Şimdi Ara

VARIKOSEL AGRISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 haftadir sol testiste sadece otururken ve yatarken rahatsizlik hissi katlanilabilir hafif agri vardi. 3 farkli hastaneye gittim doppler ultrasonda zararsiz epididim kistleri ve sol varikosel normal 2mm ıkınırken 2.5mm olarak goruldu, disardan baktigimizda 2 tane damar belli oluyor. Her gittigim doktor ameliyata gerek yok agri kesici kullan ve yatak istirahati deyip gonderdi. Bu var olan agri gecici mi ? Surekli agri kesici ile mi yasayacagiz ? Isin garibi ayaga kalktigim zaman agri vs hic birsey yok sadece otururken ve bacaklar kalbe esit yatarken var. Tecrubeli olanlardan yardim tavsiye bekliyorum.

• seneler evvel devlet hastanesinde sende grade 2 varikosel var çocuğun olmaz dendi
    aynı sonuçları başka bir uzmana gösterdim sorun yok dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

seneler evvel devlet hastanesinde sende grade 2 varikosel var çocuğun olmaz dendi
    aynı sonuçları başka bir uzmana gösterdim sorun yok dedi
    Ağrı varmıydı peki ya da hic oldu mu hocam
  • 2 dir daşak konusu açıyorsun zaten nickin de içeriyor ne ayaksın sen

@Kanatlandırmayan_Redbull
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

2 dir daşak konusu açıyorsun zaten nickin de içeriyor ne ayaksın sen

@Kanatlandırmayan_Redbull
    Kardesim Allah kimseye yasatmasin oncelikle. Doktora gidiyorum agri kesici verip ameliyata gerek yok deyip gonderiyolar. Agrilar gecici mi kalici mi bu sorunu yasayan insanlardan fikir istiyorum. Sormayalim mi hata mi ettik?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JöhTürk

Kardesim Allah kimseye yasatmasin oncelikle. Doktora gidiyorum agri kesici verip ameliyata gerek yok deyip gonderiyolar. Agrilar gecici mi kalici mi bu sorunu yasayan insanlardan fikir istiyorum. Sormayalim mi hata mi ettik?

Alıntıları Göster
    Kardeşim geçmiş olsun ama aynı konuyu 10 kere açmışsın ve bu sağlık konusunda en doğru bilgiyi doktorunuzdan alırsınız. Aynı konuyu 10 kere açmanız, konu içeriği ve nickinizin tay yarağı olması sizin troll olduğunuzu düşünmeme sebep oldu. Geçmiş olsun.
  • Knk bu kelime yuzunden ban yedim mesaji sil senide cizerler
    Sana zarar gelsin istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9DE6A5ECA

Kardeşim geçmiş olsun ama aynı konuyu 10 kere açmışsın ve bu sağlık konusunda en doğru bilgiyi doktorunuzdan alırsınız. Aynı konuyu 10 kere açmanız, konu içeriği ve nickinizin tay yarağı olması sizin troll olduğunuzu düşünmeme sebep oldu. Geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Keske oyle olsaydi kardesim doktorlarin dedigini paylastim o yuzden belki bir care vardir diye yazdim bende
  • Yok mu tavsiye arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.