rice ederim. şarjları bitirip tekrar şarj edebilirsem sonuçları sölerim...
evet dostum theshuck kardeşe katılıyorum bizimde makinanın yanında hama vermişlerdi ilk şarjları süperdi ama artık şarjan çıkardığım gibi makineye takıyorum açtığımda makina pil zayıf diyip kapanıyor ama vartada böyle bişi mümkün değil varta muhteşem gerçekten ama panasonicte bu konuda lider firmalardan biri oda bayağı kalitelidir sorun yaşayacağını sanmam hayırlı olsun
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
rice ederim. şarjları bitirip tekrar şarj edebilirsem sonuçları sölerim...
evet dostum theshuck kardeşe katılıyorum bizimde makinanın yanında hama vermişlerdi ilk şarjları süperdi ama artık şarjan çıkardığım gibi makineye takıyorum açtığımda makina pil zayıf diyip kapanıyor ama vartada böyle bişi mümkün değil varta muhteşem gerçekten ama panasonicte bu konuda lider firmalardan biri oda bayağı kalitelidir sorun yaşayacağını sanmam hayırlı olsun
Kardeş yanlış yazmışsın arkadaşın pilleri Duracell
yanınızda bunlar bulunduğu sürece asla sırtınız yere gelmez
iki tanede makinede var..
toplam 8 adet şarzlı 2700 mah varta pil sanırım bana 1 yıl gider
dostum sen napmışsın büle yawben 2 tane 2500 mah vartayı 3 ayda zor bitiriyom bunlar sana bayağı gider şarja takmayı unutturur sana bu piller hemde seninkiler 2700 mah
işim gereği dışarı ortamlarda fazla bulunduğum için makineyi cep tel gibi yanımdan hiç ayırmıyorum bu yüzden 8 tane değil 18 tane 2700 mah varta olsa gene yok demem
hmm demekki duracellerde fena değilmiş bir kaç şarj sonra performansı iyimi kötümü anlaşılır ama oda iyidir bence alınabilecek kaliteli belli başlı markalar var onların hepsi iyidir bence mesela VARTA PANASONIC DURACELL vs...
evet 400 foto civarında duracell bitti. şu anda şarjda. Şarj aleti pek iyi diil, ucuzundan (zoom 2 saat hızlı şarj) ama şarj aleti çok farketmez diye düşündüm teknik olaraktan. Bakalım sonuç nası olacak...
quote:
evet 400 foto civarında duracell bitti. şu anda şarjda. Şarj aleti pek iyi diil, ucuzundan (zoom 2 saat hızlı şarj) ama şarj aleti çok farketmez diye düşündüm teknik olaraktan. Bakalım sonuç nası olacak...
400 foto güzel rakam Bakalım diğer şarjlarda durum iyi veya kötü yönde değişicekmi
Bişii soracaktım da:
Şimdi piller doldu. ama makinada yedekler var. Bu dolan piller 1-2 hafta bekleyince kendiliğinden boşalır mı?
quote:
Bişii soracaktım da:
Şimdi piller doldu. ama makinada yedekler var. Bu dolan piller 1-2 hafta bekleyince kendiliğinden boşalır mı?
Evet kullanılmadığı zaman kendilerinden boşalıyorlar, kullanıldığı zamanda belli bir süre sonra boşalıyorlar
ok teşekkürler THESHUCK. fazla bekletmemek gerek o zaman. Hatta buradan çıkarılan sonuç, az pil tüketen tv kumandası gibi aletlerde şarjlı pil kullanmak son derece anlamsız ve saçma... :)
quote:
ok teşekkürler THESHUCK. fazla bekletmemek gerek o zaman. Hatta buradan çıkarılan sonuç, az pil tüketen tv kumandası gibi aletlerde şarjlı pil kullanmak son derece anlamsız ve saçma... :)
Çok doğru bir yorum ben TV kumandasına taktım 1 ayda bitti (Hama'ları)
quote:
valla duracell nasıldır onu senin denemenden sonra görücez ama bende önce hamalar vardı pilleri şardan çıkarıp bekletince çok çabuk bitiyordu ama vartalar bayağı gidiyor şarjdan çıkarıp 1 ay beklettim sonra makinaya taktığımda hala full gösteriyordu tabi yine bi kısın boşalma vardır boştayken her zaman azda olsa boşalır bu kanu hakkında vartanın kullanım klavuzumda şyle yazıyor--şarj işlemi bittikten sonra pillerinizin sürekli tam dolu kalması için şarj bitsede pillerinizi sürekli şarda bırakın diyordu ama senin pillerde aynı durum olurmu bilemem çünkü bazı markalar çok bekleyince ısınıp erime yanma yapabiliyor ama ben vartaları artık kullanmasamda şarjda tutuyorum sürelki şarjlı kalıyor üstelik hiç ısınmıyor
quote:
bu arada sonuç fena değilmiş 400 foto iyi bir sonuç bu arada makinan neydi dostum
Benim makina Fujifilm s6500fd...
valla dostum maaşallah makinanda makinaymış yani ha bizde kompaklarla geçiniyoz 400 foto yine çok çok çok iyi bence böyle makinayla makinan süper
Evet performans gerçekten beklediğimden iyi. Duracell'i tavsiye edebilirim. 400 fotoyu piknikte çektim. he çekişimden sonra da "bakıyım bakıyım" olayı... :) Makina hiç kapanmadı desem yeri...
Evet makina da gerçekten güzel... Düşünenlere onu da şiddetle tavsiye ederim...
sağol dostum demekki duracellde iyimiş zaten belli başlı ad yapmış firmalar var onlar kaliteli peki sonraki sonuç ne oldu yani 2. şarj nasıl gitti bazı dandirik piller ilk şardan sonra ayvayı yiyozda senin duracellde ikinci şarjdan sonra performans düşüşü oldumu
quote:
sağol dostum demekki duracellde iyimiş zaten belli başlı ad yapmış firmalar var onlar kaliteli peki sonraki sonuç ne oldu yani 2. şarj nasıl gitti bazı dandirik piller ilk şardan sonra ayvayı yiyozda senin duracellde ikinci şarjdan sonra performans düşüşü oldumu
Denesem yazacaktım ama... :) duracellerden başka 4 tane de 2700 zoom var. şu sıralar pek foto da çekemiyorum... daha deneyemedim...
quote:
Bişii soracaktım da:
pilin içinde bir arıza, kaçak yok ise 1-2 haftadan uzun gitmesi lazım. dolabımda 6 aydan fazladır kullanmadığım 2600lük GP ler vardı. farenin pili bitti geçen lazım oldu onları taktım baya iyi çalışıyorlar. voltmetre ile baktım 1.46 da hala
quote:
quote:
Denesem yazacaktım ama... :) duracellerden başka 4 tane de 2700 zoom var. şu sıralar pek foto da çekemiyorum... daha deneyemedim...