Şimdi Ara

Varikosel Ameliyatı (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
1.041
Cevap
55
Favori
371.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ameliyattan sonra ilk 2 hafta hiç ağrım olmadı, çok şiddetli birkere 2. haftada oldu ağrı adım atamadım gün boyu sürdü sonra azalarak geçti. ara arada birde çok şiddetli olmasada 15 20 dk süren ufak ağrılar oldu ameliyattın 13. günü ile 35. günlerı arasında yaşadım bu ağrıdır hassasiyettir batmadır sonra geçti ama yanma gibi birşey hiç olmadı diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzt -- 27 Aralık 2015; 23:42:14 >
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    bu arada ameliyat öncesini soruyorsan ağrı şikayeti ile gittim nisan ayında başladı ağrılar ameliyat olana kadarda sürdü ( 19 ekim) bezan haftada bir bazen hergün kafasına göre ağrı yapıyordu ameliyat öncesi solda değil ama sağda yanma oluyordu 1 2 saat ayakta dikileyim sağda yanma başlıyordu böyle içeriden sanki damara tuz başılıyormuş gibi te karımın sağ tarafına dahi vuruyordu solda ise batma şeklide bir ağrı oluyordu ameliyat sonrası düzeldi ağrılar tabi belli bir süre ameliyatın verdiği sıkıntılar oldu işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzt

bu arada ameliyat öncesini soruyorsan ağrı şikayeti ile gittim nisan ayında başladı ağrılar ameliyat olana kadarda sürdü ( 19 ekim) bezan haftada bir bazen hergün kafasına göre ağrı yapıyordu ameliyat öncesi solda değil ama sağda yanma oluyordu 1 2 saat ayakta dikileyim sağda yanma başlıyordu böyle içeriden sanki damara tuz başılıyormuş gibi te karımın sağ tarafına dahi vuruyordu solda ise batma şeklide bir ağrı oluyordu ameliyat sonrası düzeldi ağrılar tabi belli bir süre ameliyatın verdiği sıkıntılar oldu işte

Aynen ameliyattan oncesini sormuştum
    .bende sadece yanma var.durulmıcak gibi degil ama konuyu gorunce biraz tırstm valla. Artarsa gidicem artık. Eyw. Sagolasn. Sanada gecmis olsun bu arada. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hmT kullanıcısına yanıt
    eyw sende sağol sanada geçmiş olsun. yok zaten yanma şiddetli olmuyordu 1 2 saat ayakta durunca başlıyordu 5 10 dk oturup dinleneyim geçiyordu. varikosel varsa ama hiç yoktan bir renkli dopler çektir ve sperm tahlili yaptır ki varikosel ne durumda onu gör için rahat eder. reflü falan varsa damarlarda yumurtalıkları yumuşatıp zarar verebiliyor refli yoksa sperm değerleri normal ise zaten ameliyat olmasan dahi sorun olmuyor ağrı yanma yaşantını etkilemiyorsa
  • Arkadaşlar merhaba,

Ameliyat olalı 1 ay olacak hala dikişler duruyor doktor kendılıgınden duşecek demişti ancak hala ipler gözüküyor ameliyat yerınde acaba normal mi ne zaman düşer. Bi de ameliyat bölgesini traş edebildiniz mi bende hala ameliyat yerınde iz var dikişler var bişey olur diye edemiyorum.
  • seladam1 S kullanıcısına yanıt
    bende tamamının düşmesi 2 ayı bulmuştu o iplerle oynama, özellikle çekme ( ben çok kurcaladıydım ödem oluştuydu o yüzden ) 1 ay sonra tıraş etmiştim o bölgeye jilet sürmedim dıkişlerin üzerine sıkıntı olmadıydı dıkişlerin orayı dikkatli al sıkıntı olmaz. o yara yerinde ki kabarık iz çok geç geçiyor ameliyat olalı 3 ay oldu hale o iz duruyor 6 ay ile 1 yılı buluyormuş o kabarık izin kaybolması
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben ankara da yaşayan ve varikosel ameliyat için doktor ve hastane arayan biriyim. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz uzman, deneyimli uygun fiyatlı doktor hastane var mı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Tecrübesi olan arkadaşlar ankarada nerde ameliyat oldunuz ve fiyatı nasıl?
    Şu an Lokman hekimi araştırıyorum. 1750 tl fiyat söylediler. Tavsiye edermisiniz.
    Şimdiden teşekkürler
  • selo11 S kullanıcısına yanıt
    Özkaya da bu ameliyatı oldunuz mu?
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben ankara da yaşayan ve varikosel ameliyat için doktor ve hastane arayan biriyim. Bu konuda tavsiye edebileceğiniz uzman, deneyimli uygun fiyatlı doktor hastane var mı? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Şu an Lokman hekimi araştırıyorum. 1750 tl fiyat söylediler. Tavsiye edermisiniz.
    Şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar.
    Şimdiden teşekkürler
  • Testis sisti, agri var. Yarina duzelmezse bi muayene olayim. Belirtiler bunu gosteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazın bendede benzer belirtiler vardı gittim doktora psikolojik dedi :d boş yere ellettik

• kuzt K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah sagolasın geçenlerde düştü benımde ama ufak duruyo bi tane benımde 1 ay oldu işte makınayla falan ustten usten traş olcaz artık çok üstelemeden. Onun dışında normal dikkat etcez falan başka ekstra bakıma gerek yok herhalde
  • ahyet A kullanıcısına yanıt
    Ankara Özel Akay hastanesinde oldum( kasım 2015 ) . Tek taraflı 1350 TL ödedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 18 Ocak 2016; 19:56:01 >
  • CATBALCA kullanıcısına yanıt
    Kardeş mikrocerrahi ile mi oldun?
    Nasıl.. memnun kaldın mı?
    Tavsiye edermisin Özel Akay hastanesini.
  • Evet micro ile oldum. Hastane ozel oldugu icin temiz ve calisanlar kibar.Oda wcli kanepeli suit. Onemli olan doktor tabi. O da isinde iyi ve bilgili bir doktordu. Ameliyattan sonra ciddiye alinacak bir agrim olmadi, agri kesici bile almadim.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Son olarak sizi ameliyat eden doktorun ismini verebilirmisiniz.?
  • ahyet A kullanıcısına yanıt
    Rica ederim . Ayrıca belirtmek isterim. Önceden yaşadığım ağrılar tamamen kayboldu + test değerlerim 3 ayda çok yükseldi. Açıkçası bu kadarını beklemiyordum.

Özgür Uğurlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CATBALCA -- 18 Ocak 2016; 21:24:17 >
    Çok teşekkür ederim. Bende de ileri düzeyde varikosel var. neredeyse grade 3 aşamasında..benim sperm değerlerim düşük çıkınca anladım. Ameliyat lafını duyunca biraz tırstım doğrusu. Ama araştırınca basit bir ameliyat olduğunu öğrendim. Ama yine de uzman bir doktorun ameliyat etmesi önemli. Umarım ben de olumlu etki yapar. Çünkü 30 yaş üzerindeki hastalarda çok fazla etkisinin olmadığı söyleniyor.
    Yaşınızı öğrenebilirmiyim. Ben 34 yaşındayım. Görüştüğüm bir doktor 30 yaş üzeri hastalarda bu ameliyatın sperm değerlerini çok etkilemeyeceğini söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.