yaklaık 2 ay önce varikosel i internetten araştırdım önce tehşisi kendim koydum daha sonra bakırköy devlet hastanesine gittim.Oradaki doktor varikosel olduğunu fakat bakırköy devlet hastanesinde microcerrahi olmadığını ÇAPA İstanbul Üniversitesi Hastanesine gitmemi ki oradan da spermiyogram almamı almışkende orada tekrar muayane olup doktorlara görünmemi söyledi.Aynen dediğini yaptım, androloji den sans eseri randevu alabildim ( Şuanda yeniden almam gerek almaya calısıyorum kac gündür) ve doktora göründüm.O doktorda 2 taraflı sol testisimde fazla sağ testisimde az varikosel olduğunu söyledi.
Daha sonra spermiyogram testi istedi hemen alt katta biryer var labaratuar tabi 1 hafta sonraya gün verdiler neyse gittim aldım vs.. ( buraları anlatmam gerek cok utanc verici-- ilk defa sperm örneği verdim--- kadın erkek oturup calıstığı yerin hemen yanındaki ufacık bi odada milletin sesini duya duya kucuk ekran da erotik film izleyerek o ornegi vermeye calısıyorsunuz...... duzgun olan insan orada hasta olur onu söyliyim.. )
Daha sonra ben bu test sonucunu alarak özel doktora gittim mecediyeköyde Cevre hastanesi ne orada da yine 2 taraflı varikosel olduğunu ameliat olduğunu 54 milyon sperm oldugunu 20 milyonun aktif olduğunu bu 20 milyonunda yüzde 2 sinin normal olduğunu bunun icin ameliat ın sart olduğunu ama üzülmemem gerketiğini genç olduğun icin(23) düzelebilir birşey olduğunu söyledi ve 3Bintl fiyat verdi.
Şimdi sıradaki işim Çapa'dan tekrar randevu koparıp oradaki doktoralara tahlil sonucu gösterip nerede ameliat olacağımı belirlemek.Fiyatı uygun özel hastane bulursam oda olabilir tabi ama bakalım.
Varikosel ameliatı olacak arkadaşlar icin bi nebze bilgilendirme olması amacı ile bunları yazdım.
Buradan dalga geçmeden birbirimiiz kırıp üzmeden bilgilerimizi paylaşabiliriz isterseniz.
Herkeze kolay gelsin.
Ameliyatı oldunuzmu ? Nerde ve ne kadara patladı..Fiyat biraz yüksek geldi bana (3000 tl) Bende araştırıyorum ameliyat olacağımda..Aynı evrelerden geçmişiz..Çok kötü durumlar... Geçmiş olsun