Bildirim
Van Persie Transfer Rezaleti (10. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
4 Misafir - 4 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Drogba 53 mac 20 gol (2 sezonda) . Rvp bu sezon en az 20 atar ben diyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yalnız bu konu uçar
'' demba ba gerekli miydi?'' v2 olabilir -
:D -
quote:
Orijinalden alıntı: Eser.
quote:
Orijinalden alıntı: Massiv
1 gol atınca adamı kral ilan eden futbol cahilleri konuyu upluyor.Sow da gol atıyordu
La adam sen ve senin gibilere bilezik taktı adeta hala bıdı bıdı. Git ve köşende yaşa hüsranını hadi bakalım.
ligde 15 gol atsın 2.kattakı evimin balkonundan atlıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tertemiz sacmalamissin be. Boyle adamlar 90 dk savasmasa bile cikar bir gol atar 3 puan alır. Bugun yapti daha once faullu olsa da bir gol atarak avrupa macinda galibiyet getirdi.
Bir gun oyle bir macta atarki golu bu yazilari yazdigin klavyeyi ısırırsın sevinçten.
Ben sizi anlamıyorum Persie konusunda buraga laf atıyorlar abi. 1 kazma Dediğiniz Burak her yıl ortalama minimum 15-20 gol atıp minimum 5-8 asist yapıyor. Kaçırdığı pozisyonları atsa zaten Galatasaray'da ne isi olur. Real Madrid, city, Chelsea gibi Takım'larda izlersin
Yazik ya rvp nin yurumeye mecali yok gol atti diye nasil sevinmisler. futbolcu abi bu forvet bu atacak tabi. eto 1 macta rvp nin 5 macta attigindan fazla atti
quote:
Orijinalden alıntı: Brandt
Yazik yarvp nin yurumeye mecali yok gol atti diye nasil sevinmisler. futbolcu abi bu forvet bu atacak tabi. eto 1 macta rvp nin 5 macta attigindan fazla atti
Yavrum bu da gariban.. Umut ile kıyas yapamamış elalemin forvetiyle kıyas yapıyor. Git kendi bölümüne kıskançlıktan çatlayacaksın.
-
RVP bile tartışılır hale gelmiş. Bizim podolski müsait pozisyonda daha topa vuramıyor. Bu adamın ölüsü bu ligte en az 15 gol atar kimse birbirini kandırmasın. -
Zenginlik böyle birşey hocam Allah size de verir inş :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: andrewgoudelock
Zenginlik böyle birşey hocam Allah size de verir inş :)
İnşallah kardeşim :) -
Fifada çok güzel oynuyor van persie favori oyuncum olduda balde koç adamı oyuna almıyor sinirimi bozdu -
seneye robben gelince bu ne yaaa bunun saçları yok ölmüş bu dede olmuş bastonla gelmiş laga lugalarını uapacak şahısları bulup bloklamak için en güzel konu
quote:
Orijinalden alıntı: Pathenon
Seninle sidik yarıştırmayacağım ama Türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu Roberto Carlos.
27 yaşından sonra Chelsea'ye transfer olan bir futbolcuya en iyi demen komik kaçar.
36 yaşında chelseaya transfer olan bir adam için ne diyelim peki ;? -
Chelsea zaten tek ve en büyük başarılarını kazandığı kendi takımı sanki farklı büyük bir takıma gitmiş gibi belirtmen komik olmuş. -
quote:
Chelsea zaten tek ve en büyük başarılarını kazandığı kendi takımı sanki farklı büyük bir takıma gitmiş gibi belirtmen komik olmuş.
komik olan şey hala ddrogbanın gelişine laf atman -
Sen olayı çok yanlış anlamışsın Drogba'nın ülkeye gelmiş en futbolcu denmesine atıf yaptım
Ülkeye gelmiş en iyi futbolcu Roberto Carlos dedim bunun tartışmaya açılması bile hata. -
quote:
Sen olayı çok yanlış anlamışsın Drogba'nın ülkeye gelmiş en futbolcu denmesine atıf yaptım
Ülkeye gelmiş en iyi futbolcu Roberto Carlos dedim bunun tartışmaya açılması bile hata.
yav yukarıda yazılanı hadi hatırlamıyorsun aç oku -
Manchester aptal değil mi 2 sene önce 40 milyona aldıgı adamı 5 milyona bıraksın.Adam çöp beyler united kolay kolay bırakmazdı yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X