Şimdi Ara

Vantilatör kullananlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odada balkon ve cam pencere olmak üzere iki tane pencere var ikisi de açık. Vantilatör kullanırken bunları kapatılmalı mı daha serin yapması için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• vantlator serin yapmaz içeride bır hava akımı olusturur sadece havanın akması ıcın bır gırıs ve bır cıkıs olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

vantlator serin yapmaz içeride bır hava akımı olusturur sadece havanın akması ıcın bır gırıs ve bır cıkıs olmalı.

Açık kalsın o zaman camlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer vantilatöörün hava akımına camdan giren hava akımı çarparsa oda sıcak kalır birbirlerini tamamlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androit kullanici

Odadan dışarı doğru mu olacak anlayamadım

Amaan ne fark eder sadece rüzgar oluyor o kadar zaten nemli vantilatör nasıl olur acaba

balkon ve cam hava akımı oluşturuyorsa ve vantilatörün hava akımı bunların hava akımına çarpıyorsa birbirlerini yok ederler veya hava akımı güçlü olan kazanır sonra voldemort ışınlanıp vantilatörü zindana atar
  • Vantilatörü camın önüne içeriye bakacak şekilde koyabilirsiniz ayrıca para vermeyin vantilatöre falan serin akşamlar dışında hiç bir işe yaramıyor.
  • Benim icin fark etmez yaz oldu muydu vantilatör olmadan uyuyamam o ruzgar sıcak yada soguk bana degecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende masa vantilatörü var ama kullanmıyorum gözüme toz giriyor uzun süre kullanınca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.