Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 VAPORESSO REVENGER X SIFIR AYARINDA KUTULU 250TL Satın Al 2 Ekim 2018 10:49 1 1 VAPORESSO REVENGER X SIFIR AYARINDA KUTULU 250TL Arkadaşlar selamlar.Yakın bir zaman diliminde almış olduğum Mavi Vaporesso Revenger X (Dokunmatik Ekranlı) olan ürünümü acil para ihtiyacımdan dolayı satıyorum.Bir kaç kez kullanabilme fırsatı bulabildim zaten kaç kere pufladığımı bile sıfırlamadım sizde baktığınızda görebilirsiniz.İki adet pili bulunuyor ve 3 tane likit almıştım dilerseniz onları da verebilirim.Kutusu,seri numarası üzerinden web sitesinden kontrol için karekodu vs her şeyi bulunuyor.Yedek parçalarının jelatinlerini dahi açmadım.Yalova'da ikamet ediyorum ama İstanbul'da da elden teslim edebilirim güven problemi bugüne kadar hiç yaşatmadım referanslarımdan bakabilirsiniz.Ayrıntılı fotoğrafları akşam göndereceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Yalova, Altınova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [DIP FİYAT] Apple Ipad 9.Nesil + Apple Pencil 1.Nesil + Logitech Combo Touch [SATILDI] iPhone 12 64 GB RED Special Edition + Spigen Liquid Armor & Camera YALOVA'NIN EN TEMIZ YEPYENİ APPLE PENCIL'I ! (1.NESIL) [SATILDI] Bluetooth Adaptör TP-Link 4.0 UB400 Mini USB