Arkadaşlar iyi akşamlar, 2006 triptonik comfortline fsi 115 bg golf sahibiyim. gümüş renk.
şimdi daha büyük olması ve model yükseltme adına passat variant almayı düşünüyorum. Açıkçası makyajlı kasa yerine şimdiki kasa daha güzel geliyor bana. Bu sebeple 2009-2010 model variant exclusive düşünüyorum...
Değerlendirmeniz ricam ile; kriterlerim---iyi durumda ve yılda ort. max.20.000 km yapmış benzinli ve otomatik 1,4.---;
1-(2010 variant bulamıyorum zaten,) 2009 variant ı exc. olarak hangi fiyat aralığında alırım? 2- 2009 modellerde dsg var mı? 3- kendi golf ümü kaça satabilirim? 4- hıghline donanım açısından exculusive den daha iyi midir? yada gidip biraz arttırıp bütçeyi, 0 makyajlı c4 picasso mu alayım. 1.6 motor 156 bg benzinli otomatik?
şimdiden teşekkürler...
1) Sedan ve Variant'ın sıfır km fiyatlarının aynı olmasından yola çıkarsak ikinci el fiyatları da yaklaşık olmalı. Station-Wagon karoser tipinin ülkemizde pek popüler olmamasından dolayı fiyatları belki biraz daha düşebilir ikinci elde. Dolayısıya fiyatlar 50bin-52bin TL dolaylarında olmalı.
2)1.4 TSI versiyonlarının hepsinde otomatik şanzıman seçeneği olarak DSG şanzıman sunulur.
3)Şu anki aracınızın ederi, eğer km'si çok yüksek değilse, 29bin TL dolaylarındadır.
4)Highline donanım exclusive göre daha zengin bir donanım paketidir.
Son sorunuza gelirsek, eğer para sıkıntısı yoksa 0km aracı almak her zaman mantıklı olandır. Fakat yılda 20bin km yapan biri için 156hp benzinli bir motor sıkıntı yaratabilir. Onun yerine 52.700TL olan dizel-otomatik versiyonu incelemenizi tavsiye ederim.
değerlendirmeniz için teşekkür ederim. Bazı noktaları yanlış aktardığımı anladım. şöyleki, aradığım 2. el variantın en düşük 2009 model olmasını ve alana kadar yıllık yaptığı km nin max.20.000 km olması yeterli olacak. Yoksa golfüm kazasız ve 2006 model 52.000 km de. yani yılda 10-11.000 km yapıyorum. BU km ile de konfor için olmasını da eklersek benzinli 156 bg daha uygun olacaktır benim için.
Variantta benim için çok güzel bir araç. ama c4 yeni picasso da da yok yok... variant exculusive i, 48.000 tl gibi bir rakama bulabilirsem, tahmini 56.000 tl olacak picassoya göre 8.000 fark demektir ki bu da benim için hatırı sayılır bir fark. başka arkadaşlarında seçiimime yardımcı olmalarını bekliyorum.
Wv nickli birisi vardı variant kullanıyo. İsterseniz bir bilgi alın araba hakkında.
Bana göre de kesinlikle variant
kimse yok mu arkadaşlar???:(
-kendi aracınızı ne kadara satıp, alacağınız aracı ne kadara alabileceğinizi bilemem.
-2009 modellerde DSG var.
-highline donanım olarak exclusive ' den üstündür. trendline-comfortline-exclusive-highline diye gider donanımlar artarak.
sıfır araç almak istiyorsanız c4 grand picasso güzel tercih olabilir ama iki aracında kendine göre artıları eksileri var.
Passat Variant hakkında size söyleyebileceğim kaliteli ve geniş bir araç olduğu. bagajı çok büyük ve fonksiyonel. sürüş kalitesi ve yol tutuşu iyi, süspansiyonları tatlı sert rakiplerine göre. 1.4 tsi motor benzinli bir motor için tüketimde oldukça iddialı, performansı yeterli.
en büyük dez avantajı yeni kasanın satışa çıkması ama o konuda fikrinizi zaten belirtmişsiniz. öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yardımcı olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: can bora
-kendi aracınızı ne kadara satıp, alacağınız aracı ne kadara alabileceğinizi bilemem.
-2009 modellerde DSG var.
-highline donanım olarak exclusive ' den üstündür. trendline-comfortline-exclusive-highline diye gider donanımlar artarak.
sıfır araç almak istiyorsanız c4 grand picasso güzel tercih olabilir ama iki aracında kendine göre artıları eksileri var.
Passat Variant hakkında size söyleyebileceğim kaliteli ve geniş bir araç olduğu. bagajı çok büyük ve fonksiyonel. sürüş kalitesi ve yol tutuşu iyi, süspansiyonları tatlı sert rakiplerine göre. 1.4 tsi motor benzinli bir motor için tüketimde oldukça iddialı, performansı yeterli.
en büyük dez avantajı yeni kasanın satışa çıkması ama o konuda fikrinizi zaten belirtmişsiniz. öğrenmek istediğiniz başka birşey varsa yardımcı olabilirim.
can bey teşekkürler, son noktada isteğim; 2009 exculusıve varyant mı? 49-50.000 tl ye. yoksa yaklaşık 57.000 tl ye 2011 makyajlı full 5 kişilik picassomu?( bluetooth standart, hafızalı geri vites yan aynaları, cam tavan, 1.6 benzinli 156 bg otomatik)vsvs.
[qu can bey teşekkürler, son noktada isteğim; 2009 exculusıve varyant mı? 49-50.000 tl ye. yoksa yaklaşık 57.000 tl ye 2011 makyajlı full 5 kişilik picassomu?( bluetooth standart, hafızalı geri vites yan aynaları, cam tavan, 1.6 benzinli 156 bg otomatik)vsvs.
benzinli otomatik Picasso Citroen'in web sitesinde görünmüyor. Bu araç yeni mi geldi? Bu araçta tam otamatik şanzıman mı var? Aynı motor ve şanzıman C5'e de gelecek deniyordu. herhalde web sitelerini güncellemeyi unuttular! sorunuza gelince zor bir soru.. eğer uzun süre kullanacağim diyorsanız Picasso, yok 1-2 sene içerisinde değiştirim diyorsanız Variant bana göre..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme