Şimdi Ara

otomobıl kullanırken ayak bilegi agrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
10.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar otomobıl kullanırken fren-gaz fren-gaz bir süre sora sağ ayak bilegımde bir agrı olusuo ve kasılıo...

Delırıcem yaw varmı bole bir sorunu olan benden başka...

Ağrıdan yola konsantre olamıyorum valla...

• Benim de özellikle yumuşak gaz pedallı bi ticari kullanırken bileğim aynı hızda gitmek için uğraştığımdan ağrıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Benim de özellikle yumuşak gaz pedallı bi ticari kullanırken bileğim aynı hızda gitmek için uğraştığımdan ağrıyor...

aynen öle ya bizimde pedallar cok yumusak...
  • bendede otoyolda uzun süre gidince bacağım kasılıyor o yüzden dinlenme alanlarında dinlenerek gidiyorum
  • Koltuk direksiyona çok yakın kullanıyo olabilirsiniz, bileğiniz normalden daha fazla büküleceği için ağrı yapabilir. Birde aklıma fren pedalının gaza göre biraz fazla yüksekte olması durumu geliyor ki, bunu babamın Ford C-max'ında bizzat yaşadım. Kendi arabamda hiçbir rahatsızlık yokken, babamın arabayı kullanınca üstelikte uzun yolda, yani öğle fren-gaz-fren falanda yok, sağ bileğim çok ağrımıştı. Belki bunlardan biri sorunun kaynağı olabilir. Tabi en önemli sebep muhtemelen yoğun trafiktir, orası ayrı mesele.
  • benimde uzun yolda sabit hızda ayağım ağrıyo. Genellikle bileğimi sağ bileğimi sağa doğru yatırıp ayak ucumla kullanıyorum o zaman 2 saat ağrı falan olmuyor sonra tabiki ağrı başlıyor.
  • Gözünü seveyim otomatik vitesin. Böyle sorunları bende normal vites araba kullandığım dönemlerde yaşardım. Arabasını yeni alma aşamasında olan veya değiştireceklerin otomatik vitese yönelmesinde yarar var. Bir zamanlar fanatik düz vites savunucusu olan ben otomatikle tanışınca şöyle demiştim. " Bunca zamandır hamallık etmişim".

Hele İstanbul 'da araba kullanırken otomatik vites sahibi olmak ayrıcalıktır bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fren ayagı cekınce gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    SOL TESTIS VE SOL BACAK
    6 yıl önce açıldı
    Kulak arkası şişlik ve kanser
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uzun yolda cruıse control kullanarak bu soruna çözüm bulabılırsınız sanırım

ben taktırdım benımde agrıyordu bu gece saat 5te cıkacagım keyfını surecegım şu teknolojının
  • bir daha ki araçlarınızı tiptronik veya klasik otomatik alırsanız bir daha hiç bi yeriniz ağrımaz arkadaşlar.

aksi halde istanbulda bu işin çaresi yok.

8 yıldır otomatik kullnıyorum; 8 yıldır arabadan gayet mutlu iniyorum. trafikte kalsam bile tek ayağım la yapıyorum her şeyi. zaten otomatik olduğu için dur kalkta gaza bile basmıyorum çoğu zaman. kendi kendine sürükleniyor araba.

istanbulda herkese güvenilir bir marka olmak şartı ile otomatik tavsiye ederim.

hayırlı günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

bir daha ki araçlarınızı tiptronik veya klasik otomatik alırsanız bir daha hiç bi yeriniz ağrımaz arkadaşlar.

aksi halde istanbulda bu işin çaresi yok.

8 yıldır otomatik kullnıyorum; 8 yıldır arabadan gayet mutlu iniyorum. trafikte kalsam bile tek ayağım la yapıyorum her şeyi. zaten otomatik olduğu için dur kalkta gaza bile basmıyorum çoğu zaman. kendi kendine sürükleniyor araba.

istanbulda herkese güvenilir bir marka olmak şartı ile otomatik tavsiye ederim.

hayırlı günler.

Arkadaşım konuda biz uzun yolda gaza basarkenki ayak ağrısından bahsediyoruz. Düz otomatik fark etmez sonuçta 2 sindede gaza basıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stramare -- 25 Ocak 2007; 21:55:36 >
  • o halde trafiğe cıkmadan bileklerine kamofolin sür
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

Uzun yolda cruıse control kullanarak bu soruna çözüm bulabılırsınız sanırım

ben taktırdım benımde agrıyordu bu gece saat 5te cıkacagım keyfını surecegım şu teknolojının

Kaça taktırdınız acaba?
  • Doğrudur. Benimde ayaktan çok özellikle uzun yoldan gelirken, d-100 gibi yollar, sol orta parmağım çok acıyor. Sinyal ver şeritten çık sonra yine sinyal ver şerite gir......

Bir yerden sonra zaten parmakta iz oluşuyor.
    Konu ile ilgili olarak, sağ ayağımda hiç bir ağrı olmamakla birlikte dur kalk trafikte genelde sol ayağımda anlık kasılmalar oluyor o kadar.
  • DUR KALKLARDA ÇOK KASILIYO SOL AYAK BİLEĞİM SAĞ AYAĞIMDA BİR SORUNUM YOKTA, ARAÇ 307 CC OLDUĞU İÇİN KOLTUĞU SONUNA KADAR GERİ ALIYORUM YAYILA YAYILA GİDİYORUM BAZEN UYKUM BİLE GELİO RAHATLIKTAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 27 Ocak 2007; 1:04:44 >
  • Rahat Olun ya Kasmayin ayaklarinizi tabiki oluyor ben de de ozellikle uzun sure seri kullaninca ama ne bileyim zafer yorgunlugu gibi geliyor bana . Arabam O kadar zevk veriyor ki agrimasi bile hosuma gidiyor :) Varsin agrisin

Ayrica Puma Yaris Botlarimla surdugumde ayak bilegi agrisi en aza iniyor :) bu konuda ayakkabininda etkisi oldugu tartisilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 27 Ocak 2007; 3:24:14 >
  • Evet, benim de sol ayağım ağrımıyor. İnsanlar Manuel vites de sol ayak ağrısından bahseder.

Ama bence manuel de sağ ayak ağrıyor.
  • uzun süreli kullanımlarda normal herkesin ağrır , yumuşak pedallı araçlar bir nebze daha iyi .
  • dur kalk yaparken ayak bileğimden ziyade diz kapağımda ağrılar oluyor. acaba kamyonet kullanıyorum diye mi diye düşünmeden edemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.