvp sıkıntılarını daha fazla basında gündeme getirmeden satmalısınız bence, en kötü bedelsiz gönderip maaştan kurtulmalısınız.

Açıkçası ben bile üzülüyorum bu şekilde dünyanın parasını kazanmasına...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Rvp sıkıntılarını daha fazla basında gündeme getirmeden satmalısınız bence, en kötü bedelsiz gönderip maaştan kurtulmalısınız.

Başkanları çıktı bu çürük yumurta dedi. Nasıl, kime satacaklar ki? Kim verir 5 milyon euro sakat adama? Cidden yazık günah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Rvp sıkıntılarını daha fazla basında gündeme getirmeden satmalısınız bence, en kötü bedelsiz gönderip maaştan kurtulmalısınız.

Başkanları çıktı bu çürük yumurta dedi. Nasıl, kime satacaklar ki? Kim verir 5 milyon euro sakat adama? Cidden yazık günah.

Aziz Yıldırım'ın en saçma ve düşüncesiz açıklaması olarak görüyorum. Arkadaş adam yaptığı transferin tutmaması üzerine ciddi bir mazereti ortaya koyayım derken, Rvp'nin komple piyasasını mahvetti :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.