Şimdi Ara

Varsayılan Ağ Geçidi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İnternet bağlantımı komşu bir arkadaşımdan alıyorum wireless aracılığıyla. Sinyal seviyesinin pek iyi olduğu söylenemez. Fakat tp-link wn8200nd wireless adaptörle bağlandığımda sinyal 5 dişe çıkıyor.

Sorun şu; bağlantı kurulu haldeyken sık sık "Sınırlı Erişim" diyor. "Tanıla" dediğim zaman "Varsayılan Ağ Geçidi" diyip düzeltildi diye sonuç geliyor. Kısa bir süre sorunsuz kullanıyorum interneti ama daha sonra yine aynısı oluyor. Ve tarayıcımdan "bu sayfaya erişilemiyor" gibi bir hata geliyor, kullanamıyorum interneti.
    Bazen de sınırlı erişim demediği halde internete bağlanamıyorum. Arkadaşın internetinde sorun yok o kullanabiliyor. Nasıl çözebiliriz bu durumu?

• modem arayuzunden wireless sinyal ayarını 13. yani en ust seviyeye getirin daha iyi ceker birda adapteri güncellersen iyi olur sonucu bekliyoruz...
  • Wireless sinyal ayarı kısmını bulamadım modem arayüzünde, modem tp-link 8151n. Yayın yapılan kanalı mı kastediyorsunuz?
    Adaptörü güncellemeyi de anlamadım açıkçası, driver olarak en güncel driverı kullanıyorum, 1 ay civarı oldu zaten alalı. Mazur görürsünüz umarım cahilliğimi :)

ekleme: modem arayüzünden yayın yapılan kanalı "otomatik"ten 13'e aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindcancer -- 24 Ağustos 2013; 18:38:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.