Şimdi Ara

Van Persie Transfer Rezaleti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen akşam RvP reis ilk dokunuşta golü atatak buradakilere gereken cevabı vermiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Manchester aptal değil mi 2 sene önce 40 milyona aldıgı adamı 5 milyona bıraksın.Adam çöp beyler united kolay kolay bırakmazdı yoksa

İnsanlar anlamiyor ne beklersin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Manchester aptal değil mi 2 sene önce 40 milyona aldıgı adamı 5 milyona bıraksın.Adam çöp beyler united kolay kolay bırakmazdı yoksa

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Sene sonu geldi sayilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Güncellediğin için teşekkürler dostum, unutmuştum bu konuyu bile.Persienin ilk maçından beri fikrim hiç değişmedi bu arada.Konuda bana laf çarpıtan iyi gün taraftarlarıda laflarını yutmuş oldu.şimdi onlarda sövüyordur adama

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz beğendik valla pas dağıtıyo çapraz koşular alan boşaltıyo vs. Forvet sadece gol atmaz.İnşallah seneye kalır da adam gibi bi td ile size daha iyisini gösterir.Ölüsü 16 gol 2 asist yaptı.
  • Türkiye boş koşu yapmaya şampuanı oldu adam.
  • Reklam yapıldı gol atmasa görevini yaptı

• Sakatlanmayan markovic den 3 tane olacak ki gol atmaya başlayalım forvet dediğin çalım atmalı hızlı koşmalı ben fernan ve persie de bunları göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

Forumda aşırı takım sevdalısı kör fanatikler var,

ulan bu persie sağlam olsa bize gelir mi?
    adamlar niye ucuza versin böyle?

manchester bu uzun sakatlığından sonra persienin artık yakında bastonlu bir yaşlı amca olduğunu anlamıştır.

Ayrıca van Persienın 32 yaşında olduğuna inanan varmı? adamın saçlar beyaz aynı 45 yaşındaki amcalara benziyor.
    Fizik olarakta kör değilseniz adamın duruşundan yaşı belli olur.
    En az 35 var.

Aziz yıldırım, büyük başkan (!) sozde dünya yıldızı alarak gözünüzü boyadı.Mayısta adama sovenler büyük başkan ilan etti.
    Biz şimdi aziz beye laf etsek eksi alıyoruz.

Van persi hala kendini bulamadı duzeltemedi, neden mi?
    bu adam artık müzmin sakatı da geçip resmen çöktü , bitik halde.
    Bu adama 4.5 milyon euro maaş + 7 milyon euro bonservis + en az 2-3 imza parası verileceğine neden 15 milyon euroya orta yaşta bir forvet almadık?

Bu adam oyunu yavaşlatıyor.Aziz yıldırım bile bile aldı bu adamı.Sırf bakın türkiyenin en büyük transferini yaptım diye ego tatmini için.

Bu adamı yollamak istesek yollayamayiz.

Geçmiş olsun güzel para gitti.

Tespit böyle olur

• Fikrim hala değişmedi. RvP ye laf atanların Fenerbahçe maçı izlediğini düşünmüyorum.
  • Hortlamış buralar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

Dakika başına gol ortalaması bu ölü RvP bile çok üstünde drogbanın.sırıtmamasının tek sebebi o zamanlarda formda bir burağın olmasıydı yoksa tek ona kalsaydınız bizden daha çok saydırırdınız.
  • Persie burda yapamamış olabilir ama 2 sene önce bayern münihin forveti olan Gomezi fiorentina bedava verir mi sizce düzgün olsaydı ? ha burada tutundu ama tutunamayabilirdide bunu bilemezsiniz transfer yaparken terside olabilirdi burda futbol fakirleri konuşuyor adamın tepesi atıyor valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha-İtachi

quote:

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

Dakika başına gol ortalaması bu ölü RvP bile çok üstünde drogbanın.sırıtmamasının tek sebebi o zamanlarda formda bir burağın olmasıydı yoksa tek ona kalsaydınız bizden daha çok saydırırdınız.

Şaka mı bu ya ciddi ciddi yazmışın birde

Rvp ligde 11 gol atmış 2-3 tanesi penaltı , geri kalanların çoğu boş kale. 6-7 m €'yu bunları yapsın diye verdiyseniz bir şey demem tabi

Drogba bizde 1.5 sene içerisinde 20 gol 13 asist yaptı. O 13 asistin çoğu Burak'a yapıldı. Yani istese 30 gol de atabilirdi.

Drogba en kritik maçlarda gollerini dizdi. Süper kupa maçında fenere attı kupayı aldık. 2 Juve maçında da attığı gol ve indirdiği kafa toplarıyla 4 puan kazandırdı ve CLde gruptan çıkardı.

Burak , Drogba'yı parlattı demişsin. Burak'ın en iyi sezonu 2012-2013 sezonudur. Drogba'nın bizdeki en iyi sezonu da 2013-2014 sezonudur. 2013-2014 sezonunda Burak tam aksine formsuzdu. Daha doğrusu Mancini tarafından sağ kanatta oynatıldığı için tam gösteremedi kendini. İlla biri birisini parlattıysa Drogba yaptığı asistlerle Burak'ı parlattı.

Maçlarımızı özetten falan izlediğin belli hiç boşa çamur atma. Drogba son 3-4 ayı hariç bize inanılmaz katkı sağladı. Rvp'de , Drogba'nın yaptıklarını yapar gelir o zaman konuşuruz. Rvp bu sezon için koca bir fiyasko.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiveSeveN

Biz beğendik valla pas dağıtıyo çapraz koşular alan boşaltıyo vs. Forvet sadece gol atmaz.İnşallah seneye kalır da adam gibi bi td ile size daha iyisini gösterir.Ölüsü 16 gol 2 asist yaptı.

Hepsi penaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Van persie'nin ismi bile aldığı parayı hak eder. gol atmasa bile takımını dünyaya tanıtıyor. fifa da sırf van persie var diye fenerbahçe yi alan oluyor, fut da van persie var diye türkiye ligi kuruyor ve diğer takımları ve oyuncuları keşfetmiş oluyor. böyle adamlar vizyon transferidir. gol kaçırınca burak gibi kazma yerine van persie ye sövmek bile lükstür.

ne saçma bir mesaj atmışım lan adam beni şampiyon yapmadıktan sonra yemişim ismini de aldığı parayıda.

Tam hırsla alıntılayıp uzun uzun yazacaktım ki kendinde doğruyu söylemişsin ismi olsa ne olur faydası olmadıktan sonra.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.