Şimdi Ara

Varsa bir tavsiyeniz alırım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baya oldu foruma konu açmayalı. İkileme girdim de bir forumdaşlarıma danışayım dedim.

23 yaşındayım. 2.üniversitemi okuyorum. İlk gittiğim bölüm olan Turzim ve Otel İşletmeciliğini beğenmediğim için bıraktım. Öğrencilik hayatım boyuncada ders çalışan bir tip değildim olamadım. Lisede TM öğrencisiydim baktım ordada yapamıyorum sahip olduğum yabancı dili kullanarak en azından elimde üniversite diploması olsun diye Alman Dili ve Edebiyatı bölümüne başladım. Hazırlıkta 1 sene devamızlıktan kaldım. Şu anda 3 senem ve 1. sınıfım doğal olarak. Bölümümü gerçekten sevdiğim söylenemez zoraki okuyorum üniversite diplomam olsun diye ve okurken inanılmaz zorlanıyorum çünkü hazırlıkta verdikleri 1 senelik dil eğitimi bölüme geçtiğinizde inanılmaz yetersiz kalıyor. Bi yandan kendi başıma evde yazılım öğreniyorum çocukluğumdan beri içli dışlıydım bilgisyarla, severdim. Eğer eğitim sistemimiz düzgün olsaydı bugün belki bilgisyar mühendisliği ya da yazılım mühendisliği okuyum başarılı bir öğrenci olabilirdim. Ha birde Antalya'da okuyorum.

Istanbul'da arkadaşımın çalıştığı bir yazılım frimasında iş teklifi geldi. Gel başla şu kadar maaşla başlangıç olarak aynı zamanda pişersin dediler. Kafam karıştı, istediğim mesleği yapmak için bi adım gibi birşey. Şu anda ne yapacağımı açıkcası bilmiyorum. Bölümümden gerçekten memnun değilim ve okumakta ciddi zorluk çekiyorum. Yaşım 23 çok sene kaybettim. Korkuyorum şu anda okulu bırakıp oraya gidip bi yandan çalışıp bi yandan da açıktan okul bitirmeyi düşünüyorum ama bilmiyorum. Çünkü ha alman dili ve edebiyatı okumuşum ha açıktan bitirmişim iş imkanları doğrultusunda aynı şey olacak. Ama açıktan başlarsam bi yandan hem sevdiğim mesleği yapamaya başlamış olucam hemde üniversite diploması almış olucam. Eğer bu bölümde kalmayı seçersem, ileride meslek olarak iş olarak ne yapabileceğimi gerçekten bilmiyorum. Ne olur? olursa, turizm olur, uluslararası frimalarda belki çoook fazla kendimi gösterirsem bir şans bulabilirim ama yazılımda işler böyle değil hem ilgi alanım hemde çalıştığım şirkette pişeceğim seneler boyunca sanırım daha fazla iş imkanı bulacağım ama kararsızım.

Özet olarak böyle beyler, gerçekten tavsiye istiyorum, yorum istiyorum sizlerden. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Cobain* -- 20 Mayıs 2017; 23:2:5 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce giderim var mıdır?
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.