Şimdi Ara

bogazlı kazak gıyemıyorum sankı nefes alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
9.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Boğazlı Kazak Giyememek: Nedenleri ve Çözümleri

Boğazlı kazak giydiğinizde nefes almakta zorluk çekiyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir.

Boğazlı Kazak Giyememek Nedenleri:

• Boğazınızı Sıkması: Boğazlı kazaklar boğazınızı sıkabilir, bu da nefes almayı zorlaştırabilir.
    • Tiroid Sorunları: Tiroid bezi boğazınızın ön kısmında bulunan bir salgı bezidir. Boğazlı kazaklar tiroid bezine baskı yaparak nefes almayı zorlaştırabilir.
    • Mide Bulantısı: Bazı insanlar boğazlı kazaklar giydiğinde mide bulantısı yaşayabilir. Bunun nedeni, kazakların mideye baskı yapması olabilir.
    • Klaustrofobi: Boğazlı kazaklar bazı insanlarda klostrofobi veya kapalı alan korkusu tetikleyebilir. Bu, nefes almada zorluğa neden olabilir.

• Daha Gevşek Kazaklar Seçin: Boğazınızı sıkmayan, daha gevşek boğazlı kazaklar seçin.
    • Tiroidinizi Kontrol Edin: Tiroid sorunlarınız olabileceğini düşünüyorsanız, bir doktora başvurun.
    • İlaç Alın: Mide bulantısı yaşıyorsanız, reçetesiz satılan mide bulantısı ilaçları alabilirsiniz.
    • Başka Giysiler Giyin: Boğazlı kazaklarla rahat değilseniz, eşarplar veya atkılar gibi alternatif boyun örtüleri giyebilirsiniz.
    • Terapi Alın: Klaustrofobiniz varsa, bir terapist nefes alma teknikleri ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize yardımcı olabilir.

Boğazlı kazak giyememe sorunu ciddi bir sorun olabilir. Nefes almada zorluk yaşıyorsanız veya başka semptomlarınız varsa bir doktora başvurmanız önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cevap veriyorum psikolojik.

ben de slip don giyemiyorum sorun nedir acaba psikolojik mi yoksa fizyolojik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlahi Morluk

cevap veriyorum psikolojik.

ben de slip don giyemiyorum sorun nedir acaba psikolojik mi yoksa fizyolojik mi?
    seninki fizyolojik + psikolojik

ben slip don u kendime yakıştıramıyorum mesela
  • quote:

sana yakısır ya aslında kardes slıp tanga flan
    quote:

Orjinalden alıntı: spotlightkid

• quote:

Orjinalden alıntı: espionage

sorun ne acaba pısıkolojıkmı

Tamamiyle psikolojik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahreddin

quote:

Orjinalden alıntı: espionage

sorun ne acaba pısıkolojıkmı

Tamamiyle psikolojik.
    Bende giyemem. O boğaz kısmı yakar, her tarafım kaşınır. Acaip sinir bozucu bir durum. Psikolojik olduğu kesin. Önceden giyilmiş bir kazağın bu işlevi yapması sonucu her kazağı aynı zannederiz çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feat

Bende giyemem. O boğaz kısmı yakar, her tarafım kaşınır. Acaip sinir bozucu bir durum. Psikolojik olduğu kesin. Önceden giyilmiş bir kazağın bu işlevi yapması sonucu her kazağı aynı zannederiz çünkü.

Alıntıları Göster
    kış bittizaten...
    psikolojik
    sıkılgan bir yapın olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    sıkılgan flan ılgısı yok ya daral gelıyor adama nefes alamıyorsun sankı ıgrenc bı durum haklısın
    quote:

Orjinalden alıntı: feat

• quote:

Orijinalden alıntı: rapstradamus

kış bittizaten...
    psikolojik
    sıkılgan bir yapın olmalı

Alıntıları Göster
    Sıkılganlığı dürtüyordur belki de. 7 8 yaşımdan beridir giymem kazak şu an 19 yaşındayım düşünün.
  • quote:

Sıkılganlığı dürtüyordur belki de. 7 8 yaşımdan beridir giymem kazak şu an 19 yaşındayım düşünün.

Alıntıları Göster
    Aynen bende giyemiyorum

Arkadaşlarında dediği gibi psikolojik bir durum heralde
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bende giyemem. O boğaz kısmı yakar, her tarafım kaşınır. Acaip sinir bozucu bir durum. Psikolojik olduğu kesin.

+1 + ben corap fln da giyememgiyince ölüyorum boguluyorum sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: espionage

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende boğazlı kazak giyemem acayip daralırım
    eskiden saat takıncada çok daralırdım
    sonra alıştım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Sambora

bende boğazlı kazak giyemem acayip daralırım
    eskiden saat takıncada çok daralırdım
    sonra alıştım :D

Alıntıları Göster
    bu sorunu yaşayan sadece ben değilmişim bu sorunu aşmak lazım ama bu yaştan sonra biraz zor görünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maazsalman

bu sorunu yaşayan sadece ben değilmişim bu sorunu aşmak lazım ama bu yaştan sonra biraz zor görünüyor...

Alıntıları Göster
    bende bere ve eldiven kullanmıyorum. eldiven giyince ellerim iptal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xplm

bende bere ve eldiven kullanmıyorum. eldiven giyince ellerim iptal.

Alıntıları Göster
    burda yazıdıgım ıkı kelıme ıcın 3 ceza puanı vermısler kım sıkayet etdıyse helal olsun anladın sen onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _vanilin_

quote:

Bende giyemem. O boğaz kısmı yakar, her tarafım kaşınır. Acaip sinir bozucu bir durum. Psikolojik olduğu kesin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_

quote:

Senin durum daha içler acısı desene. Kazak yerine birçok alternatif var ama çorabın yerinen ne alabilir ki başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feat -- 17 Nisan 2007; 0:23:17 >

• quote:

quote:

quote:

Senin durum daha içler acısı desene. Kazak yerine birçok alternatif var ama çorabın yerinen ne alabilir ki başka?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

yok bisi walla donuom ööle

• quote:

Orijinalden alıntı: _vanilin_

quote:

quote:

quote:

yok bisi walla donuom ööle

Alıntıları Göster
    Sadece psikolojik demek de doğru olmaz. boğazlı kazak rahat yakalı kıyafetlere göre elbette fazla rahat olmayacaktır. ama tabi iş boğulacak derecede hislere kadar geldiyse olayın psikolojik yönü de vardır.

• quote:

Benim de kollarımda boynumda inanılmaz bir karıncalanma yapar.
    Boğazlı olması sorun değil ama belirli kumaşlar var onlarda rahatsızlık hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Benim de kollarımda boynumda inanılmaz bir karıncalanma yapar.
    Boğazlı olması sorun değil ama belirli kumaşlar var onlarda rahatsızlık hissediyorum.

Alıntıları Göster
    valla benide acayip sıkıyor bogazlı kazak . ben psikolojik olduğunu sanmıyorum ne zaman dar birşey giysem daraltı geliyor bana, belkide böyle alıştıgımdan vücut istemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.