Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki ameliyat sonra alet eskisi gibi güzel fişekliyor mu? Ne kadar zaman alıyor eski haline gelmesi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan.senturk94

Peki ameliyat sonra alet eskisi gibi güzel fişekliyor mu? Ne kadar zaman alıyor eski haline gelmesi?

3 hafta sonra ağrı geçiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sararkaya

quote:

Orijinalden alıntı: hasan.senturk94

Peki ameliyat sonra alet eskisi gibi güzel fişekliyor mu? Ne kadar zaman alıyor eski haline gelmesi?

3 hafta sonra ağrı geçiyor..

Alıntıları Göster
    16 yaşındaki biri için nasıl bişi soz konusudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 4 Temmuz 2015; 15:55:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C84241B05

16 yaşındaki biri için nasıl bişi soz konusudur.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ameliyattan önce ve sonra kandaki testosteron miktarını ölçtüren var mı varsa artma gözlemlendimi

ya da ameliyat sonrasında cinsel istekte artma farkettiniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar bu ameliyattan önce ve sonra kandaki testosteron miktarını ölçtüren var mı varsa artma gözlemlendimi

ya da ameliyat sonrasında cinsel istekte artma farkettiniz mi

Bu sorunun cevabini ben de merak ediyorum

• Arkadaşlar ben 2011 yılında polis olmak için sağlık kurul raporu almaya gittiğim Ankara Atatürk Eğitim Araştırma hastanesinde üroloji uzmanının elle kontrol yapması sonucu grade3 seviyesinde varikosel oldugumu öğrenmiştim. Sonrasında sperm testi yaptırdım, sperm sayım çok düşük çıktı. Ameliyat olmak gerektiğini öğrendim. Polis okuluna başladıktan sonra böbrek rahatsızlığı nedeniyle gittiğim Sarıyer Devlet Hastanesinde doktora varikoselimi gosterdigimde hemen ameliyat yapalım dedi ve oldum. Ameliyat olduktan 5 gün sonra otomatik silah eğitimine katıldım. 7 gün rapor aldım. Ancak daha 1 ay geçmeden sol taraf eski halini aldı. Aradan bir yıl geçtikten sonra mesleğe başladıktan sonra ilk yıllık iznimde memleketim Manisada devlet hastanesinde yine muayene oldum. Yine ameliyat onerildi. Doktordan polis olduğum için rapor konusunda 30 gün heyet raporu vermesini istedim. Sağolsun 30 gün verdi. Ameliyattan 4 gün sonra stadyuma maç izlemeye gittim. Ancak çok kısa bir sure sonra varikosel aynen çıktı. Benim iki ameliyatimda da sol tarafta 3-4 cm lik kesi yaptılar. Şimdi yine varikosel ileri seviyede mevcut. Hatta sağ tarafta da belirgin şekilde var. Yine ameliyat olup meslek olarak bunaldığım bu günlerde 30 gün yatmak istiyorum. Ama sperm sayım düşük çıkmasına rağmen bebek haberini hiç sorun yaşamadan aldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeliyim45

Arkadaşlar ben 2011 yılında polis olmak için sağlık kurul raporu almaya gittiğim Ankara Atatürk Eğitim Araştırma hastanesinde üroloji uzmanının elle kontrol yapması sonucu grade3 seviyesinde varikosel oldugumu öğrenmiştim. Sonrasında sperm testi yaptırdım, sperm sayım çok düşük çıktı. Ameliyat olmak gerektiğini öğrendim. Polis okuluna başladıktan sonra böbrek rahatsızlığı nedeniyle gittiğim Sarıyer Devlet Hastanesinde doktora varikoselimi gosterdigimde hemen ameliyat yapalım dedi ve oldum. Ameliyat olduktan 5 gün sonra otomatik silah eğitimine katıldım. 7 gün rapor aldım. Ancak daha 1 ay geçmeden sol taraf eski halini aldı. Aradan bir yıl geçtikten sonra mesleğe başladıktan sonra ilk yıllık iznimde memleketim Manisada devlet hastanesinde yine muayene oldum. Yine ameliyat onerildi. Doktordan polis olduğum için rapor konusunda 30 gün heyet raporu vermesini istedim. Sağolsun 30 gün verdi. Ameliyattan 4 gün sonra stadyuma maç izlemeye gittim. Ancak çok kısa bir sure sonra varikosel aynen çıktı. Benim iki ameliyatimda da sol tarafta 3-4 cm lik kesi yaptılar. Şimdi yine varikosel ileri seviyede mevcut. Hatta sağ tarafta da belirgin şekilde var. Yine ameliyat olup meslek olarak bunaldığım bu günlerde 30 gün yatmak istiyorum. Ama sperm sayım düşük çıkmasına rağmen bebek haberini hiç sorun yaşamadan aldık.
    Bende de uzun zamandir bir agri var, penisin kökünden kasiga kadar ulasan bir agri. Agridan ziyade sanki bir yanma gibi, ya da biri orada bir damari eziyor gibi. Halbuki görünürde öyle damarli bir yapi yok. Ayrica sabah uyandigimda agri tamamen gitmis oluyor ve uyandiktan 1 saat sonra kadar basliyor ve soguk havalarda daha cok hissediliyor.

Acaba varikosel olabilir mi diye düsünüyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: acerciyim

Bende de uzun zamandir bir agri var, penisin kökünden kasiga kadar ulasan bir agri. Agridan ziyade sanki bir yanma gibi, ya da biri orada bir damari eziyor gibi. Halbuki görünürde öyle damarli bir yapi yok. Ayrica sabah uyandigimda agri tamamen gitmis oluyor ve uyandiktan 1 saat sonra kadar basliyor ve soguk havalarda daha cok hissediliyor.

Acaba varikosel olabilir mi diye düsünüyorum?

Alıntıları Göster
    Ameliyat olduktan 7-8 ay sonra test yaptırdım hareketlilik 100 de 100 artmıs fakat sperm sayısı doktorun istedigi gibi çıkmadı.

Bu yüzden 3 ay boyunca kullanacagım hap ve toz ilac verdi. Bunları SSK karşılamıyor. 3 aylık ilaçlar toplamda 500 tuttu. Bu ilaçları kullanıp test yaptırdıktan sonra yine yazacağım.

• egeliyim45 E kullanıcısına yanıt
    kaç kez bıçak altına yattık sen öle para vermemek için gidersen ssk ya oluca budur 3 bin tl maaş alıyorsun özele git sene kardeşim mezarıma götür can parayı önce saglık saglın olmasa o işte bile çalışmasın ssk seni kasap gibi doğramış
    benim arkadaşım özel de oldu hiç sorun çıkmadı bende özelde olucam 2 binle 3 bin arasıymış
  • 15 yaşında ameliyat olamaz daha gelişimi tamamlamamış 20 yaşından sonra yaparsanız daha sağlam olur ve kesinlikle ssk da yaptırmayın yoksa üç dört defa yaptırırsınız gidin özel de adam gibi mikro cerahi sistemiyle yapın
  • sararkaya S kullanıcısına yanıt
    çocuk yapmak için o kadar paramı vercan kardeşim paran yoksa zaten sen neden çocuk yapıyorsun 20 yıl ona nasıl bakıcan asgari ücretle çalışıyorsan yapma çocuk mocuk devlet sana ne verdiki sen devlete çocuk büyütüyon
  • mcmuzip kullanıcısına yanıt
    bende ameliyat olucam Mikro cerahı sistemiyle mi ameliyat oldunuz çok iz kalıyor mu ameliyat bölgesinin resmini görmek istiyorum nakadar iz kalır acaba bende özel de olmayı düşünüyorum
  • Arkadaşlar dün sabah 11'de çift taraflı varikosel ameliyatı oldum.
    Ameliyat Bursa'da Özel Bahar hastanesin de mikrocerrahi yöntemiyle yapıldı testisler de herhangi bir şişme yahut ağrı yok sadece kesik yerleri oturup, kalkarken yürürken falan sancı yapıyor.
    Bir arkadaş kesik yerlerinden 5cm altına kadar olan bölgede his kaybı ve şişme olması normal demiş benim kesik yerinin altında penisin kökünden başlayıp ortasına kadar hafif bir şişme var üzerine bastırınca hafiften his kaybı olduğunu hissettim acaba normal mi bu durum yazıları okudum da hiç kimse penisin kök kısmına yakın bökge üstünde şişme ve his kaybından bahsetmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: deletix

Arkadaşlar dün sabah 11'de çift taraflı varikosel ameliyatı oldum.
    Ameliyat Bursa'da Özel Bahar hastanesin de mikrocerrahi yöntemiyle yapıldı testisler de herhangi bir şişme yahut ağrı yok sadece kesik yerleri oturup, kalkarken yürürken falan sancı yapıyor.
    Bir arkadaş kesik yerlerinden 5cm altına kadar olan bölgede his kaybı ve şişme olması normal demiş benim kesik yerinin altında penisin kökünden başlayıp ortasına kadar hafif bir şişme var üzerine bastırınca hafiften his kaybı olduğunu hissettim acaba normal mi bu durum yazıları okudum da hiç kimse penisin kök kısmına yakın bökge üstünde şişme ve his kaybından bahsetmemiş.
    Salı gunu saat sabah 9 da istanbul beylikdüzü medilife hastanesinde turkiyenin en iyi üroloji doktorlarından biri olan muhittin çalışkan beyfendiye ameliyat oldum.Ameliyat spinal anestezi yontemiyle yapıldığı için ameliyattan 9 saat kadar aşşağı tarafımı hissetmedim omurilik sıvısına yapılan küçük bir iğne ile ayaklarınızdan tutun inguinal bolgenize kadar hiç bir yerinizi hissetmiyorsunuz tabi kotu yanlarıda var ameliyatı bu yontemiyle olanlar yaklaşık 10 saat boyunca idrarını yapamıyor mesane bolgenizdeki kaslar uyuştuğu için idrarınızı yapamaz hale geliyorsunuz ve buda ağrı,şişkinlik ve gaza yol açıyor. Size tavsiyem ameliyat olduğunuz surede doktorunuza sonda takmasını soyleyin yoksa çok sıkıntı oluyor ben taktırmadım ama çok acı çektim. Bu ameliyatı 16 yaşımda oldum bu arada doktor erken yaşta olmamım bir sıkıntısı olmayacağını ve erken teşhisin yararlı olduğunu soyledi. şuan evde yatıyorum çok ağrım olmadı ama yatarken kalkarken çok zorluk çekiyorsunuz yaklaşık 4 cm kadar bir yara var doktor çok sıkıntı olmayacağını soyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 4 Temmuz 2015; 15:54:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

Salı gunu saat sabah 9 da istanbul beylikdüzü medilife hastanesinde turkiyenin en iyi üroloji doktorlarından biri olan muhittin çalışkan beyfendiye ameliyat oldum.Ameliyat spinal anestezi yontemiyle yapıldığı için ameliyattan 9 saat kadar aşşağı tarafımı hissetmedim omurilik sıvısına yapılan küçük bir iğne ile ayaklarınızdan tutun inguinal bolgenize kadar hiç bir yerinizi hissetmiyorsunuz tabi kotu yanlarıda var ameliyatı bu yontemiyle olanlar yaklaşık 10 saat boyunca idrarını yapamıyor mesane bolgenizdeki kaslar uyuştuğu için idrarınızı yapamaz hale geliyorsunuz ve buda ağrı,şişkinlik ve gaza yol açıyor. Size tavsiyem ameliyat olduğunuz surede doktorunuza sonda takmasını soyleyin yoksa çok sıkıntı oluyor ben taktırmadım ama çok acı çektim. Bu ameliyatı 16 yaşımda oldum bu arada doktor erken yaşta olmamım bir sıkıntısı olmayacağını ve erken teşhisin yararlı olduğunu soyledi. şuan evde yatıyorum çok ağrım olmadı ama yatarken kalkarken çok zorluk çekiyorsunuz yaklaşık 4 cm kadar bir yara var doktor çok sıkıntı olmayacağını soyledi.

Ameliyatı ne kadar oldunuz acaba? Özel fiyatı nedir?

Birde eski arkadaşlar durumlarını yazarlarsa iyi olur , durumu düzelen yok oluyor ...

Varikosel olabilir bende ... ürüloga gideceğim ama , bazı hastanelerde adam sağlam girip , hasta çıkıyor , ölü çıkıyor... Kime güvenebiliriz bu konuda?

Sperm testi yaptırmadım hiç , benden meni geldiği için normalim sanıyordum , Kısırlığın meni hiç gelmemesi sanıyordum.. Cahillik çok kötğ :)

3.5 senedir evliyim çocuğum olmadı.....

• Arkadaslar ben ameliyat olali 9 ay oldu..Ameliyattan 3 ay sonra bir artis oldu..6 ay sonra biraz daha artti ama en son yaptirdigim testte sayi yine ameliyattan onceki degere dustu..ben bosuna ameliyat oldum..bana faydasi olmadi...sanirim gec kalmisim ameliyat icin..varikosel bana cok zarar vermis herhalde..doktorlar tup bebek oneriyorlar..para bulunca oyle yapicam artik..

• quote:

Orijinalden alıntı: sararkaya

Arkadaslar ben ameliyat olali 9 ay oldu..Ameliyattan 3 ay sonra bir artis oldu..6 ay sonra biraz daha artti ama en son yaptirdigim testte sayi yine ameliyattan onceki degere dustu..ben bosuna ameliyat oldum..bana faydasi olmadi...sanirim gec kalmisim ameliyat icin..varikosel bana cok zarar vermis herhalde..doktorlar tup bebek oneriyorlar..para bulunca oyle yapicam artik..
    sararkaya Allah yardımcınız olsun... Varikosel Amaliyat sonrasında Varikosel sonrası spermde oluşan kromozon bozukluğunda bebeğe geçen genetik hastalıkların istatistiksel bir artışını gösteren veriler var mı? Siz hiç bu duruma rastladınız mı? Genelleme yapacak kadar veriler var mıdır elinizde. Ameliyat olması genetik bozukluğu önleyici midir?
  • Doktor bet tanıdık oldugu ıcın 1.000 ya yaptırdım normal fıyatı hersey dahıl kan vermeymıs carı curtu 1.200 tl. Tabı hastanede yatma masraflarıda yok.Gıdın amelıyatınızı olun erkenden oturdugunuz yere baglı olarak doktorları arastırarak gıdın hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C84241B05

Doktor bet tanıdık oldugu ıcın 1.000 ya yaptırdım normal fıyatı hersey dahıl kan vermeymıs carı curtu 1.200 tl. Tabı hastanede yatma masraflarıda yok.Gıdın amelıyatınızı olun erkenden oturdugunuz yere baglı olarak doktorları arastırarak gıdın hocam.
    Birde eski arkadaşlar durumlarını yazarlarsa iyi olur , durumu düzelen yok oluyor ...

Varikosel olabilir bende ... ürüloga gideceğim ama , bazı hastanelerde adam sağlam girip , hasta çıkıyor , ölü çıkıyor... Kime güvenebiliriz bu konuda?

Sperm testi yaptırmadım hiç , benden meni geldiği için normalim sanıyordum , Kısırlığın meni hiç gelmemesi sanıyordum.. Cahillik çok kötğ :)

3.5 senedir evliyim çocuğum olmadı.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: deletix

Arkadaşlar dün sabah 11'de çift taraflı varikosel ameliyatı oldum.

Öncelikle Allah, şifa versin. Şimdiki durumunuz hakkında bilgi verebilir misiniz? His kaybı olduğunu daha önce ki forum sitelerinden ameliyat olunlardan geçici olduğunu,dokular kendini yenileyince his kaybının gittiğini okumuştum ama peniste şişmeyi bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.