Şimdi Ara

Varmı warmane oynayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Warmane icerown horde varmi beraber takilalim 30levelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhabalar, bu server şu anki güncel wow'a yakın bir server mı, yoksa eski mi?

daha önce hiç wow oynamadığım için hem fikir edinmek, hem öğrenmek açısından oynamayı düşünüyorum.
  • warmane icecrown serveri pay to win bir serverdir, ayrıca full olduğu için girişte 500-1000 kişi sıra beklersiniz, bu sırayı beklemek istemeyenler para verip skipleyebiliyor. oyunda son ulaşabileceğin itemler shopta bulunuyor p2w
  • quote:

Orijinalden alıntı: first9

merhabalar, bu server şu anki güncel wow'a yakın bir server mı, yoksa eski mi?

daha önce hiç wow oynamadığım için hem fikir edinmek, hem öğrenmek açısından oynamayı düşünüyorum.
    20 levela kadar ücretsiz olarak orjinal sunucularda oynayabilirsiniz.Eğer ilginizi çekerse de devam edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 3 Mayıs 2020; 20:17:56 >
  • ben aslında oynamak istiyorum ama şu healerların dps yaparken mana tüketmesi olayına çok feci ayar olduğumdan ancak legion ve sonrası contenti oynayabiliyorum.
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yeniydim ben wotlk oynuyorum 80lvl oldum p2w felanda deil ama evet gunun bazi saatleri 300 400 kisi sira bekliyosun oyunu nerdeyse ogrendim 1 haftami almadi gelmek istersen elimden geldigi kadariyla yardim ederim zaten benim amacimda bu serverda oynayip ogrenip wow retaile gecmekti ama sanirim bu serverda devam edecegim ayrica server eski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufffle -- 6 Mayıs 2020; 23:48:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 dan beri oynadığım sunucudur kendileri eski adıyla molten-wow evet para yatırarak item alabiliyorsunuz fakat oyun içinde kasarakta coin elde edebilirsiniz. Genelde gold ve item satışından coin elde edilir coinler ilede item çekilir marketinden gayet güzel bence herkese tavsiye ederim o zamanlar yatırdığım tek 30 lira ile senelerdir hiç sıra beklemeden oyuna girebiliyorum.

Retail wow başlayayım desen 500-600 lira az para mı şu zamanda, ayrıca WOTLK eklenti paketi en iyi gameplay sunan paket oldu bence classic kadar zor değil bfa kadar ucuk kaçık değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 19 Mayıs 2020; 19:58:47 >
  • WE neED W kullanıcısına yanıt
    molten-wow zamanındaki kullanıcı adımızla vs girebiliyo muyuz sisteme biliyo musunuz?
  • Sunucu taşındığında recovery olayı vardı deneyin hocam olmadı ticket atarsınız siteden bir şekilde çözülür.

Bu arada yan hesabımı satıyorum içerisinde 95 coins 140 points ve bir çok char bulunmakta ilgilenen olursa pm atabilir.
  • katılıyorum arkadaşlara
    gördüğüm en kaliteli stabil private wow

takılıp kaldım bende tesat edeyim demiştim

yaşıtlarımla oynamak isterim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.