Şimdi Ara

Van Persie Transfer Rezaleti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
1
Favori
5.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drogbayla karşılaştırılması en baştan yanlıştı zaten. Drogba fizik açıdan çok iyi bir futbolcuydu geldiğinde dahil.
    Ancak bence çok aceleci bir konu bu. adamda değil bence problem fenerde takım olamama durumu var nedense. hatta tüm 3 büyüklerde var bu şıan.
  • alone4335 kullanıcısına yanıt
    Aynen doğru kardeş 3 drogba 1 rvp etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka maka ben rvp'nin o kadar büyük paralara geldiğini bilmiyordum lan o ne? halen daha bu rvp nasıl türkiyeye daha doğrusu fenere gelir der dururum. zaten beklenen patlamayı sezonun ortalarına doğru yapacaktır ondanda bir şüphem yok ama abi cidden çok pahalıya gelmiş ya yuh diyorum. katar'a çevirdi aziz yıldırım türkiyeyi resmen.
    biz podolski gibi bir ismi 2.5 milyona alıp 3 milyon euro maaşa bağlayabiliyorsak, drogbayı 3 milyon imza parasına getirip sözleşme imzalattırabiliyorsak fenerbahçeye kıyasla bu türkiyede birşeyleri aşmış ve bazı tabuları yıktığımız içindir. ben böyle düşünüyorum şahsen. ufak bir örnek, fener podolskiyi 2.5 milyona alamazdı. ha yönetimden nefret ediyoruz tabikide o ayrı mesele. burada konu galatasaray markası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

Kaç gölü var drogbanın gsde
  • Sizin gibi taraftarın ben....

RvP'ye sövülen tek ülkeyiz. Messi ve Ronaldo beraber gelse bu ülkeye yine sövülür.

Sizin gibi taraftar olmaz olsun. Her maç 5'mi atacak len takım?
  • ya anlamadığım adam çok şey geldi de atamadı mı ? adam bir şekilde sahada çabalayıp kendine boş alan bulmaya çalışıyor fakat top oraya kadar bile gelmiyor. takım çok iyi değil ki diyesin RvP etki etmiyor hiç. genel olarak toparlanmalıyız. takım bi düzelsin taşlar otursun sonra bakarsın RvP ne iş yapıyor. o adamdaki hava topu kontrolunu soruyorum türkiyedeki hangi futbolcuda gördünüz de laf atıyorsunuz?
  • La bizim lisede eleman vardı 17 yaşında saçının yarısı beyazdı.Sac renginden adam yaş tahmini yaptı ya helal olsun.Sen futbolun fsiden anlasan yaş bilmeden lisans alınmadgini anlarsın,onun disinda adam çok kötü

• Guiza bize geldiginde onun güçsüz olduğundan kimse bahsedemez aksine güçlü ancak oldukça beceriksiz ve şansız bir haldeydi zamanla kendini gerek fizikmen gerek moralmen bitirdi.
    RVP ye gelecek olursak kendisi daha çok kezmanı andırıyor hollanda ve ingiltere geçmişi, geldiğinde adam gecemeyen şut atamayan tasarladığını uygulayamayan duvara toslamış halleri ile şimdilik ikiz kardeş gibi duruyorlar,bu taraftar 3 sene kezmanın güçlenip iyi işler yapmasını bekledide iste olmuyor giden sey geri gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Drogba geldiği gibi gollerini sıralamıştı , takım oyununa 10 level atlatmıştı. Maalesef Rvp = New Guiza

Kaç gölü var drogbanın gsde

37 maç 15 gol
  • Drogba>Fan persi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

Drogba>Fan persi

Yalnız bu mesajı yazdıgınız dakikalarda rvp bursaya golunu atmıştı. Zamanlama pek olmadı

• Alın size van Persie.

Uygun bir yerler bulursunuz.
  • Yahu aklı basinda adam şu konuyu acarmi ? Hadi aciyor diyelim. destek verenler hangi kafayla bunu yapıyor ? Gs liler aşka gelmiş konuyu bombalıyor filan

Geçen yıla kadar ruyanizda goremezdiniz rvp yı. Tr a gelmiş en iyi santrafor net.

• Girdi bence

• Boruyu döşedi

• quote:

FENERBAHÇE YENİ TRANSFER FLAN YAPCAĞINA BU ADAMA MAAŞ BAĞLASIN BENCE DEDİKLERİNİN HEP TERSİ ÇIKIYO ASLDSKAGSAKSJDHSLD

• quote:

Orijinalden alıntı: dengesizherif

quote:

FENERBAHÇE YENİ TRANSFER FLAN YAPCAĞINA BU ADAMA MAAŞ BAĞLASIN BENCE DEDİKLERİNİN HEP TERSİ ÇIKIYO ASLDSKAGSAKSJDHSLD

Hayırdır kardeş ben rvp bir daha gol atamaz falan mı yazmışım. Git bak bakalım Guiza'nın da kaç golü varmış

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.