Şimdi Ara

Vanilla / Classic / Warlock / Rehber-tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vanilla da lock gideceğim. Benim gibi daha önce hiç oynamamış arkadaşlara ufak bir tavsiye konusu açmak istedim. Öğrendiğim kadarıyla sizlerle paylaşıyor olacağım. İleride güncelleyeceğim konuyu.
    ---------------------
    En iyi ırk

Alliance tarafında
    Gnome //// %5 int ile en iyi özellik diyebilirim. Hem pve hemde pvp için. escape artist var aktif yetenek, yürüme hızı etkilerini kaldırmak, pvp için işlevsel.
    Human //// %5 sprit var, gereksiz. Pek işlevsel değil. Invis engelleme var, pvp de kullanılabilir lakin. rain of fire ve hellfire gibi alan büyüleri var lock'un bu sayede invis engellenebilir. Bu açıdan işlevsel değil. Diğer bonusları lock için değil, warrior ve rogue için biraz daha işlevsel.
    %10 oranında diğer ırklara göre daha fazla rep. kazanıyor ayrıca.

Horde tarafında
    Orc //// Stun azaltma özelliği var %25. Pvp için çok iyi. + pet damage ve damage buffı var. pve için çok iyi.
    Forsaken //// Bedava trinket var, pvp için inanılmaz iyi.

------------------------------------------

Warlock genel anlamda vanilla da nasıl ?

En iyi level kasan sınıf ! -Pet ile yanınızda bedavadan tank gezdiriyorsunuz. Vanilla da levelling ayrı bir olay, bu açıdan küçümsemeyin.
    Yüksek hasar.
    İyi sayılabilecek efektif yetenekleri.
    Açık dünyada öne çıkan bir sınıf.
    Level 40 da ücretsiz binek. Görevle.
    Çoklu düşmanlarda diğer sınıflara nazaran daha rahat.
    Summon stone var, grup arkadaşlarınızı bu sayede yanınıza çekebilirsiniz.

Kötü yanları

Düşük hareketlilik.
    Soul shard çantada yer kaplıyor.
    Pet özellikleri için vendora gold vermek zorunda.

------------------------

Build olarak tavsiyem, Soul link gidin.
    Yukarıdaki buildi kendi kafama göre oluşturdum, bir kaç farklı kaynaktan faydalanarak. soul link aldığınız hasarın %30'unu petinize aktarıyor. Güncel oyunda lock oynayanlarda bu yeteneği bilir.

Build olarak kaynak:
    Wowhead
    Classic Warlock DPS Talents & Builds Guide – WoW Classic 1.13
    https://classic.wowhead.com/guides/warlock-dps-talents-builds-classic-wow

burada tüm buildler açıklamarı ile var.

Soul Link/ Nightfall da gidebilirsiniz, özellikle gearlanana kadar sizi götürür. Biraz gearlandıktan sonra Shadow Mastery / Ruin buildi gidin. Rotasyon genel anlamda Shadowbolt spamlamak üzerine kurulu, özellikle pve için. Pvp için karşınızdaki class'a göre dahi değişkenlik gösterebilir. Pvp de tam olarak rotasyon yok, base damage shadowbolt yine tabi.

En başta gearlanmak ve level kasma amacında olduğumuz için başlangıç olarak bu buildi öneriyorum. Başlangıçta corruption'a 5 puan verip geri kalanı demo specinden soul linki açmaya çalışıyorsunuz. Bu şekilde 45 de yeteneğe ulaşırsınız. Corpt. vermezseniz 40 da ulaşırsınız. Yalnız Corruption cast süresine kısaltan bir özellik ve çk önemli bir yetenek ağacı bu yüzden vermenizi öneririm.

--------------------------------------------
    Meslek seçimi ?
    Tailoring ile cloth item yapabilirsiniz. Pvp için Engineer ile single ve aoe damage,ayrıca goggles item yapabilirsiniz. Tüm meslekler içerisinde bu ikiliyi tavsiye ederim.
    Bir toplayıcı ona uyumlu üretici meslekde gidebilirsiniz, mesleği hızlı kasmak adına.

End game ulaşınca zaten konuyu güncelleyeceğim. Ek olarak end game aşamasında pvp için one shot destro buildi gidilir.
    Uzun vadede de bu buildle oynayabilirsiniz, herhangi bir kısıtlama yok !

Elimden geldiğince öğrendikçe güncel kalacak konu. Eklemek veya diğer sınıflardan bir şeyler karalayabilirsiniz hani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 16 Ağustos 2019; 19:41:25 >

• Teşekkürler güzel konu olmuş okudum tek tek

Warlock oynamayacak olmama rağmen.Eminim ki birilerine kesinlikle yarayacaktır.

Edit: Fakat Human'ın Reputation %10 daha fazla kazanmasını yazmamışsın ve ayrıca Stealth detection 20 saniye boyunca sını biraz hafife almışsın gibime geldi.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 2 Ağustos 2019; 15:10:31 >

• iyi takıldın sen warlock da :)
  • Ufakta olsa güncelleme geçtim. Diğer sınıfları pek araştırmadım. Onlara da yönelirsem ekleyeceğim.
  • selamlar yazını okudum bilgilendirici olmuş.
    fakat talent kısmında bana göre Soullink'e vermeyi pve için gereksiz görüyorum zaten demon gideceğin için agronun sana dönmesi pek olası değildir.
    onun yerine 0/30/21 gidip "Ruin", sürekli kullanacağın skill Shadow Bold olduğu için "Destructive reach" %10 range ekleme ve Devastation açılabilir.
  • Kesinlikle doğru, pve için gereksiz. World pvp de etkisini görürsünüz çoğunlukla. Dediğiniz şekilde de gidilebilir. Oyuncuların stillerine bağlı birazda. Pve için meta olabilirde, pvp bu anlamda bir tık daha esnek kalıyor.
  • Ön rehber tamamlandı, kendim end game aşamasına gelince tekrardan güncelleme geçeceğim.
  • Ben çok eski oyuncu değilimdir, wow ile LK pakedi sonunda tanıştım. Bu talent sistemini hala hatırlıyorum çok güzel değil mi ya, bu talent sistemini güncel wow dan niye kaldırdılar :( Görünce dayanamadım yazayım dedim.
  • Ben de classic'te warlock kasmayı düşünüyorum. Retail'de genelde melee karakterler ile oynuyordum. O yüzden range dps tecrübem çok yok. Hazır klasik gelmişken warlock deneyeyim diyorum. Leveling ve pve için viable bir class olduğu söylenmiş her yerde fakat ben pvp'de yapacağım o yüzden pvp'de durumu nasıldır? Ek olarak alliance oynayacağım ama gnome'da oynamak istemiyorum human oynamak çok mu dezavantajlıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Ön rehber tamamlandı, kendim end game aşamasına gelince tekrardan güncelleme geçeceğim.
    devam ediyor musun hocam 15 oldum ben end game rehberi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAFOz -- 28 Ağustos 2019; 17:59:25 >
  • CAFOz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    Rogue olarak oynayamaya karar verdim. Az çok girip kastım 11 oldum anca. İşten vakit bulursam tekrardan kasıcam.
    Warlock için shadow mastery / ruin veya Affli / Demo buildi end game için.
    Kasmanıza bakın.
    Warlock tüm classlar içinde levellingi en iyi olan class.

-------

edit: oyunla alakalı çeşitli rehberler hazırlayacagım. gold kasma, class, macro, addon vs.
    yalnız bunun için en azından 60 a yakın olmam lazım içeriği görmeden bişi yazmam doğru olmaz. diğer türlü copy paste olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 28 Ağustos 2019; 21:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Merhabalar.
    Rogue olarak oynayamaya karar verdim. Az çok girip kastım 11 oldum anca. İşten vakit bulursam tekrardan kasıcam.
    Warlock için shadow mastery / ruin veya Affli / Demo buildi end game için.
    Kasmanıza bakın.
    Warlock tüm classlar içinde levellingi en iyi olan class.

-------

edit: oyunla alakalı çeşitli rehberler hazırlayacagım. gold kasma, class, macro, addon vs.
    yalnız bunun için en azından 60 a yakın olmam lazım içeriği görmeden bişi yazmam doğru olmaz. diğer türlü copy paste olur.
    ben de arkadaşlarla tekrardan rogue kasıyorum daha iyi geldi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.