Bildirim
vapor x 4870
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
normal , güzel grafikli bir oyundan cıktınta sonra kac oluyor ?
zaten sorun olsa oyundan atar ,takılma filan olur reset atar belki de bunlar olmuyorsa takma kafana kullan rahat rahat -
daha bugün kurdum kartı daha oyun oynama fırsatım olmadı... birazdan oyun kurup deniycem... -
Sıcaklık kesinlikle normal değil!!!
Ben 3870 ile tam yükte o sıcaklıkları anca görüyorum ki siz masaüstünde 62'den bahsediyorsunuz
@fod arkadaşımda bunu neye göre söyledi bilmiyorum.
Gel gelelim Vapor-x özel soğutumlu kartınız var. Vapor-x diye güvendiniz eminim. Kaldı ki ICEQ bile alsanız yine sıcaklık sorunu kaçınılmaz olucaktı bir kaç ay önceki açılan sıcaklık sorunları konuları gibi!!
Burdan da 4000 serisi ATİ' kartların sıcaklık olarak nvidia'nın gerisinde kaldığınıda görmüş oluyoruz
Ayrıca bu sadece 4870'de değil neredeyse tüm 4000 serisi kartlarda bu sorun mevcut. Açılan sorunlar sürekli 4000 serisinden yana.Özellikle 4850,4870 ve 4890..
Ha belki şu da olabilir!!;
4870'lerde sıcaklık sınırı nedir bilmiyorum. Kart için tehlike sınırı yüksek ise belki o zaman normal karşılanabilir.
Kasa içi havalandırmanızı max. seviyeye getirmekten ve düzenli olarak temizlik yapmanızdan başka önerebiliceğim pek bir şey yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 12 Eylül 2009; 21:09:25 >
-
hocam catalist programında fanın hızını artırınca sıcaklık düştü şu an masaüstünde 53 derece filan.... Bide kasa havalandırmasını tam olarak bitirmedim daha bekli onunda faydası olur.... Fanın %100 çalıştırınca çok ses çıkarıyo ama sıcaklık 45 dereceye kadar düşünüyo fakat o zaman da çok ses oluyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X