Şimdi Ara

....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
2
Favori
27.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Bişii soracaktım da:

Şimdi piller doldu. ama makinada yedekler var. Bu dolan piller 1-2 hafta bekleyince kendiliğinden boşalır mı?

pilin içinde bir arıza, kaçak yok ise 1-2 haftadan uzun gitmesi lazım. dolabımda 6 aydan fazladır kullanmadığım 2600lük GP ler vardı. farenin pili bitti geçen lazım oldu onları taktım baya iyi çalışıyorlar. voltmetre ile baktım 1.46 da hala

helal olsun sana dostum üşenmeyip ölçmüşsün

• arkadaşlar benım sorunum su : bende c.f.l 2200 mah pil var elimde 4 adet .. arkadaşım verdi kaç ay önce aldıgını bilmiyorum ama bu piller şarj tutmuyor ben şarja takıyorum 10 - 15 saat arası hiç oynamadan pilleri kutuya koyuyorum 1 gün sonra takıyorum bitmiş piller... nasıl oluyor böle dolunca kullana biliyom ama aradan 10 saat kadar süre gecince pil boş diyor makine
    makinem samsung s630 pili voltmetre ile baktım 1.42 mah side 2200 normal gösteriyor

bu pil :
     ....::::VARTA::::.... KULLANANLAR VE BİLGİ ALMAK İSTEYENLER!!!

4 adet pilim harab oldumu yanı simdi

yeni pil almak istiyorum ve arkadaşım foto zeynepden makineyle birlikde 2100 lük gp yenı nesil pil alsı 6 ytl ye ve fujı s5700 de baya bi foto cekdi memlun kaldı halada memlun kendi makinemde simdi ödünç aldıgım o pli kullanıyorum memlun kalırsam alıcam bundan 4 adet nasıl sizce :

2100 lük oldugu halde baya gidiyormuş ben 2700 lügünü alsam nasıl olur acaba ustalar bilgi vere bilirmi tşk

pil bu:

not: bende 2 adet hama 2500 lük var yedekde 300 foto rahat cekiyorum ama herzaman pile ihtiyac oldugu için almak istiyorum .

• kesinlikle varta ol dostum bu konuda kral varta kesinlikle varta al şardan çıkardıktan 2-3 ay sonra bile makinaya taktığımda full çekiyor bendede samsung s500 var senin makinayla aynı sayılırı 500 fotoyu çok çok rahat geçiyor vartayı bitiremessin bile mükemmel bence paranı ziyan etme varta al dostum şarj cihazı ve 4 adet 2500mah varta 30 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer

kesinlikle varta ol dostum bu konuda kral varta kesinlikle varta al şardan çıkardıktan 2-3 ay sonra bile makinaya taktığımda full çekiyor bendede samsung s500 var senin makinayla aynı sayılırı 500 fotoyu çok çok rahat geçiyor vartayı bitiremessin bile mükemmel bence paranı ziyan etme varta al dostum şarj cihazı ve 4 adet 2500mah varta 30 ytl

dostum nerede 30 ytl link verebilirmisin.

ben bugun tekno sada bakdım vartanın 2500 lük olanından göremedim gplerde 80 90 filan ya .

35 ytl ye gp 2700 vardı 4 adet pil ve makinesi.

gp varta arasında kaldım zaten
  • valla nerde vardır tam bilemiyorum link veremeyeceğim ama ben tekirdağda çarşıdan bi fotoğrafçıdan 30 ytl ye aldım mükemmel gp gibi uyduruk markalara o kadar çok para sakın verme varta fiyat konusundada kalite ve performans konusundada bir numara
  • dostum benim aletin ve pillerin aynısı teknosada var 31.90 ytl rodan alabilirsin al link koydum
    http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=130070451&CS_Category=_PIL_SARJ_CIHAZI391&CS_Catalog=_pil
    resmi seni aldatabilir resimde 2 pilli gibi duruyor ama 4 pilli arka kısmınada 2 pil alıyor 4 ünü bırden şarj ediyor 4 tane 2500 mah pil ve cihazıyla birlikte 31.90 ytl

• peki kaç saatte şarj ediyo ve piller dolduğunda uyarı veren bir ışığı falan varmı
  • üzerinde yeşilsi ışık var şarj tamamlandığında otamatik kesiyo ışıklar sönüyor ortalama 11 saatte şarj oluyor 4 tane 2500 mah pil ve kolay kolay bitmek bilmiyor
  • şu anda gp nın 2100 lük pili var kuzen den aldıgım ödünc 2 gündür makinemde duruyor habire makineyle ugraşıyorum filaşlı cekim pozlama filan yapıyorum bitmiyor pili deniyorum bundan alıcam heralde
    [simage]
    [/simage]
  • 4 adet GP2700 ile şarj aletini kit olarak aldım 2 saatte şarj edeninden, sormak istediğim 2700 lük varta pil alırsam bu sarj makinasıyla kullanabilir miyim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emperorkhan

4 adet GP2700 ile şarj aletini kit olarak aldım 2 saatte şarj edeninden, sormak istediğim 2700 lük varta pil alırsam bu sarj makinasıyla kullanabilir miyim acaba?

kullanırsın dostum neden kullanmayasın onuda şarj eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

şu anda gp nın 2100 lük pili var kuzen den aldıgım ödünc 2 gündür makinemde duruyor habire makineyle ugraşıyorum filaşlı cekim pozlama filan yapıyorum bitmiyor pili deniyorum bundan alıcam heralde
    [simage]
    [/simage]

dostum sen bilirsin karar senin hoşuna gittiyse gp al ama ben kesinlikle vartayı öneririm ama sonra varta alırda memnun kalmassan bana kızma varta kullanan herkes çok çok memnun bende öyle karar senin

• ben de 4 tane 2650'lik Duracell pillerimin yanına 4 adet 2700'lük zoom pil ve 2h şarj cihazı (zoom) aldım.
    Duracelleri de zoom ile şarj ediyom.
    Makine için fazla para vermeye gerek yok... Piller iyi olsun, doldurmayı hepsi yapar... :)

quote:

4 adet GP2700 ile şarj aletini kit olarak aldım 2 saatte şarj edeninden, sormak istediğim 2700 lük varta pil alırsam bu sarj makinasıyla kullanabilir miyim acaba?
  • quote:

ben de 4 tane 2650'lik Duracell pillerimin yanına 4 adet 2700'lük zoom pil ve 2h şarj cihazı (zoom) aldım.
    Duracelleri de zoom ile şarj ediyom.
    Makine için fazla para vermeye gerek yok... Piller iyi olsun, doldurmayı hepsi yapar... :)

quote:

evet pirekare dostumuz güzel örnek vermişşarj aletleriyle pillerin aynı marka olması şart değil

• ozaman ben şimdi 2 adet varta 2 ader gp 2500 ve 2700 lük alsam bendeki şarj aletine taksam hama marka 17 satte mi ney şarj ediyor onlarda dolarmı yanı arkadaşlar..
  • eder tabi dostum ama şarj süresi pillerin kapasitesine göre farklılık gösterebilir ama hepsini şarj eder
  • quote:

ozaman ben şimdi 2 adet varta 2 ader gp 2500 ve 2700 lük alsam bendeki şarj aletine taksam hama marka 17 satte mi ney şarj ediyor onlarda dolarmı yanı arkadaşlar..

Makine arkasında saatte kaç mA pile gönderdiği yazıyodur. Ve 16-17 saat sonra otomatik kesme vardır. Çok eski model aletler 2500-2700 pilleri doldurmayabilir.

Örnek: Makine saatte 100 mAH pile gönderme kapasitesine sahiptir ve güvenlik amaçlı 15 saatte otomatik kesme vardır. Piline 100*15= 1500 mAH depolanır. Ve 2500 lük sandığın pil 1500 olmuş olur...
  • quote:

quote:

ozaman ben şimdi 2 adet varta 2 ader gp 2500 ve 2700 lük alsam bendeki şarj aletine taksam hama marka 17 satte mi ney şarj ediyor onlarda dolarmı yanı arkadaşlar..

Makine arkasında saatte kaç mA pile gönderdiği yazıyodur. Ve 16-17 saat sonra otomatik kesme vardır. Çok eski model aletler 2500-2700 pilleri doldurmayabilir.

Örnek: Makine saatte 100 mAH pile gönderme kapasitesine sahiptir ve güvenlik amaçlı 15 saatte otomatik kesme vardır. Piline 100*15= 1500 mAH depolanır. Ve 2500 lük sandığın pil 1500 olmuş olur...

evet haklsıın çok eski dandirik aletler sorun yaşatabilir

• arkadaşlar bende ataba şarj cihazı var.bu cihaz iş yapar mı? bir de kodak piller var üzerinde 1,5 v yazıyor... aama çok çabuk bitiyor? aletten mi kaynaklanıyor yoksa pillerden mi? bir de bu aletler kaç saatte şarj ediyor?

cihazın üzerinde şunlar yazıyor:
    model: AT-308
    PRI: 230v-50hz 6,5 w
    SEC: 0,96 VA(max)
    4x(1,2v.....150mA)
    2x(9v....... 13mA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kicgine -- 18 Ekim 2007; 21:51:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.