Bildirim
Varsayılan dvd de onızleme yok hatası -
Caprisun Safari (Portakallı, Ananaslı, Mandalinalı) (200 ml x 20 Adet) : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08TWW3SBZ?th=1
7 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba Mechul
Resimleri gizledim demişsin..Gizlemek dışında birşey yaptın mı?
İçeriği şifrele özelliğini kullanmak gibi? -
hocam gızlılık ozellıgını kaldırdım zaten o anda sılmıstım ben..dvdde buyuk ıhtımalle yandıgı ıcın calısmıyor nasıl gerıye cagırırımm.. -
quote:
Orijinalden alıntı: mechul19
hocam gızlılık ozellıgını kaldırdım zaten o anda sılmıstım ben..dvdde buyuk ıhtımalle yandıgı ıcın calısmıyor nasıl gerıye cagırırımm..
Benim kafam fazla basmıyor o yüzden daha açıklayıcı yazarsan sevinirim..
Bilgisayarında resimlerin vardı..Gizli.
Sen sonra bunları dvd ye attın..Sonra da bilgisayardan sildin..
Fakat dvddeki resimler başka pcde açılmıyor..
Şimdi sorulara geçiyorum
Üstte anlattığım sıra doğru mu?
O dvd yi resimleri sildiğin bilgisayarda açmayı denedin mi?
Resimleri bilgisayara kopyalayabiliyor musun?
Kopyalayabiliyorsan öyle açılıyor mu? -
hocam şimdi ben anlatayım ben dvdyi cektım ıslem tamamlanmadan abım sonlandırmıs daha sonra benım haberım yoktu bende sabahleyın resımlerı o pcden sıldım daha sonra dvdyı fotografcıya goturdum resımler acılmadı....onızleme yok dıyo.sonra resımlerı sıldıgım dıskde 21 gblık kayıt yaptım.daha sonradan resımlerın calısmaadıgını ogrendıM..dvdyı aynı makınada denedım ama yıne acılmadı kopyalama olmadı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X